Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Üzüntüden oldu bu durum.
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Kuşlar gibi civildayan sozcuklerine hasret bırakma bizi çabuk iyileş gel canım
Bitanemm yok yahu üzülmedim sinirlendim hehehe :)) bir serum daha takacaklarmis sonra eve gideceğiz artık inşallah. Eve gelince yazarım canlarım karnım çok aç ya

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim Beth18 dolunaydagel

20 subat menum
10.30
Peynir, zeytin, 2 3 parca sucuk, 3 dilin pastirma, domates, 3 dilim ekmek, 1 çk pekmez

18.00
Yarim tabak salata
4 dilim mandalina

Yatana kadar 2 l su

@ugurbocuuu Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim
Kaptanim eve gidince guzelce yemegini ye bu hafta muaf tutalim seni Cordelia

Merhaba kizlar
Bugun heo kosturmacayla gecti buraya vakit ayiramadim
Sabah kahvaltiya misafirim vardi
Sonra onlar gitti cocuklari jimnastige goturduk
Oglen uyumadilar disarida vakit gecirdik hava fena degildi
Kosturduk devamli
Ama hep tel yanimda degildi adimlqrimi cok sayamadim
Salata yedim aksamda biraz evde olsaydim koca bi salata tabagi salata yapardim kendime olsun yine de tok hissediyorum
Esimle cocuklar karsimda citir citir lahmacun ve kofte durum yediler ben oyle baktim ortadaki salatalari yedim

Hosgeldin ada gecmis olsun
Merhaba canım, hoşbulduk nasılsınız? Ben ara ara sizleri okuyorum takip ediyorum ama çok kilo aldım .. kovid oldum ondan sonra inanılmaz bi iştah artışı oldu hala kendimi kontrol edemiyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi.. yaptığım tek şey hergün spor yapıyorum spor yapmasam ne okurdum acaba spor yapıp yiyorum maalesef...

Iyiyiz canim sen nasil oldun covid sonrasi cook gecmis olsun

Takip etmek yerine daha cok gel canim,menulerini yaz belki daha az yemege baslarsin
Bu aralar bende yemek yiyip bol bol yürüyorum

Gecmis olsun canim

Afiyet olsun canim ❤

Iyiyiz canim sen nasil oldun covid sonrasi cook gecmis olsun

Takip etmek yerine daha cok gel canim,menulerini yaz belki daha az yemege baslarsin
Bu aralar bende yemek yiyip bol bol yürüyorum
Çok teşekkür ederim canım, aslında Aşısız olmama rağmen kovidi çok hafif atlattım... ama sonra inanılmaz bir iştah artışı oldu insülin direnciyle mi oynadı ne oldu sürekli yiyorum...
Teşekkür ederim kaptanım davetin için gelsem iyi olacak çünkü böyle tek başıma yapamıyorum yarın kilo bildirimi yapıp yüzleşip başlayayım sizlerle

Karnın açsa durum iyiye gidiyor.
Evden baglanmani bekliyoruz.
Serum şifa versin canım

Geçmiş olsun adacım.
Yarın güzel başlangıçların olsun inşallah. Tek başına zor. Her hafta eksiye indiğini görmek sana çok iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…