Şimdi nasılsın canım merak ettim seniKızlar yattigim yerde yine carpintim tuttu beni hastaneye götüreceklermis hastanede ne yapacaklarsa
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun adacım.
Yarın güzel başlangıçların olsun inşallah. Tek başına zor. Her hafta eksiye indiğini görmek sana çok iyi gelecektir.
Neye sinirlendin bilmiyorum ama hiçbişey sağlıktan önemli değilBitanemmyok yahu üzülmedim sinirlendim hehehe :)) bir serum daha takacaklarmis sonra eve gideceğiz artık inşallah. Eve gelince yazarım canlarım karnım çok aç ya
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim @limonlutarcinlikek @dolunaydagel
Cok sevindim canim baslangicin hayirli olsun simdidenÇok teşekkür ederim canım, aslında Aşısız olmama rağmen kovidi çok hafif atlattım... ama sonra inanılmaz bir iştah artışı oldu insülin direnciyle mi oynadı ne oldu sürekli yiyorum...
Teşekkür ederim kaptanım davetin içingelsem iyi olacak çünkü böyle tek başıma yapamıyorum yarın kilo bildirimi yapıp yüzleşip başlayayım sizlerle
Hoşgeldin canım sanki seni hatırlıyorum ama tam çıkaramadım bu arada covid atlatmışsın geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım, aslında Aşısız olmama rağmen kovidi çok hafif atlattım... ama sonra inanılmaz bir iştah artışı oldu insülin direnciyle mi oynadı ne oldu sürekli yiyorum...
Teşekkür ederim kaptanım davetin içingelsem iyi olacak çünkü böyle tek başıma yapamıyorum yarın kilo bildirimi yapıp yüzleşip başlayayım sizlerle
Başaracağina inanıyorum. Farkında olmadan hemen adapte oluyoruz. Tek eksiğimiz moral motivasyon buranın enerjisi bunu hallediyor canım.Çok teşekkür ederim canım
İnşallah daha öncede diyet gruplarında başarmıştım. Bu sefer İnşallah sizlerle başarırım
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimHoşgeldin canım sanki seni hatırlıyorum ama tam çıkaramadım bu arada covid atlatmışsın geçmiş olsun
İnşallah canımBaşaracağina inanıyorum. Farkında olmadan hemen adapte oluyoruz. Tek eksiğimiz moral motivasyon buranın enerjisi bunu hallediyor canım.
Teşekkür ederim canım yarın kilo bildirimi yaparım... burada kurallar nasıl canım ? Hangi günler kilo bildirimi yapılıyor? Spor olarak adım sayar resmi mi atıyoruz... ben günlük eliptik yapıyorum 1 saat sonrası hep yürüyüş öğle akşam çıkıp yürüyorum...Cok sevindim canim baslangicin hayirli olsun simdiden
Takimlardaki gibi cuma ve pazartesi bildirim yapiyoruzTeşekkür ederim canım yarın kilo bildirimi yaparım... burada kurallar nasıl canım ? Hangi günler kilo bildirimi yapılıyor? Spor olarak adım sayar resmi mi atıyoruz... ben günlük eliptik yapıyorum 1 saat sonrası hep yürüyüş öğle akşam çıkıp yürüyorum...
valla 2 aydır takıldım 80 barajını aşamıyorum. 80 lerin başına kadar indim ama 85 sınırına kadar gidip geliyorum.Merhaba canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
8000 çok iyiTakimlardaki gibi cuma ve pazartesi bildirim yapiyoruz
Cuma gunu takimlarda en cok kilo veren kirmizi kaptanligi kazaniyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Sonra ekipleri olusturuyoruz
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 5 gün en fazla 8000 lik adim yarisi yapiyoruz
Fazla atilan adimlar spor puanina ekleniyor..
En cok adim atan ekibe hafta sonu ve hafta ici yuzde 1 lik avantaj ekliyoruz
Duzenli menu yazan ekibe yuzde 1 lik avantaj ekliyoruz
Cuma gunude kazanan ekibi acıkliyoruz
Kovid döneminde bende kilo verdim ama sonrası iştah patlaması yaşadım.. hemen dinlen dön canım yoksa ipin ucu kaçıyor...valla 2 aydır takıldım 80 barajını aşamıyorum. 80 lerin başına kadar indim ama 85 sınırına kadar gidip geliyorum.
ben de 3 hafta önce covid oldum. o dönemde iştahım gitti. iyi kilo verdim ama bu hafta iştahım tavan oldu. öyle yanibu hafta dinleneyim haftaya devam edeceğim.
Persembe gunu yok cunku grc bildirimler yuzunden spor listesi olusturmamiz zorlaşıyor8000 çok iyipeki neden Perşembe ve cuma yok mesala eliptik yaparken telimi yanıma alsam oda sayılıyor mu
Tamam canım çok sağolPersembe gunu yok cunku grc bildirimler yuzunden spor listesi olusturmamiz zorlaşıyor
Cuma gunu yok ondada kaptanlar olarak genelde burda oldugumuz icin hareketsiz kaliyoruz adim atamıyoruz
Eliptik yaparken adım sayabilirsin tabi ki
Puan hesaplamasi yaparken sadece adimlari sayarız iki defa hesaplamamis oluruz
Oo super canim afiyet olsunTamam canım çok sağolgaza geldim şimdiden sabah olsa diyete başlasam şuan rezene kimyon çayı içiyorum ödem atayım diye
ben de yeşil çay demledim içicemTamam canım çok sağolgaza geldim şimdiden sabah olsa diyete başlasam şuan rezene kimyon çayı içiyorum ödem atayım diye
Afiyet olsun canimben de yeşil çay demledim içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?