- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Gözün aydın canım.gülen yüzün solmasın
Geçmiş olsun benimde öyle olmuştu giderdim dr bişey çıkmaz geri gelirdim... sonra ferritinim 2.5 düştüğünü öğrendim... kan değerim 11.2 iyiydi ama ferritinim kan depo boşalmış...kalp kan ararmış pompalamak için oda çarpıntıya neden olur demişti dr... ferritin değerinizi ölçtürün.. çok geçmiş olsunKızlar yattigim yerde yine carpintim tuttu beni hastaneye götüreceklermis hastanede ne yapacaklarsa
Hosgeldin ada gecmis olsunGeçmiş olsun benimde öyle olmuştu giderdim dr bişey çıkmaz geri gelirdim... sonra ferritinim 2.5 düştüğünü öğrendim... kan değerim 11.2 iyiydi ama ferritinim kan depo boşalmış...kalp kan ararmış pompalamak için oda çarpıntıya neden olur demişti dr... ferritin değerinizi ölçtürün.. çok geçmiş olsun
nasılsın canım?Geçmiş olsun benimde öyle olmuştu giderdim dr bişey çıkmaz geri gelirdim... sonra ferritinim 2.5 düştüğünü öğrendim... kan değerim 11.2 iyiydi ama ferritinim kan depo boşalmış...kalp kan ararmış pompalamak için oda çarpıntıya neden olur demişti dr... ferritin değerinizi ölçtürün.. çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canimakşama kabak mücver, çiğ köfte, marul, yeşillik var. ayran da olabilir.
Merhaba. Teşekkür ederim. Tahlil yapıldı birazdan çıkar sonucu yazacağım. Nicki tanıyamadım bu arada hoşgeldiniz :)Geçmiş olsun benimde öyle olmuştu giderdim dr bişey çıkmaz geri gelirdim... sonra ferritinim 2.5 düştüğünü öğrendim... kan değerim 11.2 iyiydi ama ferritinim kan depo boşalmış...kalp kan ararmış pompalamak için oda çarpıntıya neden olur demişti dr... ferritin değerinizi ölçtürün.. çok geçmiş olsun
Yaa ne oldu öyle sanaKızlar serum verdiler bana 2 kere. Kendime pek gelemiyorum yatıyorum hala tahlil yaptılar onu bekliyoruz
sagol kaptanimmEkside olman guzel tebrik ederim canim
sagol canim benimmmaşallah güzel eksi
çok güzel
wauwww
e daha ne olsun
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuna
eksi candır gerisi heyecan
gayet güzel eksi
afiyet olsunakşama kabak mücver, çiğ köfte, marul, yeşillik var. ayran da olabilir.
cok geçmiş olsunKızlar serum verdiler bana 2 kere. Kendime pek gelemiyorum yatıyorum hala tahlil yaptılar onu bekliyoruz
Yaa ne oldu öyle sanaserum iyi gelir insallah
Teşekkür ederim kızlarcok geçmiş olsun
bence kan değerlerin düşük çıkacak canım. çok geçmiş olsun. dinlen iyice.Kızlar serum verdiler bana 2 kere. Kendime pek gelemiyorum yatıyorum hala tahlil yaptılar onu bekliyoruz
Canım Allah şifa versin.Kızlar serum verdiler bana 2 kere. Kendime pek gelemiyorum yatıyorum hala tahlil yaptılar onu bekliyoruz
Bbu ara saldım cayira mevlam Kayıra hallerindeyimHerkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Benim yiyemedigimi kuş bayilip yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?