BitanemmÜzüntüden oldu bu durum.
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Kuşlar gibi civildayan sozcuklerine hasret bırakma bizi çabuk iyileş gel canım
Afiyet olsun kaptanim20 subat menum
10.30
Peynir, zeytin, 2 3 parca sucuk, 3 dilin pastirma, domates, 3 dilim ekmek, 1 çk pekmez
18.00
Yarim tabak salata
4 dilim mandalina
Yatana kadar 2 l su
@ugurbocuuuZipzip-
Kaptanim eve gidince guzelce yemegini ye bu hafta muaf tutalim seniBitanemmyok yahu üzülmedim sinirlendim hehehe :)) bir serum daha takacaklarmis sonra eve gideceğiz artık inşallah. Eve gelince yazarım canlarım karnım çok aç ya
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederimBeth18 dolunaydagel
Çok geçmiş olsun canım.Bitanemmyok yahu üzülmedim sinirlendim hehehe :)) bir serum daha takacaklarmis sonra eve gideceğiz artık inşallah. Eve gelince yazarım canlarım karnım çok aç ya
Merhaba canım, hoşbulduk nasılsınız? Ben ara ara sizleri okuyorum takip ediyorum ama çok kilo aldım .. kovid oldum ondan sonra inanılmaz bi iştah artışı oldu hala kendimi kontrol edemiyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi.. yaptığım tek şey hergün spor yapıyorum spor yapmasam ne okurdum acabaHosgeldin ada gecmis olsun
Çok geçmiş olsun inşallah tahliller temiz çıkarMerhaba. Teşekkür ederim. Tahlil yapıldı birazdan çıkar sonucu yazacağım. Nicki tanıyamadım bu arada hoşgeldiniz :)
Geçmiş olsun canım hastamısınSağol kuzum. Neden öyle dedin ki?
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyetnasılsın canım?
Iyiyiz canim sen nasil oldun covid sonrasi cook gecmis olsunMerhaba canım, hoşbulduk nasılsınız? Ben ara ara sizleri okuyorum takip ediyorum ama çok kilo aldım .. kovid oldum ondan sonra inanılmaz bi iştah artışı oldu hala kendimi kontrol edemiyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi.. yaptığım tek şey hergün spor yapıyorum spor yapmasam ne okurdum acabaspor yapıp yiyorum maalesef...
Aman dikkat et canım bi anda düşüyor sonrası çok zor ben 6bay düzenli ilaç kullandım hala dr diyor ki her regli gününde 7-8 gün kullan...benim şu an hemoglobinim çok iyi düzeyde. ama çok ilginç ki demir ve ferritinim alt sınıra çok yakın
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim canım, aslında Aşısız olmama rağmen kovidi çok hafif atlattım... ama sonra inanılmaz bir iştah artışı oldu insülin direnciyle mi oynadı ne oldu sürekli yiyorum...Iyiyiz canim sen nasil oldun covid sonrasi cook gecmis olsun
Takip etmek yerine daha cok gel canim,menulerini yaz belki daha az yemege baslarsin
Bu aralar bende yemek yiyip bol bol yürüyorum
Karnın açsa durum iyiye gidiyor.Bitanemmyok yahu üzülmedim sinirlendim hehehe :)) bir serum daha takacaklarmis sonra eve gideceğiz artık inşallah. Eve gelince yazarım canlarım karnım çok aç ya
Geçmiş olsun adacım.Çok teşekkür ederim canım, aslında Aşısız olmama rağmen kovidi çok hafif atlattım... ama sonra inanılmaz bir iştah artışı oldu insülin direnciyle mi oynadı ne oldu sürekli yiyorum...
Teşekkür ederim kaptanım davetin içingelsem iyi olacak çünkü böyle tek başıma yapamıyorum yarın kilo bildirimi yapıp yüzleşip başlayayım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?