Canım benimSeni merak ettim canım. İnşallah internet sorununuz bir an önce hallolur. İyi olmana sevindim başka türlü bir şey olmadığı için mutluyum.
Wuhuuuu biz de yedik içtik eğlendik , adımlara bakınızMenümü yazayım
Sabah
Tavada yumurta
Peynir ve zeytin
İki kuru kayısı
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir mandalina
Akşam
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Su 3 litre spor 12620 adım
Zipzip- @Cordelia fesang
Eki Görüntüle 3009416
Ya hem de öyle bi kötü oluyor ki yarın da hallolmazsa telefona internet paketi alicam ekCanım geçen hafta internetsizdim ben de. Allah düşmanımın başına vermesin.
Teşekkür ederim canım sizede afiyet olsunWuhuuuu biz de yedik içtik eğlendik , adımlara bakınız
Afiyet olsun canım
Olustu canim simdi gecmisi okuyup tablo yapacağımTakimlar olustu mu
Hahahahahaha valla yaptık bişeylerfesang sen mi kaptan oldun canım yine ne biçim kilo vermişsin kız
Ssğol canım benimİyi dinlenmeler Saracım
Sagol canim ❤Afiyet olsun zıpzıpcım
Kahvaltida yumurta yiyebilsen keske alerjin vardiNasıl duzenleyyeyim mesela nerde hata yapıyor um acabayardım et kaptannnnn
@KarlarKralicesi @dolunaydagelZipzip- @Kinoalihatun @Busra 17 @Aomine Daiki @DeryaOnDiet canlarim
Bu hafta tum rakiplerimizi ekarte edip hem biz kazanacagiz, hem vucudumuz kazanacak
Ne olur kacamak yaparsaniz akliniza giremediginiz pantolonlar elbiseler bluzlar gelsim. Her seyden onemlisi sagliginiz gelsin canlarimsize guveniyorum birlikte ciktigimiz bu yolda yalniz degiliz hicbirimiz herkes korksun bizden
Sagol ablacim❤Afiyetler olsun
Evet canim ekleyebilriizZipzip- canım sanki mavi takım bir kişi eksikti. Uğurböcegi için dedim yani
Ay teşekkür ederim canım
Tamamdir canim
Canım piknik tüpü yok mu evde? Salata meyve , menemen kıymalı yumurta ya da dışarıdan siparis vereceğiniz zaman ızgara türü şeyler söylersin. Elticigin yemek yapsın getirsin. Hiçbir gününü göremedik onunAy başıma gelen.. eşim aradı şimdi. Haftasonu mutfak dolaplarını boyayıp vernikleyecekmis. Birkaç gün mutfağı kullanamazmışız ocağı yakamazmisiz, dışarıdan yermişiz
Canım eltim pazar günü memleketine gidecek. Ya bir şekilde halledeceğim piknik tüpü yok ama gerekirse bir hafta sabah akşam wasa peynir yerim hahahaha :))Canım piknik tüpü yok mu evde? Salata meyve , menemen kıymalı yumurta ya da dışarıdan siparis vereceğiniz zaman ızgara türü şeyler söylersin. Elticigin yemek yapsın getirsin. Hiçbir gününü göremedik onun
Yeni gelenler olunca hatırlıyorum nedensePardon da sen 26 yaşındasın karıştırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?