Hmmmm muhakkak deneyeceğimSarımsak katmadım hiç yeşil elma çok güzel bir tat veriyor dene mutlaka,içki yanına meze gibi oluyor.
Rakip egzersizi yapıyorum tatlım.Rakip gibi rakip
Arkandayız bu hafta zafer bizim takımda@Cordelia @pastel34sara_28 L u c i a @sandriyon @s i d e l y a @DombiliKus @mavilimYesilim Selam canlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz
Bugün canımız ne istiyorsa yiyelim nefsimizi köreltelim. Yarın sabahtan itibaren kaçamaksız günlere giriyoruzbol su içelim bol adım atalım porsiyonlara dikkat edelim kilo aldıracak yiyeceklerden uzak duralım iyi bir kırmızı olursanız siz de 2.5 kilo eksi görebilirsiniz hahahahaah
Yaa benden biri daha varDeli Menüsü
Tek öğün 14.30
Çeyrek ekmek
Yarım simit
Çeyrek gözleme
2 dilim kıymalı börek
2 dilim ıslak kek
4 sarma
2 kuru dolma
Bir tabak sucuklu menemen
Bir dilim süzme peynir
Bissürü bissürü bardak şekersiz çay
Zipzip- @limonlutarcinlikek
Ben canım ne isterse yemiyorum canım sanırım beş altı ay böyle devam edecek istediğim kiloya gelecem kararlıyım@Cordelia @pastel34sara_28 L u c i a @sandriyon @s i d e l y a @DombiliKus @mavilimYesilim Selam canlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz
Bugün canımız ne istiyorsa yiyelim nefsimizi köreltelim. Yarın sabahtan itibaren kaçamaksız günlere giriyoruzbol su içelim bol adım atalım porsiyonlara dikkat edelim kilo aldıracak yiyeceklerden uzak duralım iyi bir kırmızı olursanız siz de 2.5 kilo eksi görebilirsiniz hahahahaah
Muhtişim hahahahaRakip egzersizi yapıyorum tatlım.iyiyim di mi
Hiç belli olmaz bakarsın bir gün karşılıklı bütün masayı gömeriz bebeğimArkandayız bu hafta zafer bizim takımdaBugün ödül bile yapmayı düşünmüyordum annem ısrar etti ayarlama yapmış oyüzden midemi doldurdum bomba gibi hazırım
Yaa benden biri daha varbiz yan yana olsak çok tehlikeli çoook afiyet olsun
Canım sende cooook büyük ışık görüyorum. Zaten bu hafta bence kaptanlık senin hakkındı talihsizlik oldu tartilmamanBen canım ne isterse yemiyorum canım sanırım beş altı ay böyle devam edecek istediğim kiloya gelecem kararlıyım
Afiyet olsun kuzum bunlara ek baklava peynirli börek yemek olarak tavuklu pilavda yeseydin ya az yemişsinDeli Menüsü
Tek öğün 14.30
Çeyrek ekmek
Yarım simit
Çeyrek gözleme
2 dilim kıymalı börek
2 dilim ıslak kek
4 sarma
2 kuru dolma
Bir dilim süzme peynir
Kerevizi kırklı yaşlardan sonra sevmeye başladım canım. Evet ekşi elma yakışıyor. Normal salataya bile bazen küp küp doğrarim ben. Yemeğini sevmiyorsaniz zorlamanin anlamı yok tatlım.En acilinden maden suyu iç hemen şişkinliğe iyi gelir.
Portakalkı olanınıda denedim çok beğenmedik nedense,böyle salata hslşyle daha güzel geldi bize.
İçinede ekşi yeşil elma varya ondan rendeliyorum az bişi ceviz yoğurt ve az mayonez katıyorum iyi oluyor.
Yüksek tansiyonu olanlara kereviz iyi grliyormuş .
Hahahaha şey dermişim aklım yemediklerimde kaldıAfiyet olsun kuzum bunlara ek baklava peynirli börek yemek olarak tavuklu pilavda yeseydin ya az yemişsin
Hiç belli olmaz bakarsın bir gün karşılıklı bütün masayı gömeriz bebeğim
Pardon da sen 26 yaşındasın karıştırdınKerevizi kırklı yaşlardan sonra sevmeye başladım canım. Evet ekşi elma yakışıyor. Normal salataya bile bazen küp küp doğrarim ben. Yemeğini sevmiyorsaniz zorlamanin anlamı yok tatlım.
Afiyet olsun gülüm. Saglam cuma menüsü olmuşDeli Menüsü
Tek öğün 14.30
Çeyrek ekmek
Yarım simit
Çeyrek gözleme
2 dilim kıymalı börek
2 dilim ıslak kek
4 sarma
2 kuru dolma
Bir dilim süzme peynir
işe aç gitti.yemek götürmedi.önce midesini hazırladı.ay çay bardağı elinde keyifli doymuşGızzzz bu neybi kerede bunları nasıl yedin afiyet olsun
Ben temsiliAfiyet olsun luciam profil resmi mükooo
Kinoam :)) sağol bebeğim valla bir güzel keyif yaptım ohh canım sağolsunAfiyet olsun gülüm. Saglam cuma menüsü olmuş
işe aç gitti.yemek götürmedi.önce midesini hazırladı.ay çay bardağı elinde keyifli doymuşfesang gözümün önüne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?