Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kalpte bir sıkıntı olmamasına çok sevindim canım Stokları tuketmişsin recetene bunları yazmıştır doktorun düzenli bir şekilde aksatmadan kullan bitanem. İbren yeşilde nasılsa daha hafif bir diyetle devam edersin. Belki de spora ağırlık verirsin. Özellikle bölgesel iyi sonuç verir. Kalp strese bağlı sıkıntı yaptı muhtemelen. Yakınında seni seven insanlar fazla yuklenmezler inşallah. Yarın derse gidebilecek misin nasıl hissediyorsun tatlım
Büyük geçmiş olsun canım

Hastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Tatlım benim çok büyük geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun.zayiflayinca maalesef vücut bazen böyle bir tepki veriyor.bununla geçmiş olsun
Zeynep nihalcim teşekkür ederim sen foruma bir giriyorsun bana 10 20 30 40 bildirim geliyor zeynepnihal beğendi diye
Zeynep_Nihal
Olsun canım önemli değil

az önce yine carpintim tuttu bu sefer 7 dk ama yine de yoruyor çok çok hızlı çarpıyor kalbim kollarım boşalıyor sanki ne kadar enteresan. Elhan okul durumunu sormuştun dimi canım? Sabah kendimi kötü hissedersem gitmicem rapor alicam iyi olursam giderim çocuklara film izletme sözüm vardı. Bir de önceki hafta raporlu olduğum için idareye iyice gıcık gitmek istemiyorum.

Aaa öyle mi :) tekrardan hoşgeldin

Canım evet bugün kötüleştim biraz

Şimdi yazacağım durumu canım

Dün çok yoğunluk ve kalabalık vardı ona sinirlendim şimdi sinirim geçti izi kaldı :)
Hiç bir şeyi kafaya takma desemde bazı şeyler elde değil ama sağlığın için boşver bazı şeyleri
Kalbinde sıkıntı olmamasına sevindim canım ilaçlarını kullanırsan değerlerin normale gelirse iyileşirsin kendine dikkat et şimdi diyet zamanı değil önce sağlık
Allah kalbine ferahlık versin canım işlerin için kolay gelsin

canım şimdilik kilonu sabitle sen. çok hızlı verdiğin için vücut tepki veriyor.

Çok teşekkür ederim Saracım aslında sadece dün ile ilgili değil uzun bir süredir bu tarz şeyler yaşıyoruz dün artık son raddeye geldim gece de kurdum kurdum uyuyamadım ama tabi sağlıktan önemli değil
canım şimdilik kilonu sabitle sen. çok hızlı verdiğin için vücut tepki veriyor.
Aslında 60ta kalsam iyiydi ama gereksiz hedefler koydum çok anlamsızca zorladım canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…