- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Allah yardımcın olsun canım. Allah huzurunuzu bozmasın inşallahÇocuklarım iki yas sendromundayken eşim beyde o sendromdaydı.simdi ergenliklerini çocuklar yasarken esim de doya doya ergenlik yaşıyor.adam cocuklarla aynı yasta ilerliyor.
Bolbol ergenlik tribi yiyorum
Bazen tınlamamak gerekiyor bırak konuşsun :)Mesela bugün test yaptırdım diye o kadar konustu ki.hasta olmayan çocuğa ne testi diye.iyiki yaptirmisim dinlememişim onu
Yaz yaz bugün ben de durmadım mahallenin delisi gibiyimNeyse iki günlük uykusuzluk +reglde oldum çeneme vurdu
He sen kocana mı konuştun pardon ben burası için yazdın sandımNeyse iki günlük uykusuzluk +reglde oldum çeneme vurdu
30 dk iyi oldu vicdanen rahatlattı en azındanAmaaaan ben başlayamadım bir türlü spora. Hadi sana kolay gelsin
Valla sen secersin onuda artıkNe olsun istersin canım
Ayyy Allah'ım koru rabbim bol şifa versin inşallahArkadaşlar B(-) kanı olup ankarada ikamet eden yada ankarada ikamet eden yakını olan varsa
Nagihan DEMİRCAN Kan vermek isteyenlerin Serpil Akdağ Kan Merkezi (Cebeci) "Nagihan Demircan" protokol no 707645 adına kan vermesi rica olunur. B001
Bu arkadaşım erken doğum yaptı ve kanaması durmuyor dünden beri. Kan hala bulamadık. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Etiketlemeyi unuttuklarım varsa affola
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Elhan
fesang
@Migim
pastelfit
60kiloyum
HanimKelesimiGetir
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
sara_28
O oya17
Bendede oluyor yaaaNeyse iki günlük uykusuzluk +reglde oldum çeneme vurdu
Âmin canım sağolAllah yardımcın olsun canım. Allah huzurunuzu bozmasın inşallah
Aynen iki gündür nasıl huzursuzum.simdi en azindan biliyorum.Bazen tınlamamak gerekiyor bırak konuşsun :)
Canım iyiki varsınYaz yaz bugün ben de durmadım mahallenin delisi gibiyim
yok kız gerekirse ben döverim onuHe sen kocana mı konuştun pardon ben burası için yazdın sandım
Ohhh yarasın yağlar kas olsun :))30 dk iyi oldu vicdanen rahatlattı en azından
Hahaha tatlı kaptanım benimÂmin canım sağol
Aynen iki gündür nasıl huzursuzum.simdi en azindan biliyorum.
Canım iyiki varsın
yok kız gerekirse ben döverim onu
Eski 60 kiloma göre biraz yaglandim sanki eski 60 kiloda çırpı oldumOhhh yarasın yağlar kas olsun :))
Ama çok normal. İnşallah kurtuluruz ben de yağlıyımEski 60 kiloma göre biraz yaglandim sanki eski 60 kiloda çırpı oldum
Teşekkür ederim canim
Gecmis olsun Allah sifa versin canimArkadaşlar B(-) kanı olup ankarada ikamet eden yada ankarada ikamet eden yakını olan varsa
Nagihan DEMİRCAN Kan vermek isteyenlerin Serpil Akdağ Kan Merkezi (Cebeci) "Nagihan Demircan" protokol no 707645 adına kan vermesi rica olunur. B001
Bu arkadaşım erken doğum yaptı ve kanaması durmuyor dünden beri. Kan hala bulamadık. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Etiketlemeyi unuttuklarım varsa affola
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Elhan
fesang
@Migim
pastelfit
60kiloyum
HanimKelesimiGetir
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
sara_28
O oya17
En son toplantiya gitmistipastelfit sen nerelerdesin pastelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?