Yok artıkSon olarak şunu söyliyim eşimin iş arkadaşı gece bizde kalacak
Diyo bana ne istersin. Dedim bol salata yap. Sekersiz chiali puding olabilirArkadasin da ne yapacahini sasirmistir :)
Oyy canim.Kucağımda uyudu..Ne ölçek şimdi?
Cook guzel olmus canim menun. Afiyet olsun. Ee hani spor ortim?Şekersiz 5. Gün menüsü
10.20
Nescafe
1 dana füme
1 dlm ekmek
Tavada yumurta peynirli kaşarlı
1 tk tahin pekmez
12.30
Yarim kase tarhana çorbası (1 kepçe)
15.00
Nescafe
1 elma 1 mandalina
16.30
Türk kahvesi
18.30
1 tabak et yemeği
Patlıcan yoğurtlusu
21.45
3 er findik badem
2 incir kurusu
Zipzip- Cordelia @limonlutarcinlikek DeryaOnDiet
Sagol canim. Citir olmaya yolum upppuzuun daha. Su Turkiye tatiline kadar ah bi gorsem 65-66yi super olur. Her gece yatarken hamilelik oncesine dobdugumun hayalini yani senin guncel kilonun hayalini kuruyorumHarikasın tatlım. Cıpcıtır olacaksın inşallah.
Ben de ‘Ben She Ra’yım diye bağırırım
Şimdi burdayım canım ne olduZipzip- burda mısın?
Şimdi burdayım canım ne olduZipzip- burda mısın?
Bana uygun yemek yoktu...Uyumadan olmaz.yemek yedirmedi mi kayın anacigin tatlım
Adimlari tamamlayamiyorumCook guzel olmus canim menun. Afiyet olsun. Ee hani spor ortim?
bir sonraki hafta iki öğün besleneceğim. yani cumadan sonra. kahvaltı ve akşam yemeği olacak. şekersiz 21 güne de bir bakayım.60kiloyum canım mutlaka toparlarsin. Sen de şekersiz 21 e başlamak ister misin?
Ona takılma canım. Şu an moralini bozan kilodan daha kötülerini doğru gidebilirsin yada daha iyilerine doğru gidebilirsin. Diyelim ki 86 kilosun sonuçta 90 kilodan çok çok iyi bir kilo.tartı rakamımı gördükçe sinirlerim hopluyor
Ne demek tatlım. Bizim en büyük mutluluğumuz ve ödülümüz sizin istediğiniz kilolara ulaşmanız. Gerçekten çok mutlu oluyorum.Sagol canim. Citir olmaya yolum upppuzuun daha. Su Turkiye tatiline kadar ah bi gorsem 65-66yi super olur. Her gece yatarken hamilelik oncesine dobdugumun hayalini yani senin guncel kilonun hayalini kuruyorum
Ama su videolar beni gaza getiriyor. Hakkin , hakkiniz odenmez gercekten. Cok sagol canim.
Bir şey yok tatlım.Şimdi burdayım canım ne oldu
Canim sporlar toplamda 20 kusur dakika ; iki sporu yap. Yok olmadi sadece ikinciyi yap. 10 dk ne ki bir gunde? Neye vermiyoruz ki 10dkyi. Hem cok eglenceli.Bana uygun yemek yoktu...
Adimlari tamamlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?