Yani ben de bir gün bile olsa bunu yaşamak isterdimÇok acı yiyorsun ama hiç bir şey hissetmiyorsun sadece ağzında yemek çiğniyorsun çok garipti neyse ki bir gün falan yaşadım.
Alıp alıp atıyorum kenara bu konuda düzenli iradeli olamıyorum.. halbuki biraz uğraşsam çok şey değişirOoo sende hersey varmis canim kullanmaya basla bence duzenli olarak
Biz de iyiyiz canım merak ettim seniİyiyiz çok şükür canım bir sikintiy yok elhamdülillah siz nasılsınız
Sen de aç durmuşsun bugün kardeş..Sabah
İki dilim tb ekmeği ile tost
Çay
Akşam
Bir dilim kucuk tb ekmeği kaşar
Bir kase salata
Sütlü nescafe
Az fıstık
Zipzip-
Teşekkürler zipzipcimAfiyet olsun canim❤
Malesef bizimkiler kızartma yedi ben kokladımSen de aç durmuşsun bugün kardeş..
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar kızlar. Bugün yine gelemedim buraya. Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Hiç alışık olmadığım şekilde modum çok düşük, canım o kadar bişey yapmak istemiyor ki mecbur olmasam iş yerinde çalan telefonu bile cevaplamayacağım. Tükenmişlik sendromu dedikleri bu mu acaba?
Sabah 10.00
2 yumurta ve biraz peynirle omlet,
Biraz yeşillik, 2 wasa.
Öğlen 13.00
1 kase çorba,
1 kase yoğurt.
Akşam 17.45
5 küçük köfte, yeşil salata,
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.
Su 2 lt.Kinoalihatun Zipzip-
Yarın kilo bildiriminden sonra kendimi sarı takıma atacağım sanırım. Üzerimdeki mental yorgunluğu söküp atmam lazım.
Çok şükür canim çok sevindimKızlar hepinize teşekkür ederim. Şükür bulundu kan. İnşallah biran önce keser kanaması.
İnstegramda gördüm ilk.kendi siteleride var.tavsiye ederim.kalitesi iyi memlekette 4 gün sabahtan aksama giydim hiç bozulmadı.senin dedigin bel için celik olanlar onlardanda var.kullanmayı düşündüm bi ara ama bunu giyince fazlalıklar gidiyor hosuma gitti.Bunu görmemişim. Ben yamuna korseden iki kere aldım. İlki ayakkabımı bağlarken kırılmıştı. İkincisini o kadar az giydim ki çiçek gibi tazecik dolabın bir köşesinde duruyor
Hahahahaahha ben de hafta boyu kokladım durdum hayaller kurdumTeşekkürler zipzipcim
Malesef bizimkiler kızartma yedi ben kokladım
Canım diyetin ilk birkaç gününden sonra bana da oluyor o vücut depoları kullandığı için belki de modumuz düşüyor bir süre sonra yoluna girecektirİyi akşamlar kızlar. Bugün yine gelemedim buraya. Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Hiç alışık olmadığım şekilde modum çok düşük, canım o kadar bişey yapmak istemiyor ki mecbur olmasam iş yerinde çalan telefonu bile cevaplamayacağım. Tükenmişlik sendromu dedikleri bu mu acaba?
Sabah 10.00
2 yumurta ve biraz peynirle omlet,
Biraz yeşillik, 2 wasa.
Öğlen 13.00
1 kase çorba,
1 kase yoğurt.
Akşam 17.45
5 küçük köfte, yeşil salata,
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.
Su 2 lt.Kinoalihatun Zipzip-
Yarın kilo bildiriminden sonra kendimi sarı takıma atacağım sanırım. Üzerimdeki mental yorgunluğu söküp atmam lazım.
Canım kullanmıyorum ki keşke kullansam boş boş duruyorİnstegramda gördüm ilk.kendi siteleride var.tavsiye ederim.kalitesi iyi memlekette 4 gün sabahtan aksama giydim hiç bozulmadı.senin dedigin bel için celik olanlar onlardanda var.kullanmayı düşündüm bi ara ama bunu giyince fazlalıklar gidiyor hosuma gitti.
Afiyet olsun canim ❤17 Şubat 2022
sabah 09.20
2 dilim börek
yeşillik salatası
öğlen 12.30
4-5 yk çorba
biraz tavuk
1 servis kaşığı makarna
yoğurt
akşam 19.45
etli patates yemeği
1,5 dilim ekşimaya ekmek
yeşil salata
1 çikolata
şimdi kabuk tarçın çayı
yatana kadar 1,5 lt su
13.000 adımZipzip- Cordelia ugurbocuuu
Afiyet olsun canım17 Şubat 2022
sabah 09.20
2 dilim börek
yeşillik salatası
öğlen 12.30
4-5 yk çorba
biraz tavuk
1 servis kaşığı makarna
yoğurt
akşam 19.45
etli patates yemeği
1,5 dilim ekşimaya ekmek
yeşil salata
1 çikolata
şimdi kabuk tarçın çayı
yatana kadar 1,5 lt su
13.000 adımZipzip- Cordelia ugurbocuuu
biliyorum canım. şu an biraz dağıldım ondan.Fulyacım sanki senin şekerle ilgili problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam menülerinde tatlıya çok yer veriyorsun hem fıstıklı çikolata hem tahin pekmez hem pilav makarna çok değilmi canım
Hadi toparlan artık hiç şeker sorunumuz olmasa bile rafine şekeri hayatımızdan çıkarmamız gerek sağlığımız için
iyi değilim canım. çok yoğunum, halsizim, alerjim coştu, kan hapından dolayı iştahım patladı, şişim, mutsuzum, artıyım.......60kiloyum canım bugün nasılsın görmedim seni hiç
Canım çok geçmiş olsun. Neye alerjin var?biliyorum canım. şu an biraz dağıldım ondan.
iyi değilim canım. çok yoğunum, halsizim, alerjim coştu, kan hapından dolayı iştahım patladı, şişim, mutsuzum, artıyım.......
kan hapını artık içmeyeceğim.
Gecmis olsun canimbiliyorum canım. şu an biraz dağıldım ondan.
iyi değilim canım. çok yoğunum, halsizim, alerjim coştu, kan hapından dolayı iştahım patladı, şişim, mutsuzum, artıyım.......
kan hapını artık içmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?