Afiyet olsun canım14 şubat menü
10:30 1 yumurta 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek 1 tatlı k. Bal 1 t. K kaymak
14:30 1 kase çorba 1 dilim ekmek
18:00 5 kaşık menemen 5 kaşık makarna
1 dilim ekmek 2 bardak çay
22: 50 1 bardak nane limon
Yaa Allah razı olsun ablacım bırakmadın barınaktaBuldum yaa çok şükür, eşimden de allah razı olsun gitti barınağı buldu aldı geldi. Menümü yazıp yatayım çok yoruldum, iyi geceler
Canım bence uzaklaşmaZipzip-
Canım ben bu haftaya kötü başladım ya canım sıkkın. Nasıl besleneceğime de karar veremedim iki Haftadır işe gitmeyince. Sabahları Demir hapı alıyorum ondan mıdır bilmiyorum iştahım açık. Birden patlama oldu. Arkadaşlar da kusura bakmazsa ben bu hafta yarışmadan muaf olmak istiyorum. Az bir ara vereyim.
Afiyet olsun canımmenüm
sabah
küçük bir parça yaglı ek ekmek
1 kase yoğurt
3,4 y zeytin
ara
1 adet mandalina
1 adet elma
akşam
kuşbaşı et, 2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
çay
oğluma yagda nohut leblebi yaptım yarım avuç leblebi
yarım kase yoğurt
kızlar yaa insan midesi doyduğu halde gözü, beyni neden doymaz anlam veremiyorum
Afiyet olsun canımAdımları yarin atarım saatim KApandi şarjı bitti
Bugün sabah yoğurt labne zeytinvs yedim öyle iki dilim kpk ekmekle
Öğlen 3/4 adet kuş lokum ceviz badem üzüm incir , Nescafe
Akşam yeşil fasulye yemeği bir kase
Bir kase bulgur pilav
Bir kase cacık
Sağol canımAfiyet olsun canım
Yaa Allah razı olsun ablacım bırakmadın barınakta
Canım bence uzaklaşma
Kac kilo art gelirsen gel önemli değil
7 li rakamlara çok yakınsın uzaklaşirsan toparlaman zor olur
Menülerini artir Ama sağlıklı şeyler yersen çok kilo almazsın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yaa canım sen böyle olmasını istemezdin kiKızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor
Atama bekliyordu atanmış canım sonra ugrumadi yaa en son Aralık'ta girmişSağol canımMucizemsn vardı bir gitti pir gitti iki aydır da girmemiş hiç kk ne yapıyor acaba nasıl
Ayyyy bu ne böyleKızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor
Anladım canımAtama bekliyordu atanmış canım sonra ugrumadi yaa en son Aralık'ta girmiş
500 den başlayarak tersten saymayı dene canımAmaaan uyuyamıyorum bir türlü sabah 7de kalkıcamiyi geceler tekrardan herkese
Mor şampuan denedin mi?ben ara sıra yapıyorum saçlarımın rengini düzenliyor turunculuk olmuyor.Benim dibini 6.0 dibinden aşağısını 7.0 yaptı ama yine turunculaşıyor poefff
Sagol cnmÇok geçmiş olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider. Nasıl bir operasyon geçirecek. Erteleme şansınız yok mu?
Demek sonunda buldun minigiÇok geçmiş olsun canım
Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen
Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileş
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan
İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyorGeçen belediyeye götürdüğüm yavru kedi vardı , belediye onu 54 km uzağa transfer etmişti tedavi için. 10 gündür hergün arıyorum almak için. Gittiği gün bacağı kesilmişti, iyi bakılmayacağını da biliyorum. Bu sabah aradığımda çıkan kişi yardım etti de zar zor sahiplendik. Perişan perişan, bir de üşütmüş. İnan akşam oldu farkettim ki öğle yemeği yememişim
Kordişim gündüz çok iyiydim. Gece olunca uyutmuyor mübarek. Bir yerim ağrıyor ama neresi anlamıyorum. Değişik bir hastalık. Az önce ağrı kesici içtim. Bekliyorum.
menüm
sabah
küçük bir parça yaglı ek ekmek
1 kase yoğurt
3,4 y zeytin
ara
1 adet mandalina
1 adet elma
akşam
kuşbaşı et, 2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
çay
oğluma yagda nohut leblebi yaptım yarım avuç leblebi
yarım kase yoğurt
kızlar yaa insan midesi doyduğu halde gözü, beyni neden doymaz anlam veremiyorum
Afiyet olsun canim ❤Spor
10 dk haftanın videosu kol egzersizi
10 bölgesel hareket
20 dans
15 dk pamela kardio dans
Adım 16103
Menüm:
Kahvaltı
8.40 limonlu su
9:30
Yarım simit
Peynir zeytin domates maydanoz
Yeşl çay
12.30
tarhana çorbası yarım kase
2 hemek kaşığı sulu köfte1
17.00 1 elma
Leblebi-yer fıstığı.. 1 avuç
18.00
1 /2 dilim ekmek- tam buğday
Çorba 2 ymek kaşık
2 ymk kaşık bamya
2 kaşık yoğurt
Soğan salatası
Döner tavuk 100 gr-bant ısıt ye dönerinden.
