- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Bebek arabasıyla yürüdüğümüz için bazılarını saymadı zaten spor yaparkende fazladan saydıysa dengedeyiz demektir
Adım sayımı 8000 alabilirsin.
Kalpte bir sıkıntı olmamasına çok sevindim canımEve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Tatlım benim çok büyük geçmiş olsunHastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Olsun canım önemli değilZeynep nihalcim teşekkür ederim sen foruma bir giriyorsun bana 10 20 30 40 bildirim geliyor zeynepnihal beğendi diye
Zeynep_Nihal
Nasilsin canim ❤Tatlım benim çok büyük geçmiş olsunRabbim daha beterinden korusun.zayiflayinca maalesef vücut bazen böyle bir tepki veriyor.bununla geçmiş olsun
Olsun canım önemli değil
Sağol bitanem umarım iyi olurumTatlım benim çok büyük geçmiş olsunRabbim daha beterinden korusun.zayiflayinca maalesef vücut bazen böyle bir tepki veriyor.bununla geçmiş olsun
Olsun canım önemli değil
Sen iyi ol kaptanim gerisi önemli degil❤❤Takımı da bosladim.Cordelia pastelfit L u c i a sandriyon sidelya sara_28 mavilimYesilim Hallederiz kızlar sizi takip edemedim hafta sonu. Kaptanınız her kaptanlığında olduğu gibi yine yamuldu umarım iyisinizdir ve yarın hepiniz eksi ile gelirsiniz
Ya sen ne tatlı bir kuşsunSen iyi ol kaptanim gerisi önemli degil❤❤
Hiç bir şeyi kafaya takma desemde bazı şeyler elde değil ama sağlığın için boşver bazı şeyleriAaa öyle mi :) tekrardan hoşgeldin
Canım evet bugün kötüleştim biraz
Şimdi yazacağım durumu canım
Dün çok yoğunluk ve kalabalık vardı ona sinirlendim şimdi sinirim geçti izi kaldı :)
Kalbinde sıkıntı olmamasına sevindim canım ilaçlarını kullanırsan değerlerin normale gelirse iyileşirsin kendine dikkat et şimdi diyet zamanı değil önce sağlıkEve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Allah kalbine ferahlık versin canım işlerin için kolay gelsinCanımı sıkacak şeyler oldu şükür sağlık hastalık durumu değil maddi ufak tefek şeyler moralim bozulunca iştah felan kalmıyor
Haftaiçi de bana stres oluşturacak plânlar varfesang in durumlar gibi zaruri görüşmeler buluşmalar hepsi beni strese sokuyor ve lokma yiyesim yok bi atlatsaydım gerçekten çok geriyor beni böyle angarya işler
canım şimdilik kilonu sabitle sen. çok hızlı verdiğin için vücut tepki veriyor.az önce yine carpintim tuttu bu sefer 7 dk ama yine de yoruyor çok çok hızlı çarpıyor kalbim kollarım boşalıyor sanki ne kadar enteresan.Elhan okul durumunu sormuştun dimi canım? Sabah kendimi kötü hissedersem gitmicem rapor alicam iyi olursam giderim çocuklara film izletme sözüm vardı. Bir de önceki hafta raporlu olduğum için idareye iyice gıcık gitmek istemiyorum.
Canım benim sen iyi olda önemli olan o sen bizi merak etme sağlığına dikkat etTakımı da bosladim.Cordelia pastelfit L u c i a sandriyon sidelya sara_28 mavilimYesilim Hallederiz kızlar sizi takip edemedim hafta sonu. Kaptanınız her kaptanlığında olduğu gibi yine yamuldu umarım iyisinizdir ve yarın hepiniz eksi ile gelirsiniz
Teşekkür ederim canım sen nasılsın ne yapıyorsungeçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim SaracımHiç bir şeyi kafaya takma desemde bazı şeyler elde değil ama sağlığın için boşver bazı şeyleri
Kalbinde sıkıntı olmamasına sevindim canım ilaçlarını kullanırsan değerlerin normale gelirse iyileşirsin kendine dikkat et şimdi diyet zamanı değil önce sağlık
Allah kalbine ferahlık versin canım işlerin için kolay gelsin
Aslında 60ta kalsam iyiydi ama gereksiz hedefler koydum çok anlamsızca zorladım canımcımcanım şimdilik kilonu sabitle sen. çok hızlı verdiğin için vücut tepki veriyor.
Olabilir canım buraya gelmekle iyi yaptınHoşbulduk canım çok teşekkür ederim.... diyet gruplarında vardım... burayada kısa süreliğine gelmiştim aklında kalmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?