- 5 Haziran 2021
- 5.618
- 21.578
- 298
Allah beni kahretmye revani yaptım çok sert olmuş yenilmiyor iki çatal tek yedimNe yaptın
Yaaa öperim seni el cordişyamOlmaz ben öyle alıştım. El fesang.
Yarın acaba kaptanlar kim olacak? Takımlara kaç kişi katılacak? Nasıl bir hafta bizi bekliyor çok merak ediyorum
Bi daha yapAllah beni kahretmye revani yaptım çok sert olmuş yenilmiyor iki çatal tek yedimheyecandan berbat yapmışım
Biraz ders almak gerekiyor ama kuralları karışık duraklar var mesala durman geçmen gerekenCanım açıkçası vakit bulamıyorum ayrı bir kurs için ama okulumda bir dünya Kur'an hocası var onlara danışabilirim
Evet canım az biraz öğrenmiştim ilk ogretmenlik yıllarımda, tekrar etmek gerek. Daha bir tane hatimim yokBiraz ders almak gerekiyor ama kuralları karışık duraklar var mesala durman geçmen gereken
Yapmam sicak su ile halederimBi daha yap
Revani nasıl sert oldu ki?Allah beni kahretmye revani yaptım çok sert olmuş yenilmiyor iki çatal tek yedimheyecandan berbat yapmışım
İşte ben asla iki çatalla duramıyorum o yüzden hiç yemiyorumYapmam sicak su ile halederimneyse iki cataldan da kilo almam zaten
Çok pisti birde katı oldu hamuruRevani nasıl sert oldu ki?
E şerbette yetmeyince olan oldu birde eşime fotosunu attım iyice rezil oldumÇok pisti birde katı oldu hamuru
İki haftadir alıştiriyorum kendimi böyle olmak gerekİşte ben asla iki çatalla duramıyorum o yüzden hiç yemiyorum
:)))))))Sabah bir kase yoğurt süzme peynir iki dilim
İki kepek ekmek
Öğle bir kase çorba
Akşam bir tabak ıspanak iki kepek ekmek
Bir kase yoğurt iki çatal gzuel olmayan revani
Su
2.5 litre
Yeşil çay birde
Zipzip- bizim kaptanın ismi çok karışık neydi yazamıyorum kapiali miydi bilmiyorum
Tabi kendimi tutabilsem her istediğimden az az yerim oh misssİki haftadir alıştiriyorum kendimi böyle olmak gerek
Geçmiş olsun canım haber et bize de
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Cok sağolun canlarım.insallah bize bulaşmamıştır.rabbim kolay atlatanlardan eylesin.korkuyorum.ona söylemeyeceğiz korkuyor.Allah şifa versin canım geçmiş olsun.
Afiyet olsun canim ❤Sabah bir kase yoğurt süzme peynir iki dilim
İki kepek ekmek
Öğle bir kase çorba
Akşam bir tabak ıspanak iki kepek ekmek
Bir kase yoğurt iki çatal gzuel olmayan revani
Su
2.5 litre
Yeşil çay birde
Zipzip- bizim kaptanın ismi çok karışık neydi yazamıyorum kapiali miydi bilmiyorum
Yaa niki cok kolay bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?