Harikasın helal olsunNeyse bu geceyi kazasiz atlattim bir lokma bile yemedim ya şükürler olsun. 14 marta kadar dayanabilsem keşke
Bundan sonrası istediğin kiloda olsun inşallahBen hiç Bir zaman olamadimgenç kizken bile kiloluydum. En güzel cağım hep kglu geçti
basım dönüyor ben ne kadar sadık misim sadece pazartesi ve cuma tartilirdim tm anladim
Bende inanamadim kendime. Salı gününe kadar öyle cok yiyordum ki. Bir an eski kiloma donecegimi sandim :'(Harikasın helal olsun
İnşallah artik tek hayalim kizlarla bir yere gittigimde ne guzel genc anne desinler. Yaşımı bile gostermiyodum ben. Bari 30da 30 gibi durayim...Bundan sonrası istediğin kiloda olsun inşallah
73.6 gördüm. Genelde kiyafetli ve tokluktan dolayi 1.5 kg fazla cikarimŞimdi size uyup tartilsam yine 6li bişey görücem canım sıkılacak. Yok kalsın pazartesi tartılırım :))
Yok yok bu gruptaki kimse eski kilosuna dönmeyecek. Ben burda olmasam çoktan bırakırdım amaBende inanamadim kendime. Salı gününe kadar öyle cok yiyordum ki. Bir an eski kiloma donecegimi sandim :'(
Bu şugırsız 21 iyi gelecek bize.Bende inanamadim kendime. Salı gününe kadar öyle cok yiyordum ki. Bir an eski kiloma donecegimi sandim :'(
Yaaa daha çok gençsin senİnşallah artik tek hayalim kizlarla bir yere gittigimde ne guzel genc anne desinler. Yaşımı bile gostermiyodum ben. Bari 30da 30 gibi durayim...
O kadının diyeti ile arkadaşım 21 günde 4 kilo vermiştiBu şugırsız 21 iyi gelecek bize.
Ben geçen hafta hesabimi kapatmayi düşündüm. Bazi şeylere çok üzüldüm. Ciddi anlamda kapatacaktim. Sonra diyetisyenin şekersiz 21 gün duyurusunu görünce içimde bir umut doğdu. Yeniden başladimYok yok bu gruptaki kimse eski kilosuna dönmeyecek. Ben burda olmasam çoktan bırakırdım ama
Yaşasın zıpzıp yaşasın masterfit
1 kez 2 kacamakla yaptim. O da planli kacamaklar olmustu. 1 kez de yine 15 gün falan devam edebildim ama ikisinde de fiziken de cok fayda gördüm. Açlık tokluk kontrol etmede de gördüm. Şuan gobegim indi 3. Günden sonra. Resmen hamile gobegi gibi şişmişti yukari doğru. Bende zaten pco oldugundan karnim yağlanıyorBu şugırsız 21 iyi gelecek bize.
27.5 ama kabullenemedim onu nedense. 28 diyorum soranlara tovbe estağfurullahYaaa daha çok gençsin seninan ki diyecekler
Ben ilk gecem sene 14 marttan ramazana kadar 2 kacamakla yaptim. En guzel kgmu o zaman verdim. 30 günde 6.5 kgO kadının diyeti ile arkadaşım 21 günde 4 kilo vermişti
21 gün bırakmak yok. Tamamlayacağız. Bı şeker No tatlı.1 kez 2 kacamakla yaptim. O da planli kacamaklar olmustu. 1 kez de yine 15 gün falan devam edebildim ama ikisinde de fiziken de cok fayda gördüm. Açlık tokluk kontrol etmede de gördüm. Şuan gobegim indi 3. Günden sonra. Resmen hamile gobegi gibi şişmişti yukari doğru. Bende zaten pco oldugundan karnim yağlanıyor
Canım burayla mı yoksa burası dışında mı üzüldün bilmiyorum ama kapatmaktan vazgecmene çok sevindim. Bir de bu son şansım falan diye düşünme yine düşüp yine kalkabilirsin insanız.Ben geçen hafta hesabimi kapatmayi düşündüm. Bazi şeylere çok üzüldüm. Ciddi anlamda kapatacaktim. Sonra diyetisyenin şekersiz 21 gün duyurusunu görünce içimde bir umut doğdu. Yeniden başladim
Vaaaayyy evet bu diyet çok etkili. Ben 21 gün full kaçamaksız yapamam diye bulaşmıyorumBen ilk gecem sene 14 marttan ramazana kadar 2 kacamakla yaptim. En guzel kgmu o zaman verdim. 30 günde 6.5 kg
Herkes gider Mersin'e sen gider tersine hahahaha27.5 ama kabullenemedim onu nedense. 28 diyorum soranlara tovbe estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?