20.00 türk kahvesi
21.00 portakal
Kek -2 tatlı kaşığı çikolata
Gün boyu toplam 8 bardak çay
2 litre su
Eline emeğine sağlık canım11-17 Şubat Menu Bildirimleri
Masterfit Yarışması 22.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım 1 @ugurbocuuu 58.3 Kırmızı Kaptan 2 Elhan (muaf) 65.3 Kırmızı 3 @60kiloyum 81.3 Kırmızı 4 @s i d e l y a 73.1 Kırmızı 5 @sara_28 99.9 Kırmızı 6 @Nefesimmmsin 64.8 Kırmızı 7 @KarlarKralicesi 65.5 Kırmızı 8 @dolunaydagel 81.6 Kırmızı 9 @oya17 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Kinoalihatun 76.35 Mavi Kaptan 2 fesang 61.1 Mavi 3 @Cordelia 66.8 Mavi 4 @pastel34 65.0 Mavi 5 @DeryaOnDiet 73.0 Mavi 6 @DombiliKus 84.3 Mavi 7 mavilimYesilim 55.5 Mavi 8 Lavinia_98 62.15 Mavi 9 @Aomine Daiki Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 sandriyon 67.7 2 @limonlutarcinlikek 61.7 3 @AhSen_2504 4 L u c i a 87.5 5 @eceboce 66.9 6 @Tutku44 82.6
Rabbim yardımcınız olsun.canım.Kizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim
Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar. Ben yemek işini bitirdim. Hemen paylaşıyorum;
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 parça peynir, 5 tuzsuz zeytin,
Bol yeşillik, 1 wasa.
Öğlen 13.30
1 tabak ıspanak yemeği
Akşam 17.30
1 porsiyon tavuk,
Limonlu yeşil salata.
Su 2,5 lt olur.Kinoalihatun Zipzip- Kaptanım tebrik ediyorum bu arada
Spor: haftalık ödevler + Eki Görüntüle 3006355
@Cordelia
Afiyet olsun canım14 subqt menum
13.00
1 tabak patatesli kofte
2 yk makarna
Ara
Filtre kahve
18.30
1 tabak kuru fasulye pilav
Yarim kase yogurt
2 yk puding
2 l su
Kinoalihatun
Afiyet olsun canım sporda varZipzip- @Cordelia Kinoalihatun Elhan
Kahvaltı 09.15
1 d tambuğday
1 h yumurta
4 zeytin yarım dilim beyaz peynir
Salatalık yarım dilim kaşar
Akşam 18.00
6 kaşık ıspanak yemeği
1 d tambuğday
Ara 19.30
1 kase yoğurt
Su 2+ lt
Spor
Cordelia 1. Video 500p
Cordelia 2. Video 1000p
Adım 10.2821028 p
Ayağına sağlık z
Afiyet olsun canımSpor
10 dk haftanın videosu kol egzersizi
10 bölgesel hareket
20 dans
15 dk pamela kardio dans
Adım 16103
Menüm:
Kahvaltı
8.40 limonlu su
9:30
Yarım simit
Peynir zeytin domates maydanoz
Yeşl çay
12.30
tarhana çorbası yarım kase
2 hemek kaşığı sulu köfte1
17.00 1 elma
Leblebi-yer fıstığı.. 1 avuç
18.00
1 /2 dilim ekmek- tam buğday
Çorba 2 ymek kaşık
2 ymk kaşık bamya
2 kaşık yoğurt
Soğan salatası
Döner tavuk 100 gr-bant ısıt ye dönerinden.
20.00 türk kahvesi
21.00 portakal
Kek -2 tatlı kaşığı çikolata
Gün boyu toplam 8 bardak çay
2 litre su
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Hahaha canım yeni gördüm mesajını. Bu gece de uyku tutmazsa deneyeyim500 den başlayarak tersten saymayı dene canımbende işe yarıyor
Canım mor şampuan aldım kuaförden aldım hatta. Dün gece yıkadım, bakalım gündüz nasıl görünecek. Yazacağım buraya seni etiketleyip :)Mor şampuan denedin mi?ben ara sıra yapıyorum saçlarımın rengini düzenliyor turunculuk olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?