Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

basım dönüyor ben ne kadar sadık misim sadece pazartesi ve cuma tartilirdim tm anladim
işte ben de buna hayranım. Bazen tartılmadigim oluyor ama çok nadir. Bütün hafta ölürüm meraktan kaçım acaba diye? Diyet yapmadığım zamanlarda tartılmam. Kesseniz tartılmam.

Yok yok bu gruptaki kimse eski kilosuna dönmeyecek. Ben burda olmasam çoktan bırakırdım ama

Yaşasın zıpzıp yaşasın masterfit
Ben geçen hafta hesabimi kapatmayi düşündüm. Bazi şeylere çok üzüldüm. Ciddi anlamda kapatacaktim. Sonra diyetisyenin şekersiz 21 gün duyurusunu görünce içimde bir umut doğdu. Yeniden başladim

Bu şugırsız 21 iyi gelecek bize.
1 kez 2 kacamakla yaptim. O da planli kacamaklar olmustu. 1 kez de yine 15 gün falan devam edebildim ama ikisinde de fiziken de cok fayda gördüm. Açlık tokluk kontrol etmede de gördüm. Şuan gobegim indi 3. Günden sonra. Resmen hamile gobegi gibi şişmişti yukari doğru. Bende zaten pco oldugundan karnim yağlanıyor

21 gün bırakmak yok. Tamamlayacağız. Bı şeker No tatlı.

Ben geçen hafta hesabimi kapatmayi düşündüm. Bazi şeylere çok üzüldüm. Ciddi anlamda kapatacaktim. Sonra diyetisyenin şekersiz 21 gün duyurusunu görünce içimde bir umut doğdu. Yeniden başladim
Canım burayla mı yoksa burası dışında mı üzüldün bilmiyorum ama kapatmaktan vazgecmene çok sevindim. Bir de bu son şansım falan diye düşünme yine düşüp yine kalkabilirsin insanız.

Ama kendini çıkmazda hissettiginde buraya yaz ki toparlamak daha kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…