Ohhhh sifa bal olsunKinoam :)) sağol bebeğim valla bir güzel keyif yaptım ohh canım sağolsun
Geçmiş olsun canımÇok sağol canım iyiyim ben bu aralar baş agrilariyla bogusuyorum sadece onun dışında rutin devam
Canım geçen hafta internetsizdim ben de. Allah düşmanımın başına vermesin.Kızlar iyi akşamlar
Dünden beri internet sıkıntısı vardı bizim sokaktaki internet kablolarında kopma olmuş kaç gün sürer bilmem bugün başladılar bakıyorlar türk telekomcular giremedim çok üzgünüm akşama kadar aklım sizde kaldı telefondaki paketim de bitmiş şimdi eşimden girdim hemen gelir gelmez
Malesef takımım da 3. Kez kaybetmiş benim kaptan olduğum takım iflah olmuyor daha kaptan olmam
Ben de 58.7 kg geldim artık bir anlamı olmasa da yazayım dedim ya i +400 gr olmuş oluyor bu cumadan bu yana oysaki dikkat de ettim ama tuvalet sıkıntım devam ediyor ondan sanırım bu hafta telafi edeceğim
Eğer masterfit te yer varsa beni de yazar mısınız
Yoksa da kendi capimda kenarda bi yerde devam ederim artik
Şimdi oturup geriye dönük okumaya çalışacağım
Sağol kuzum hep beraber olsun :))Ohhhh sifa bal olsun
Seni merak ettim canım. İnşallah internet sorununuz bir an önce hallolur. İyi olmana sevindim başka türlü bir şey olmadığı için mutluyum.Kızlar iyi akşamlar
Dünden beri internet sıkıntısı vardı bizim sokaktaki internet kablolarında kopma olmuş kaç gün sürer bilmem bugün başladılar bakıyorlar türk telekomcular giremedim çok üzgünüm akşama kadar aklım sizde kaldı telefondaki paketim de bitmiş şimdi eşimden girdim hemen gelir gelmez
Malesef takımım da 3. Kez kaybetmiş benim kaptan olduğum takım iflah olmuyor daha kaptan olmam
Ben de 58.7 kg geldim artık bir anlamı olmasa da yazayım dedim ya i +400 gr olmuş oluyor bu cumadan bu yana oysaki dikkat de ettim ama tuvalet sıkıntım devam ediyor ondan sanırım bu hafta telafi edeceğim
Eğer masterfit te yer varsa beni de yazar mısınız
Yoksa da kendi capimda kenarda bi yerde devam ederim artik
Şimdi oturup geriye dönük okumaya çalışacağım
Afiyet olsun saram mis gibi menüMenümü yazayım
Sabah
Tavada yumurta
Peynir ve zeytin
İki kuru kayısı
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir mandalina
Akşam
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Su 3 litre spor 12620 adım
Zipzip- Cordelia fesang
Eki Görüntüle 3009416
Benim altın kalplim yaaSeni merak ettim canım. İnşallah internet sorununuz bir an önce hallolur. İyi olmana sevindim başka türlü bir şey olmadığı için mutluyum.
Sen şu gözlere bi bakAfiyet olsun canımBol bol ye bitir patatesini. Suyuna da ekmeğini bana bana ye.. yazık günah suyunu dökme bak
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun saram mis gibi menü
Ohhhhhh yarasın pastelime kırmızı gülüm bebeğimSen şu gözlere bi baksuyunu dökecek kadar enayimiyim, hepsine ekmek bandım
Sen şu gözlere bi baksuyunu dökecek kadar enayimiyim, hepsine ekmek bandım
Yakala hayatım sana feda olsun kilolarımAllah'ım içimden geçeni onlardan saklamicim pastelfitim bir hafta çok yesin ben onu yakalayabileyim noluuuuur
Ohhh ben de rahatım şimdi .Bomba gibi düşeceğim önümüzdeki hafta .
İçi dışı bir insanları severimRakip gibi rakip
İyi dinlenmeler SaracımÇok yürüdüm ayaklarım ağrıyor biraz dinleneyim gelirim yine
Ellerine sağlık tatlım. Yeşillerle inşallah eksileri yakalarız.
Masterfit Yarışması 23.Etap 1 fesang 58.6 2 Cordelia 66.1 3 @Busra 17 72.0 4 sara_28 98.0 5 Kinoalihatun 75.4 6 @L u c i a 85.5 7 pastelfit 64.5 8 @limonlutarcinlikek 61.0 9 @dolunaydagel 81.8 10 @Aomine Daiki 11 @DeryaOnDiet 72.2 12 @s i d e l y a 72.05 13 @sandriyon 68.2 Sarı Takım 1 @DombiliKus 83.5 2 @KarlarKralicesi 65.1 3 Zipzip- Yeşil Takım 1 Elhan 65.3 2 @HanimKelesimiGetir 59.9 3 @gezegenfeza 76.4 4 @Lavinia_98 61.5 5 @eceboce 67.0 6 @AhSen_2504 87.1 7 @Tutku44 82.2
Ya böyle deme şimdi kalbimin etrafındaki tüm yağlar eridi gitti.Yakala hayatım sana feda olsun kilolarım
İçi dışı bir insanları severim
Ohhhhhh yarasın pastelime kırmızı gülüm bebeğim
Teşekkür ederim hanımlar çok mersi
Ya böyle deme şimdi kalbimin etrafındaki tüm yağlar eridi gitti.kalp yağ tutmaz sanki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?