Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar B(-) kanı olup ankarada ikamet eden yada ankarada ikamet eden yakını olan varsa

Nagihan DEMİRCAN Kan vermek isteyenlerin Serpil Akdağ Kan Merkezi (Cebeci) "Nagihan Demircan" protokol no 707645 adına kan vermesi rica olunur. B001

Bu arkadaşım erken doğum yaptı ve kanaması durmuyor dünden beri. Kan hala bulamadık. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Etiketlemeyi unuttuklarım varsa affola

Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Elhan
fesang
Wilma11
pastelfit
60kiloyum
HanimKelesimiGetir
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
sara_28
O oya17

Umarım bulunur.rabbim yardım etsin

Allah şifa versin canım inşallah bulunur bir an önce

Canım Allah kolaylık versin ben de veledim 2 yaşındayken 29dum kendimi gördüm bir anda
Çocuklarım iki yas sendromundayken eşim beyde o sendromdaydı.simdi ergenliklerini çocuklar yasarken esim de doya doya ergenlik yaşıyor.adam cocuklarla aynı yasta ilerliyor.
Bolbol ergenlik tribi yiyorum

Çocuklarım iki yas sendromundayken eşim beyde o sendromdaydı.simdi ergenliklerini çocuklar yasarken esim de doya doya ergenlik yaşıyor.adam cocuklarla aynı yasta ilerliyor.
Bolbol ergenlik tribi yiyorum
Mesela bugün test yaptırdım diye o kadar konustu ki.hasta olmayan çocuğa ne testi diye.iyiki yaptirmisim dinlememişim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…