Ömrümde gece tartılmadım aaaaaa vallahi beni şok ettiniz :))Bende öyleyim gün içinde de bakiyorum az cok önceki güne göre fark olmuşmu anliyorum bak birazdan yatmadan bakarım
Allah seniTartı alışkanlığindan vazgecemiyorum
Kesinlikle almak çok kolay canım
Burdaki kızlarin basının etini yedim
Kilo aldim çok yedim
Sonra bir geldim eve kilo almamışım
Benimde ters tepti artikin hep tartilcm konu kapanmıştırEvet haklsın ama bu kadar azaltabildim.belki ilerde hafta da 1 olur
Kilo aldım stresi seni korumuşTartı alışkanlığindan vazgecemiyorum
Kesinlikle almak çok kolay canım
Burdaki kızlarin basının etini yedim
Kilo aldim çok yedim
Sonra bir geldim eve kilo almamışım
Bende öyleyim gün içinde de bakiyorum az cok önceki güne göre fark olmuşmu anliyorum bak birazdan yatmadan bakarım
O zaman anlatiyorum yaz kizimÇok sevinirim yok canım Instagram.
Moralin niye bozuluyor kiHatta şöyle söyliyim diyete başladığımın ilk günü de tartilmam 2-3 gün ödem atar ondan sonra tartılırım çünkü çok yüksek kilo görünce moralim bozulur
İyi geceler canımBenim gece kuşlugu bu kadarsabah erken uyandım uykum geldi
İyi geceler kızlar
Oehhh bu kadar kiloyu nasıl vericem diye gözüm korkuyor :)))Moralin niye bozuluyor ki
Yok canım kilo aldım stresi değil de çok hareket etmiştim ama yediklerim normalin 2 -3 katıydıKilo aldım stresi seni korumuş
Çok sevinmiş olmalisın tartiya çıkıncaYok canım kilo aldım stresi değil de çok hareket etmiştim ama yediklerim normalin 2 -3 katıydı
Sabaha karşı bile tartilirdim kac kg vermişim bu hafta diyerekÖmrümde gece tartılmadım aaaaaa vallahi beni şok ettiniz :))
Ben hamile kalana kadar öyleydim sonra her şey tersine döndüBen şu yiyip yiyip kg almama mutlulugunu hiç tadamadim. Masallah su içsem yarıyor
Ben hiç Bir zaman olamadimBen hamile kalana kadar öyleydim sonra her şey tersine döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?