Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun adacım.
Yarın güzel başlangıçların olsun inşallah. Tek başına zor. Her hafta eksiye indiğini görmek sana çok iyi gelecektir.
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah daha öncede diyet gruplarında başarmıştım. Bu sefer İnşallah sizlerle başarırım

Neye sinirlendin bilmiyorum ama hiçbişey sağlıktan önemli değil

Cok sevindim canim baslangicin hayirli olsun simdiden

Hoşgeldin canım sanki seni hatırlıyorum ama tam çıkaramadım bu arada covid atlatmışsın geçmiş olsun

Hoşgeldin canım sanki seni hatırlıyorum ama tam çıkaramadım bu arada covid atlatmışsın geçmiş olsun
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim.... diyet gruplarında vardım... burayada kısa süreliğine gelmiştim aklında kalmış olabilir

geçmiş olsun canım.

Başaracağina inanıyorum. Farkında olmadan hemen adapte oluyoruz. Tek eksiğimiz moral motivasyon buranın enerjisi bunu hallediyor canım.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.. kesinlikle tek eksiğimiz moral motivasyon... daha önce her hafta 1 kilo verirdim hemen hemen... her hafta kilomu güncellemek bana mutluluk verirdi beni çok gaza getirirdi

Cok sevindim canim baslangicin hayirli olsun simdiden
Teşekkür ederim canım yarın kilo bildirimi yaparım... burada kurallar nasıl canım ? Hangi günler kilo bildirimi yapılıyor? Spor olarak adım sayar resmi mi atıyoruz... ben günlük eliptik yapıyorum 1 saat sonrası hep yürüyüş öğle akşam çıkıp yürüyorum...

Takimlardaki gibi cuma ve pazartesi bildirim yapiyoruz
Cuma gunu takimlarda en cok kilo veren kirmizi kaptanligi kazaniyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Sonra ekipleri olusturuyoruz
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 5 gün en fazla 8000 lik adim yarisi yapiyoruz
Fazla atilan adimlar spor puanina ekleniyor..

En cok adim atan ekibe hafta sonu ve hafta ici yuzde 1 lik avantaj ekliyoruz
Duzenli menu yazan ekibe yuzde 1 lik avantaj ekliyoruz
Cuma gunude kazanan ekibi acıkliyoruz

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
valla 2 aydır takıldım 80 barajını aşamıyorum. 80 lerin başına kadar indim ama 85 sınırına kadar gidip geliyorum.
ben de 3 hafta önce covid oldum. o dönemde iştahım gitti. iyi kilo verdim ama bu hafta iştahım tavan oldu. öyle yani bu hafta dinleneyim haftaya devam edeceğim.

8000 çok iyi peki neden Perşembe ve cuma yok mesala eliptik yaparken telimi yanıma alsam oda sayılıyor mu

Kovid döneminde bende kilo verdim ama sonrası iştah patlaması yaşadım.. hemen dinlen dön canım yoksa ipin ucu kaçıyor...

8000 çok iyi peki neden Perşembe ve cuma yok mesala eliptik yaparken telimi yanıma alsam oda sayılıyor mu
Persembe gunu yok cunku grc bildirimler yuzunden spor listesi olusturmamiz zorlaşıyor
Cuma gunu yok ondada kaptanlar olarak genelde burda oldugumuz icin hareketsiz kaliyoruz adim atamıyoruz

Eliptik yaparken adım sayabilirsin tabi ki
Puan hesaplamasi yaparken sadece adimlari sayarız iki defa hesaplamamis oluruz

Tamam canım çok sağol gaza geldim şimdiden sabah olsa diyete başlasam şuan rezene kimyon çayı içiyorum ödem atayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…