Buldum yaa çok şükür, eşimden de allah razı olsun gitti barınağı buldu aldı geldi. Menümü yazıp yatayım çok yoruldum, iyi gecelerAlkah razı olsun senden.
Neyse bulmuşsun. Harika. Milyon kalp.
Kıyamam ya çabucak iyileşir umarımÇok geçmiş olsun canım
Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen
Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileş
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan
İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyorGeçen belediyeye götürdüğüm yavru kedi vardı , belediye onu 54 km uzağa transfer etmişti tedavi için. 10 gündür hergün arıyorum almak için. Gittiği gün bacağı kesilmişti, iyi bakılmayacağını da biliyorum. Bu sabah aradığımda çıkan kişi yardım etti de zar zor sahiplendik. Perişan perişan, bir de üşütmüş. İnan akşam oldu farkettim ki öğle yemeği yememişim
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah kızına kalbini ferah tut Allah korktuğunuza uğratmasın29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal
Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun
Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
Öksürüğüm halen var cnm onun dışında ii hissediyorum k2ndimi
Afiyet olsun ablacımMenüm
Iftar
4 küçük patatesli içli köfte
Bol salata
2 gofret
Su
Yatana kadar 1 lt yi geçer
Spor
Yok
Geçmiş olsun canımGeldim cnm istanbuldaydık ayrıca eşim hastalandı bende tam iyi olamadım zati test verdi testi bekliyoruz
Afiyet olsun canım14 subqt menum
13.00
1 tabak patatesli kofte
2 yk makarna
Ara
Filtre kahve
18.30
1 tabak kuru fasulye pilav
Yarim kase yogurt
2 yk puding
2 l su
Kinoalihatun
Afiyet olsun canım13 şubat menü
11:30
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim börek
Domates
Salatalık
Şekersiz çay 3 bardak
17:00 bir kase çorba peynir 1 dilim börek mevsim salata 2 bardak çay sekeriz
20:30
1 kepçe çorba
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider. Nasıl bir operasyon geçirecek. Erteleme şansınız yok mu?29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal
Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun
Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?