- 5 Haziran 2021
- 5.619
- 21.579
- 298
Afiyet olsun canim ❤
Ya çok komik ama ben en çok seni etiketlerken zorlanıyorumYaa niki cok kolay bence
Kolaymis kinoalihatunYaa niki cok kolay bence
Vermissindir güzel enerji yolla kuşumSanki bu hafta kilo vermedim.gibi hissediyorum
aslinda çıkıyor hemen nikim zip yazincaYa çok komik ama ben en çok seni etiketlerken zorlanıyorum
Pazartesi guzel eksin vardi canimSanki bu hafta kilo vermedim.gibi hissediyorum
İşte ben zip yazana kadar x'e basıyorum o'ya basıyorum. Senden başka kimsede bu saçma olayı yaşamıyorum :))) sorun bende yani senin nick süperaslinda çıkıyor hemen nikim zip yazinca
Benim bu ilk nikim degildi aslinda elif_89 duİşte ben zip yazana kadar x'e basıyorum o'ya basıyorum. Senden başka kimsede bu saçma olayı yaşamıyorum :))) sorun bende yani senin nick süper
Ay insanlah kalkıp Leslie yapcm boş boş oturmaya yımVermissindir güzel enerji yolla kuşum
Amaaaan ben başlayamadım bir türlü spora. Hadi sana kolay gelsinAy insanlah kalkıp Leslie yapcm boş boş oturmaya yım
Ne olsun istersin canım
Canım Allah kolaylık versin ben de veledim 2 yaşındayken 29dum kendimi gördüm bir anda
Hayir fit tariflerde kullanmak için. Ekmek tam bugday cavdar ya da kepek alıyorum kendim yapamamBakiniz sekil 1-A
Ekmek yapmak icin mi aldiniz? Ben de ekmek yapmak istiyorum tam bugdayli ama beceremem diye hic girismedim
Aboooooovvv
Agzimin sulari akti
Umarım bulunur.rabbim yardım etsinArkadaşlar B(-) kanı olup ankarada ikamet eden yada ankarada ikamet eden yakını olan varsa
Nagihan DEMİRCAN Kan vermek isteyenlerin Serpil Akdağ Kan Merkezi (Cebeci) "Nagihan Demircan" protokol no 707645 adına kan vermesi rica olunur. B001
Bu arkadaşım erken doğum yaptı ve kanaması durmuyor dünden beri. Kan hala bulamadık. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Etiketlemeyi unuttuklarım varsa affola
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Elhan
fesang
Wilma11
pastelfit
60kiloyum
HanimKelesimiGetir
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
sara_28
O oya17
Allah şifa versin canım inşallah bulunur bir an önceArkadaşlar B(-) kanı olup ankarada ikamet eden yada ankarada ikamet eden yakını olan varsa
Nagihan DEMİRCAN Kan vermek isteyenlerin Serpil Akdağ Kan Merkezi (Cebeci) "Nagihan Demircan" protokol no 707645 adına kan vermesi rica olunur. B001
Bu arkadaşım erken doğum yaptı ve kanaması durmuyor dünden beri. Kan hala bulamadık. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Etiketlemeyi unuttuklarım varsa affola
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Elhan
fesang
Wilma11
pastelfit
60kiloyum
HanimKelesimiGetir
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
sara_28
O oya17
Ben de değiştirdim ama eski nickimi hatırlamıyorumBenim bu ilk nikim degildi aslinda elif_89 du
3,5 yildir bu niki kullaniyorum
Çocuklarım iki yas sendromundayken eşim beyde o sendromdaydı.simdi ergenliklerini çocuklar yasarken esim de doya doya ergenlik yaşıyor.adam cocuklarla aynı yasta ilerliyor.Canım Allah kolaylık versin ben de veledim 2 yaşındayken 29dum kendimi gördüm bir anda
Mesela bugün test yaptırdım diye o kadar konustu ki.hasta olmayan çocuğa ne testi diye.iyiki yaptirmisim dinlememişim onuÇocuklarım iki yas sendromundayken eşim beyde o sendromdaydı.simdi ergenliklerini çocuklar yasarken esim de doya doya ergenlik yaşıyor.adam cocuklarla aynı yasta ilerliyor.
Bolbol ergenlik tribi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?