Geçmis olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.Nefes alınca bile sanki mideme yumruk yiyormuş gibi ağrı hissediyorum tövbe tövbe sabah bir anda oldu geçer gibi ediyor yeniden başlıyor
neden oldu ki acabaNefes alınca bile sanki mideme yumruk yiyormuş gibi ağrı hissediyorum tövbe tövbe sabah bir anda oldu geçer gibi ediyor yeniden başlıyor
Sen 4. Takımda mıydın? Ben seni nerden tanıyorum. Yoksa tanımıyor muyum?Karbonatlı su iç canım mideyi rahatlatır
Bizim sütlaç canavarıUnutmusum arada çocuğa yedirirken 2 3 kaşık da sütlaç yedim
Tamam canım ben arada içiyosun sandım. Hadi gel gayretlenelim ramazan geliyo, bayram, bahar, yaz hepsi geliyosaol tatlım biliyorum
canım kola içmiyorum zaten. çok şükür yıllar önce bıraktım ama dün dışarı çıktık öğlen bir yerde yedik. akşama da bir şeyler planlamıştık yaparız diye. ama yolda gelirken telefondan trendyola bakıyordum. iyi bir kupon vermiş yemek siparişleri için. siparişin sadece % 40 nı ödedim. çok da yorgunduk. bir şeyler yapmak yerine sipariş verdim. yanında da seçenekte kola istedim. 200 mlt geldi. akşam içmedim. şalgam içtim. ama bu öğlen içtim. 1 kere oldu. yoksa daha almam.
evde yaptığım bitter çikolata var. onun dışında dışardan almayacağım. onu da yemem gerçi. bu ara çok oldu.
Bende baş ağrısı olmuyo da, çok uyuyunca ayılamıyorumOh sefan olsun uyu canikom haftada 1 gün de sen uyu
Ben de uyku hiç olmuyor erkenden kalkmazsam migrenim tutuyor çok çok az uyursam da migren tutuyor kıvamlı ayarlı olacak herşey
Bu liste uzamış mıfesang ve @limonlutarcinlikek kaptanlarim bildirimlerinizi ozelden fotografli,nik ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
ada81
Ne yedin bugün, besin zehirlenmesi olmasın sakınNefes alınca bile sanki mideme yumruk yiyormuş gibi ağrı hissediyorum tövbe tövbe sabah bir anda oldu geçer gibi ediyor yeniden başlıyor
Ben 13. Takımdaydım ... sizinde isminiz bana tanıdık geldiSen 4. Takımda mıydın? Ben seni nerden tanıyorum. Yoksa tanımıyor muyum?
Yargiyi izliyorum canimDerdime daldım iki gündür okuyamadım. Sıkıntı var mı kimsede? Herkes iyi mi?Zipzip- hangi diziyi izliyosun bakiiim?
Değerlerin çok düşükmüş canım ilaç takviyesiyle düzelir60kiloyum d vitamini 18. B12 156. Ferritin 8 dediler bir yanlışlık yoksa
İyi seyirler kuzucumYargiyi izliyorum canim
Sagol canimİyi seyirler kuzucum
İnşallah canım. Aslında evde ilaç vardı ama hiç düzenli kullanamıyorum. Yenilerini de aldık beraber kardeş kardeş takilirlar artık :)Değerlerin çok düşükmüş canım ilaç takviyesiyle düzelir
B12 için en iyisi iğne bana iğne vermişti 5 adet 15 günde bir vurulmuştum.. bayağı iyi gelmişti maalesef bu kadar takviye istemesende biraz iştah artırıyor60kiloyum d vitamini 18. B12 156. Ferritin 8 dediler bir yanlışlık yoksa
Çay demledim sıcak sıcak içiyorum canım olmazsa onuda içerimKarbonatlı su iç canım mideyi rahatlatır
İnşallah canımGeçmis olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.
Hiç bilmiyorumneden oldu ki acaba
Değişik birşey yemedim canım sabah maydanozlu dereotlu kırmızı ve yeşil biberli yulaf ezmeli ve sütlü omlet yapmıştım yarısını yedim zaten gastritim var biberler dokunmuş olabilirTamam canım ben arada içiyosun sandım. Hadi gel gayretlenelim ramazan geliyo, bayram, bahar, yaz hepsi geliyo
Bende baş ağrısı olmuyo da, çok uyuyunca ayılamıyorum
Bu liste uzamış mı
Ne yedin bugün, besin zehirlenmesi olmasın sakın
Düzenli iç ilaçlarını canımİnşallah canım. Aslında evde ilaç vardı ama hiç düzenli kullanamıyorum. Yenilerini de aldık beraber kardeş kardeş takilirlar artık :)
Aaaaa iştah artmasa iyiydi ya. Tabi önce sağlık ama..B12 için en iyisi iğne bana iğne vermişti 5 adet 15 günde bir vurulmuştum.. bayağı iyi gelmişti maalesef bu kadar takviye istemesende biraz iştah artırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?