Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım ben Ankarada değilim umarım tez vakitte bulunur kan ve sağlığına kavuşur arkadaşınız

Oww börek,makarna,çikolataafiyet olsun

Iyi geceler canlar internet sıkıntısı vardı giremedim sabah hepinizi zayıflamış olarak bekliyorum insallah

Bugün yürüyüş yokmuş değil mi unutmusum soğukta çıktım bebeğimle yürüdüm sonradan aklıma geldi 6 binlerde hatırlayınca eve girdim bebeğim üşüyor diye

Menü
Sabah yok yiyemedim

Öğlen 2 tost ve çay

Akşam 2 kaşık pilav 3 köfte 3 patates 1 dilim ekmek yağsız tuzsuz salata

Gün boyu yeşilçay ve su

Zipzip-

Büyük kaptanım biz bildirimleri özelden mi yapacağız yine yoksa açıktan mi yazıyorduk

Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım bizde geçirdik bir çeşit enfeksiyon virüs buda
Evet çevremde de çok hasta var. Buna şükür elhamdülillah
Cok geçmiş olsun canım. Belki domuz gribi falandır biz de ailecek yerlerde süründüğümüzde test yaptırmıştık negatif çıkmıştı
O da olabilir. Bilemiyorum ki.
Teşekkür ederim canım. Allah kimsenin sağlığını almasın elinden.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Sağol canım kaptanım
Allah şifa versin canım Virüsün çeşitleri çok. Grip de ondan aşağı değil. Zencefilli,ıhlamurlu, limonlu çaya devam tatlım. İlaciniz varsa bitirene kadar devam edin sidoşum.
Sağol ablacım. Çok ağrım olduğunda
İlaç da içiyorum ama çoğu zaman bitki çayları içip kürler yapıyorum. Bu hafta biraz fazla bal tüketmiş olabilirim. İnşaAllah kiloma fazla etki etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…