Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buraya yazmayi asla düşünmüyorum. Kalbim çok kırıldı. Artik burada kendi ruhsal, sosyal hayatımı anlatmayacağım.
Diyete devam ettiğim sürece buradayım
Diyet konusunda çok destek gördüm. Burdan cordelia zipzip diger arkadaslar her zaman destek oldu. Filiz de cok destek oldu. Hic bir zaman haklarını odeyemem

Hmmm meseleyi bilmiyorum ama neyse diyetten sonra koruması da var unutma :)) bir de ben birileri gidince üzülüyorum sen de gitme

Hmmm meseleyi bilmiyorum ama neyse diyetten sonra koruması da var unutma :)) bir de ben birileri gidince üzülüyorum sen de gitme
Koruma zaten beni benden aliyor yani diyetin kısa süreli olup sonra hic kg almicaz diye birşey yok tabiki. Donem donem herkes kendini salabilir. Ama tamamen birakmak en korkuncu

Koruma zaten beni benden aliyor yani diyetin kısa süreli olup sonra hic kg almicaz diye birşey yok tabiki. Donem donem herkes kendini salabilir. Ama tamamen birakmak en korkuncu
Ben onu iki kere yaşadım. Çok güzel kilo verip fazlasıyla aldım. Koruma beni de benden alıyor o yüzden :))

Evet canım. Hastaneden döndüğümde 5 kilo almıştım bile
Sonucta ameliyat olmuşsun sağlık sebebiyle alinan kg senin elinde değil. Ama benim gibi kendini kaybederek yiyenler, obez olmam sanıp herşeyin çaresini yemekte arayanlar hata yapıyor işte. Yemek sorunlari çözemediği gibi kg aldıkça sorunlar misliyle artıyor. Bana genc kizken kg ver dediklerinde kizardim herkes tığ gibi olmak zorunda mi derdim. Beni seven böyle sevmiş derdim falan. Obez olabilecegimi asla düşünmezdim allahim dusmanima bile yasatmasin. Oyle zor ki anlatamam o kg da olmak

Benim yeğenim öyle şimdi. 17 yaşında gencecik kız 76 kilo. Sağlık sorunu çok şükür yok tamamen hareketsizlik ve yemekten alıyor yazık günah. Amin canım kimse yaşamasın inşallah

Benim yeğenim öyle şimdi. 17 yaşında gencecik kız 76 kilo. Sağlık sorunu çok şükür yok tamamen hareketsizlik ve yemekten alıyor yazık günah. Amin canım kimse yaşamasın inşallah
Ah ah ne kadar üzüldüm
İnşallah onada bir yol açılsın daha fazla ilerlemeden kg vermeye başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…