Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar kızlar. Bugün yine gelemedim buraya. Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Hiç alışık olmadığım şekilde modum çok düşük, canım o kadar bişey yapmak istemiyor ki mecbur olmasam iş yerinde çalan telefonu bile cevaplamayacağım. Tükenmişlik sendromu dedikleri bu mu acaba?

Sabah 10.00
2 yumurta ve biraz peynirle omlet,
Biraz yeşillik, 2 wasa.

Öğlen 13.00
1 kase çorba,
1 kase yoğurt.

Akşam 17.45
5 küçük köfte, yeşil salata,
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.

Su 2 lt. Kinoalihatun Zipzip-
Yarın kilo bildiriminden sonra kendimi sarı takıma atacağım sanırım. Üzerimdeki mental yorgunluğu söküp atmam lazım.

Afiyet olsun canim ❤
Yarin sabah yine konusuruz duruma gore sariya ekleriz canim

Bunu görmemişim. Ben yamuna korseden iki kere aldım. İlki ayakkabımı bağlarken kırılmıştı. İkincisini o kadar az giydim ki çiçek gibi tazecik dolabın bir köşesinde duruyor
İnstegramda gördüm ilk.kendi siteleride var.tavsiye ederim.kalitesi iyi memlekette 4 gün sabahtan aksama giydim hiç bozulmadı.senin dedigin bel için celik olanlar onlardanda var.kullanmayı düşündüm bi ara ama bunu giyince fazlalıklar gidiyor hosuma gitti.

Canım diyetin ilk birkaç gününden sonra bana da oluyor o vücut depoları kullandığı için belki de modumuz düşüyor bir süre sonra yoluna girecektir

Canım kullanmıyorum ki keşke kullansam boş boş duruyor

17 Şubat 2022

sabah 09.20
2 dilim börek
yeşillik salatası

öğlen 12.30
4-5 yk çorba
biraz tavuk
1 servis kaşığı makarna
yoğurt

akşam 19.45
etli patates yemeği
1,5 dilim ekşimaya ekmek
yeşil salata
1 çikolata

şimdi kabuk tarçın çayı
yatana kadar 1,5 lt su

13.000 adım Zipzip- Cordelia ugurbocuuu

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canım

biliyorum canım. şu an biraz dağıldım ondan.
60kiloyum canım bugün nasılsın görmedim seni hiç
iyi değilim canım. çok yoğunum, halsizim, alerjim coştu, kan hapından dolayı iştahım patladı, şişim, mutsuzum, artıyım.......
kan hapını artık içmeyeceğim.

Canım çok geçmiş olsun. Neye alerjin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…