Nasıl oldun Elhanım
Fesang
Hoş buldum tatlım
Tamam ablacim ama kendini zorlamadan devam edeceksinElifcim çok dikkat edemedim bu hafta. Yarın tartıya göre karar vereyim kuzum. Almışımdir muhtemelen ağzıma ne tikildiysa yutmak zorunda kaldım.
İsmimi görünce eski neşeli günler geldi aklıma devam etmeyi çok istiyorum.
Kaldığım yerden toparlayarak devam etme niyetindeyim tatlım. Eski kilomdan çok uzaklastiysam farklı renkte yakalamaya çalışacağım inşallah.Biriciğim her ne karar verirsen ver ama burdan kopma
Koronayi merak eder dururdum yaşayarak ogrendim.Nasıl oldun Elhanım
Zorlamam kuzum.Tamam ablacim ama kendini zorlamadan devam edeceksin
Kendini zorlama bitanem eninde sonunda istediğin kiloya ineceksinKaldığım yerden toparlayarak devam etme niyetindeyim tatlım. Eski kilomdan çok uzaklastiysam farklı renkte yakalamaya çalışacağım inşallah.
O tat olayını ben de merak ediyorum vallaKoronayi merak eder dururdum yaşayarak ogrendim.Beşinci günde koku ve tat duyuları tamamen bozuluyor. Şu an iyiyim normal bir insan gibiyim evde
Hehehe tekrardan hoşgeldim bitanemmm
İlgi sevgi merakKendini zorlama bitanem eninde sonunda istediğin kiloya ineceksin
Allah'ım inşallah ihtiyacı olan kan bulunmuştur. Allah yardımcısı olsun . Çok üzüldüm.Arkadaşlar B(-) kanı olup ankarada ikamet eden yada ankarada ikamet eden yakını olan varsa
Nagihan DEMİRCAN Kan vermek isteyenlerin Serpil Akdağ Kan Merkezi (Cebeci) "Nagihan Demircan" protokol no 707645 adına kan vermesi rica olunur. B001
Bu arkadaşım erken doğum yaptı ve kanaması durmuyor dünden beri. Kan hala bulamadık. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Etiketlemeyi unuttuklarım varsa affola
Zipzip-
@Cordelia
@ugurbocuuu
Elhan
fesang
@Migim
@pastel34
@60kiloyum
@HanimKelesimiGetir
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@sara_28
@oya17
İyi ki sen de varsınİlgi sevgi merakcanım arkadaşlarım iyi ki varsınız. seve seve veririm ben tüm kilolarımi
Emeğine sağlık canım. çok güzel olmuş.
Sabah bir portakalin suyunu sıkıp içtim yazmayı unuttumMenuellaaaa
Sabah 12.00
Tam buğday lavaşa dürüm
İçindekiler her zamankinden
Saat 13.00
Orta sekerli türk kahvesi
Akşam 17.30
15 adet hamsi tava
Bol bol bol salata
Zipzip- Kinoalihatun
Afiyet olsun canim❤Menuellaaaa
Sabah 12.00
Tam buğday lavaşa dürüm
İçindekiler her zamankinden
Saat 13.00
Orta sekerli türk kahvesi
Akşam 17.30
15 adet hamsi tava
Bol bol bol salata
Zipzip- Kinoalihatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?