Kimseye haksizlik etmezsin canim burda eglence icin kaptan bildirimlerini aliyoruzZipzip- canım sen muaf ol istersen demiştin. Muaf olmasam daha iyi. Bugün serumlar ve akşam yemeginden sonra büyük ihtimalle artı gelicem ama bırakırsam ben hemen şişerim. Ama yarışta kalırsam ve kaptan olarak yarın artı gelirsem takım üyelerine haksızlık mı ederim? Ne yapsam fikir ver bana
bence de. sen de benim gibi 1,65 sin. bizim için 60 kilo çok iyi bir rakam. bölgesel sorunun varsa bölgesel spor yap. zaten vücut toparlar. değerlerin kaç çıktı canım merak ettim?Çok teşekkür ederim Saracımaslında sadece dün ile ilgili değil uzun bir süredir bu tarz şeyler yaşıyoruz dün artık son raddeye geldim gece de kurdum kurdum uyuyamadım ama tabi sağlıktan önemli değil
Aslında 60ta kalsam iyiydi ama gereksiz hedefler koydum çok anlamsızca zorladım canımcım
yiyorumTeşekkür ederim canım sen nasılsın ne yapıyorsun
Hayatım biz hallediyoruz . Sana noldu yaa ben kaçırmışımTakımı da bosladim.Cordelia pastelfit @L u c i a @sandriyon @s i d e l y a sara_28 @mavilimYesilim @DombiliKus kızlar sizi takip edemedim hafta sonu. Kaptanınız her kaptanlığında olduğu gibi yine yamuldu umarım iyisinizdir ve yarın hepiniz eksi ile gelirsiniz
Zipzip- canım sen muaf ol istersen demiştin. Muaf olmasam daha iyi. Bugün serumlar ve akşam yemeginden sonra büyük ihtimalle artı gelicem ama bırakırsam ben hemen şişerim. Ama yarışta kalırsam ve kaptan olarak yarın artı gelirsem takım üyelerine haksızlık mı ederim? Ne yapsam fikir ver bana
Deli kız, yemeyen mezarda der annem. Menü paylaşacağım kaçırma.yiyorum
Çok geçmiş olsun kaptanım.60kiloyum canım tahlil kağıdımı bulamıyoruz kalkıp arayamıyorum da detaylı. Eltimin evinde kalmış olabilir aradık onlar da bakacak şimdi.
Doktor düşük diyip altlarını çizdi ama nedir ne değildir bakmak aklıma gelmedi valla. Teşekkür ettik reçeteyi aldık çıktık
Canimmmm sen de aç kalma sonra bak böyle yamulursun. Sevgili takımım ben muaf olmak istemiyorum yarın artı gelsem de sağlıklı ve dengeli beslenip cumaya toparlamaya çalışacağım. Biraz yatayım adımları da tamamlarım inşallah şu an 6bindeyimCanim sağlık durumuna göre karar ver bence. Şimdilik kal. Bir iki güne sağlığına göre netlestir. İlk beni seçtiğin için p.tesi tartısında ben yarisayim diyeceğim biliyorsun senden farkım yok. Cuma çok yedim. O yüzden yarın ola hayrola diyorum ben. Ben senin için de aç kalırım sen sağlığına odaklan.
Tmm canım.Canimmmm sen de aç kalma sonra bak böyle yamulursun. Sevgili takımım ben muaf olmak istemiyorum yarın artı gelsem de sağlıklı ve dengeli beslenip cumaya toparlamaya çalışacağım. Biraz yatayım adımları da tamamlarım inşallah şu an 6bindeyim
Heee doğru diyosun hem ben sana yenilmeye alıştım artık, stres de yapmazdımfesang sen benle birlikte kaptan ol hep sen kırmızı ben mavi kilo alsan bile en azından hasta olmuyorsun. bak bu hafta ben de yokum takımlarda. hepten hasta oldun
Kuzum sen dinlen bizi merak etme önemli olan sağlığın artıda gelsen ekside gelsen sen benim fesangım sın seviliyorsunCanimmmm sen de aç kalma sonra bak böyle yamulursun. Sevgili takımım ben muaf olmak istemiyorum yarın artı gelsem de sağlıklı ve dengeli beslenip cumaya toparlamaya çalışacağım. Biraz yatayım adımları da tamamlarım inşallah şu an 6bindeyim
Karbonatlı su iç canım mideyi rahatlatırNefes alınca bile sanki mideme yumruk yiyormuş gibi ağrı hissediyorum tövbe tövbe sabah bir anda oldu geçer gibi ediyor yeniden başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?