18.30’da yedim bitti, unuttumO zaman yazıyorum vira bismillah
Ballı limonum
Çok zarifsin kuzum .Görmediğini farkettim. Çok mesaj etiket geldi ondan arkalara gittibal sin sen Rica ederim Antep'e gelince görüşelim bir gün çok isterim
Afiyet olsun üzerine bir maden suyu fena olmazmış .. gerçi onun da zararlı olduğunu söylüyorlar ama adet yerini bulsun diye yazdım işte
Ama pişman değilim kahretsinYerken utanmadım ama yazarken utandım
Afiyet olsun pastelimmmZipzip- Cordelia fesang Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 4 zeytin
1 d beyaz peynir 1 d hindi füme
2 kaşık amerikan (yoğurtlu , az mayonezli)
1 tk kahvaltılık sos
Marul tazesoğan
1 d tam buğday
Öğle 13.00
2 wasa ile sandviç
Arasına fıstıkezmesi, muz,bal
Akşam17.30
1 tabak etli patates
Tazesoğan turlu
2 kaşık amerikan
2 d tambuğday
2 tane ferrero rocher çikolat
Hehehe birkaç dk iki büklüm kaldım sonra geçti bomba gibiyimAfiyet olsun üzerine bir maden suyu fena olmazmış .. gerçi onun da zararlı olduğunu söylüyorlar ama adet yerini bulsun diye yazdım işte
Bugün ödüller havada uçuşuyor. Ben yiyecek değildim yaZipzip- Cordelia fesang Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 4 zeytin
1 d beyaz peynir 1 d hindi füme
2 kaşık amerikan (yoğurtlu , az mayonezli)
1 tk kahvaltılık sos
Marul tazesoğan
1 d tam buğday
Öğle 13.00
2 wasa ile sandviç
Arasına fıstıkezmesi, muz,bal
Akşam17.30
1 tabak etli patates
Tazesoğan turlu
2 kaşık amerikan
2 d tambuğday
2 tane ferrero rocher çikolat
Valla yazarken imkansız görünüyor ama yerken yağ gibi aktı gitti boğazımdanGızzzz bu neybi kerede bunları nasıl yedin afiyet olsun
Hatta iyi bir kırmızı olursak şirinleri bile yenebilirizzzz.Cordelia pastelfit @sara_28 @L u c i a @sandriyon @s i d e l y a @DombiliKus @mavilimYesilim Selam canlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz
Bugün canımız ne istiyorsa yiyelim nefsimizi köreltelim. Yarın sabahtan itibaren kaçamaksız günlere giriyoruzbol su içelim bol adım atalım porsiyonlara dikkat edelim kilo aldıracak yiyeceklerden uzak duralım iyi bir kırmızı olursanız siz de 2.5 kilo eksi görebilirsiniz hahahahaah
Yaaaaa kadının dibisin beee işte buHatta iyi bir kırmızı olursak şirinleri bile yenebilirizzzz.
En büyük kaptan bizim kaptan.
Teşekkür ederimAma pişman değilim kahretsin
Afiyet olsun pastelimmm
Ayy bi rahatım şimdi, artık bomba gibiyimBugün ödüller havada uçuşuyor. Ben yiyecek değildim ya
Afiyet olsun balım.
Çivi çiviyi sökermiş iyi etmişsin. Kaçamaklarla dostsun içim rahat. En azından cuma günüHehehe birkaç dk iki büklüm kaldım sonra geçti bomba gibiyim
Ne yazık ki pişman değilim gerçi o sırada kaptanlık kesin değildi. Bence yine olsa yine de yerdim :)Çivi çiviyi sökermiş iyi etmişsin. Kaçamaklarla dostsun içim rahat. En azından cuma günü
Allah'ım içimden geçeni onlardan saklamicim pastelfitim bir hafta çok yesin ben onu yakalayabileyim noluuuuurTeşekkür ederim
Ayy bi rahatım şimdi, artık bomba gibiyim
Teşekkür ederim canım
Rakip gibi rakipAllah'ım içimden geçeni onlardan saklamicim pastelfitim bir hafta çok yesin ben onu yakalayabileyim noluuuuur
Ohhh ben de rahatım şimdi .Bomba gibi düşeceğim önümüzdeki hafta .
Afiyet olsun canımEline sağlık canımKaptanlar kim takımlar kuruldu mu
Kerevize bayılırımama sadece yoğurtlu salatasını yiyiyor evdekiler. Benim yemekte görünüş olarak benziyo, kolaya kaçtım etli patates yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?