Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- canım sen muaf ol istersen demiştin. Muaf olmasam daha iyi. Bugün serumlar ve akşam yemeginden sonra büyük ihtimalle artı gelicem ama bırakırsam ben hemen şişerim. Ama yarışta kalırsam ve kaptan olarak yarın artı gelirsem takım üyelerine haksızlık mı ederim? Ne yapsam fikir ver bana

Kimseye haksizlik etmezsin canim burda eglence icin kaptan bildirimlerini aliyoruz
Ama yediklerini cok azaltma kendini zorlamadan devam et

bence de. sen de benim gibi 1,65 sin. bizim için 60 kilo çok iyi bir rakam. bölgesel sorunun varsa bölgesel spor yap. zaten vücut toparlar. değerlerin kaç çıktı canım merak ettim?

Hayatım biz hallediyoruz . Sana noldu yaa ben kaçırmışımGeçmiş olsun bi tanem. Geçmişe gidip anlıyım durumu. Sen yazıp kendini yorma

Zıpzıpcım yine formundasın

Canim sağlık durumuna göre karar ver bence. Şimdilik kal. Bir iki güne sağlığına göre netlestir. İlk beni seçtiğin için p.tesi tartısında ben yarisayim diyeceğim biliyorsun senden farkım yok. Cuma çok yedim. O yüzden yarın ola hayrola diyorum ben. Ben senin için de aç kalırım sen sağlığına odaklan.

Çok geçmiş olsun kaptanım.

Canimmmm sen de aç kalma sonra bak böyle yamulursun. Sevgili takımım ben muaf olmak istemiyorum yarın artı gelsem de sağlıklı ve dengeli beslenip cumaya toparlamaya çalışacağım. Biraz yatayım adımları da tamamlarım inşallah şu an 6bindeyim

Tmm canım.

Kuzum sen dinlen bizi merak etme önemli olan sağlığın artıda gelsen ekside gelsen sen benim fesangım sın seviliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…