Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım bizde geçirdik bir çeşit enfeksiyon virüs buda

Cok geçmiş olsun canım. Belki domuz gribi falandır biz de ailecek yerlerde süründüğümüzde test yaptırmıştık negatif çıkmıştı

Gecmis olsun canim Allah sifa versin

Allah şifa versin canım Virüsün çeşitleri çok. Grip de ondan aşağı değil. Zencefilli,ıhlamurlu, limonlu çaya devam tatlım. İlaciniz varsa bitirene kadar devam edin sidoşum.

Ben best life aldım hala kullanıyorum iki beden inceltiyor.makinada yıkıyorum.gün boyu giyilebiliyor.ama yamuna korse daha saglam ona gore de daha pahalı.indirim takip ediyorum.henüz almadım
Bunu görmemişim. Ben yamuna korseden iki kere aldım. İlki ayakkabımı bağlarken kırılmıştı. İkincisini o kadar az giydim ki çiçek gibi tazecik dolabın bir köşesinde duruyor

Bunu görmemişim. Ben yamuna korseden iki kere aldım. İlki ayakkabımı bağlarken kırılmıştı. İkincisini o kadar az giydim ki çiçek gibi tazecik dolabın bir köşesinde duruyor
Ayrıca yamuna günde 4 saatten fazla önerilmiyor. Makinede yıkanmıyor. Bence çok kullanışsız, şimdiki aklım olsa almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…