Hahahahahahahaha ya evet çok abarttım daha yazmayacağım mama hayallerimi. Sen kopma burdan kuşum burası olmasa ben hayatta bu kadar ilerleyemezdimFesang açken burayı okumama kararı aldımneden dersen senin yüzünden çünkü bende senin gibi çok seviyorum aç aç gözümde yemekler uçuştu
Canım Allah kolaylık versin ben de veledim 2 yaşındayken 29dum kendimi gördüm bir andaBiraz yoğun ve yorgunum cordelyacım. Kızın 2.yaş sendromu benide 30 yaş sendromuna soktuYarın inşallah masterfite dönüyorum. Sen nasılsın? Buralara hiç uğrayamıyorum
Aminnn ben Arapça öğretmeniyim ama bilmiyorum tecvid ne yazık kiEVet canım kurallarına göre okuduğun zaman güzel bir tilavet makam çıkıyor ortaya Rabb'im nasip etsin inşaallah isteyen herkeze
Allah şifa versin canım geçmiş olsun.Corona testi pozitif çıktı kızlar dia edin
yok yok bende sendenim instagrama girip yemekleri izliyorumHahahahahahahaha ya evet çok abarttım daha yazmayacağım mama hayallerimi. Sen kopma burdan kuşum burası olmasa ben hayatta bu kadar ilerleyemezdim
Afiyet olsun canımcım16 Şubat menü ve spor
Sabah 08. 00
Yulafli yoğurt
1 portakal
1 yumurta
Öğle 14.00
2 kase mercimek çorbası
Akşam
Tavuk sote 6 kaşık
Salata .1 dilim ekmek
Ara
2 adet sütlü kahve 2 ceviz
@Zipzip- @Kinoalihatun @s i d e l y a
Haftanın videoları 1500 puan
Adım 8.617 adım 861 puan
Toplam 2361 puan
Çok teşekkür ederim canım. El teşekkür.Afiyet olsun canımcım
Aaaaa çok çok geçmiş olsun kaptanımCorona testi pozitif çıktı kızlar dia edin
Aslında bildiğin eziyet yani :))yok yok bende sendenim instagrama girip yemekleri izliyorum
Teşekkürün Arapçası şükran. Bir şey değil de afvanÇok teşekkür ederim canım. El teşekkür.
Onun eziyeti bile güzel boşverAslında bildiğin eziyet yani :))
:)))) Aynen o yüzden vazgeçemiyorumOnun eziyeti bile güzel boşver
El şükran.Teşekkürün Arapçası şükran. Bir şey değil de afvan
Hahaha kuzum başına el getirmene gerek yok :))))El şükran.
Dayanamadim şimdi yaptım tatlıyı yarına beni bekler artıkBende de hamur işi aşkı var
Vaktin varsa diyanetin kursları na katıl canım arapça bildiğin için çok şanslısın çok kısa sürede öğrenirsin ..Aminnn ben Arapça öğretmeniyim ama bilmiyorum tecvid ne yazık ki
Ne yaptınDayanamadim şimdi yaptım tatlıyı yarına beni bekler artık
Canım açıkçası vakit bulamıyorum ayrı bir kurs için ama okulumda bir dünya Kur'an hocası var onlara danışabilirimVaktin varsa diyanetin kursları na katıl canım arapça bildiğin için çok şanslısın çok kısa sürede öğrenirsin ..
5 temel kuralı varizhar ihfa meal gunne bila gunne iklab bunları bildikten sonra yüzde elli tecvid biliyorsun
Olmaz ben öyle alıştım. El fesang.Hahaha kuzum başına el getirmene gerek yok :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?