gecmis olmamistir canim yaa cok sakiniz bu aralarBugün ne kadar çok yazdım ya... Geçmişi okuyacak arkadaşlara sabır diliyorum
Çok hastalık vurdu bu ara grubumuzugecmis olmamistir canim yaa cok sakiniz bu aralar
Sorma canim yaaÇok hastalık vurdu bu ara grubumuzu
Offf eşim kuru dolma getirmiş iş yerinden arkadaşı yapıp yollamış bana. Sıcak sıcak ye tadına bak diyo.. ben onun tadına baksam gömerim bütün kabıyarın yerim dedim yemedim bana alkış
Gözünüz aydın canım çok sevindim
Gecmis olsun
Çok teşekkür ederim hepinize. Negatifiz ama nasıl bir hastalıksa hala atlatamadık. Birgün iyi bir gün kötüyüz.Gözün aydın canım
Geçmiş olsun canım bizde geçirdik bir çeşit enfeksiyon virüs budaÇok teşekkür ederim hepinize. Negatifiz ama nasıl bir hastalıksa hala atlatamadık. Birgün iyi bir gün kötüyüz.
Bu hafta aktif olamadım. Menülerimde kaçamak yoktu ama unuttum inanın. Önümüzdeki hafta daha aktif olmaya çalışacağım.
Adımları da Biraz sonra atarım
Cok geçmiş olsun canım. Belki domuz gribi falandır biz de ailecek yerlerde süründüğümüzde test yaptırmıştık negatif çıkmıştıÇok teşekkür ederim hepinize. Negatifiz ama nasıl bir hastalıksa hala atlatamadık. Birgün iyi bir gün kötüyüz.
Bu hafta aktif olamadım. Menülerimde kaçamak yoktu ama unuttum inanın. Önümüzdeki hafta daha aktif olmaya çalışacağım.
Gecmis olsun canim Allah sifa versinÇok teşekkür ederim hepinize. Negatifiz ama nasıl bir hastalıksa hala atlatamadık. Birgün iyi bir gün kötüyüz.
Allah şifa versin canımÇok teşekkür ederim hepinize. Negatifiz ama nasıl bir hastalıksa hala atlatamadık. Birgün iyi bir gün kötüyüz.
Bunu görmemişim. Ben yamuna korseden iki kere aldım. İlki ayakkabımı bağlarken kırılmıştı. İkincisini o kadar az giydim ki çiçek gibi tazecik dolabın bir köşesinde duruyorBen best life aldım hala kullanıyorum iki beden inceltiyor.makinada yıkıyorum.gün boyu giyilebiliyor.ama yamuna korse daha saglam ona gore de daha pahalı.indirim takip ediyorum.henüz almadım
Ayrıca yamuna günde 4 saatten fazla önerilmiyor. Makinede yıkanmıyor. Bence çok kullanışsız, şimdiki aklım olsa almazdımBunu görmemişim. Ben yamuna korseden iki kere aldım. İlki ayakkabımı bağlarken kırılmıştı. İkincisini o kadar az giydim ki çiçek gibi tazecik dolabın bir köşesinde duruyor
Ooo sende hersey varmis canim kullanmaya basla bence duzenli olarakSelulitlerim var diyip duruyorum. At kılı fircam selülit kremim aldım onları da attım banyoda bir yere. Alıp alıp kullanmıyorum çok gıcığım. Keşke sadece almak yetse
Çok acı yiyorsun ama hiç bir şey hissetmiyorsun sadece ağzında yemek çiğniyorsun çok garipti neyse ki bir gün falan yaşadım.O tat olayını ben de merak ediyorum valla
İyiyiz çok şükür canım bir sikintiy yok elhamdülillah siz nasılsınızaskrhpozitif canım durumlar nasıl???
Afiyet olsun canim❤Sabah
İki dilim tb ekmeği ile tost
Çay
Akşam
Bir dilim kucuk tb ekmeği kaşar
Bir kase salata
Sütlü nescafe
Az fıstık
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?