Kiiiiizzzz hiç bisi yememissin20 subat menum
10.30
Peynir, zeytin, 2 3 parca sucuk, 3 dilin pastirma, domates, 3 dilim ekmek, 1 çk pekmez
18.00
Yarim tabak salata
4 dilim mandalina
Yatana kadar 2 l su
ugurbocuuu Zipzip-
Aaa öyle mi :) tekrardan hoşgeldinÇok geçmiş olsun inşallah tahliller temiz çıkarben diyet gruplarında çok eskiyim ara ara sizleri okuyorum
Canım evet bugün kötüleştim birazGeçmiş olsun canım hastamısın
Şimdi yazacağım durumu canımKarnın açsa durum iyiye gidiyor.
Evden baglanmani bekliyoruz.
Serum şifa versin canım
Şimdi nasılsın canım merak ettim seni
Dün çok yoğunluk ve kalabalık vardı ona sinirlendim şimdi sinirim geçti izi kaldı :)Neye sinirlendin bilmiyorum ama hiçbişey sağlıktan önemli değil
Saat 289 gösteriyor ama en az 500 harcadım. Kalbim deli gibi attı 40 dk. Sonra tekrar dinlenip yaptım. Kalp atımını düzenleyip.Bu günkü aktivitem
50 dk kardio. Kalp atım hızım yavaşladığında kapattım saati.
30 dk yürüyüş.
Sabah
Çeyrek karışık tost
Öğlen
3 çiğ köfte etsiz
Ödem çayı
Ara elma
Akşam
Köfte 1 dilim avuç içi kadar
patates kızarma 100 gr. Çok fena ama az önce erittim yediklerimi.
Akşam depoşadığım yağlar için aktivite yapıcam. Dans oğlanla koşturmaca.
Aaaa çok geçmiş olsun canım kaptan olmustun bir de. Bırakıyor musun diyetiEve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Afiyet olsun canim❤ adim sayıni sonra mi atacaksinBu günkü aktivitem
50 dk kardio. Kalp atım hızım yavaşladığında kapattım saati.
30 dk yürüyüş.
Sabah
Çeyrek karışık tost
Öğlen
3 çiğ köfte etsiz
Ödem çayı
Ara elma
Akşam
Köfte 1 dilim avuç içi kadar
patates kızarma 100 gr. Çok fena ama az önce erittim yediklerimi.
Akşam depoşadığım yağlar için aktivite yapıcam. Dans oğlanla koşturmaca.
Cok gecmis olsun canimEve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Sen iyi olda canim gerisi önemli degil❤Hastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Bilmiyorum. Yarın artı gelirim o kesin de, diyeti bırakırsam son hız 65i görürüm. İnan ki kafam karmakarışıkAaaa çok geçmiş olsun canım kaptan olmustun bir de. Bırakıyor musun diyeti
geçmiş olsun canım. demir, B12 ve d vitaminin kaç çıktı?Eve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
İlaçları içince enerjini yerine gelecektirEve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Atayım 5 dk sonra oğlum uyandıAfiyet olsun canim❤ adim sayıni sonra mi atacaksin
Cok gecmis olsun canim
Sen iyi olda canim gerisi önemli degil❤
Tamam canimAtayım 5 dk sonra oğlum uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?