İyi misin şimdi canım çok geçmiş olsunÇay demledim sıcak sıcak içiyorum canım olmazsa onuda içerim
İnşallah canım
Hiç bilmiyorum
Değişik birşey yemedim canım sabah maydanozlu dereotlu kırmızı ve yeşil biberli yulaf ezmeli ve sütlü omlet yapmıştım yarısını yedim zaten gastritim var biberler dokunmuş olabilir
Gastrite maydanoz dokunur canım benimde gastritim var ... benim ailede adım lokman hekimÇay demledim sıcak sıcak içiyorum canım olmazsa onuda içerim
İnşallah canım
Hiç bilmiyorum
Değişik birşey yemedim canım sabah maydanozlu dereotlu kırmızı ve yeşil biberli yulaf ezmeli ve sütlü omlet yapmıştım yarısını yedim zaten gastritim var biberler dokunmuş olabilir
Hoşgeldin canım.Ben 13. Takımdaydım ... sizinde isminiz bana tanıdık geldi
Sağol canım benimİyi misin şimdi canım çok geçmiş olsun
Bünyede bünyeye değişiyor .. Bende ferritin demir ilacı kilo yapmadı hatta daha iyi bağırsak çalıştırmıştı ama b12 ve d vitamini kilo yapıyor yani iştah artırmıştı...Aaaaa iştah artmasa iyiydi ya. Tabi önce sağlık ama..
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım.
Öylemi bende kaç gündür suyuma bile maydanoz nane ve limon ekliyorumGastrite maydanoz dokunur canım benimde gastritim var ... benim ailede adım lokman hekimilaç en son seçeneğimdir alternatif tıp önceliğim aktarcı gibiyim
oyyyyyyyy60kiloyum d vitamini 18. B12 156. Ferritin 8 dediler bir yanlışlık yoksa
Ooo hem maydanoz hem limon hem mideyi yakar reflüyü artırır hemde hazmı zor olduğu için maydanozun şişkinlik yapar....Öylemi bende kaç gündür suyuma bile maydanoz nane ve limon ekliyorum
valla hiç sorma belimde şu an bir simit oluştuTamam canım ben arada içiyosun sandım. Hadi gel gayretlenelim ramazan geliyo, bayram, bahar, yaz hepsi geliyo
ben B12 olarak new life ı kullanıyorum. doğal içerikliymiş. iştah açmıyor bilgin olsun.Bünyede bünyeye değişiyor .. Bende ferritin demir ilacı kilo yapmadı hatta daha iyi bağırsak çalıştırmıştı ama b12 ve d vitamini kilo yapıyor yani iştah artırmıştı...
Sağol canım aklımda bulunsun en son kasımda son iğnemi vuruldum ....ben B12 olarak new life ı kullanıyorum. doğal içerikliymiş. iştah açmıyor bilgin olsun.
Gastrit çok fena bişeyÇay demledim sıcak sıcak içiyorum canım olmazsa onuda içerim
İnşallah canım
Hiç bilmiyorum
Bu sefer diyet-spor birlikte yapınca simitim baya küçüldü benim de. Sinir oluyorum belimevalla hiç sorma belimde şu an bir simit oluştucumaya kadar çok kontrollü gitmem lazım. yarın tartı daha artı gelecek sanki
Yarın sadece taze nane ve limon ekleyeyim maydanozdan vazgeçtim sağol bilgi verdiğin için canımOoo hem maydanoz hem limon hem mideyi yakar reflüyü artırır hemde hazmı zor olduğu için maydanozun şişkinlik yapar....
Sağol canım benimGastrit çok fena bişeygeçmiş olsun canım
Bu sefer diyet-spor birlikte yapınca simitim baya küçüldü benim de. Sinir oluyorum belime
Rica ederim canım geçmiş olsunYarın sadece taze nane ve limon ekleyeyim maydanozdan vazgeçtim sağol bilgi verdiğin için canım
benim simit iyice küçülmüştü. bu hafta yeniden büyüdüGastrit çok fena bişeygeçmiş olsun canım
Bu sefer diyet-spor birlikte yapınca simitim baya küçüldü benim de. Sinir oluyorum belime
Anladim canim. Mecbur yapacagiz diyeti de sporu da yoksa su kilolar zorlu ya. Cok fena. Allah bagislasin. Yaslari baya yakinmis benimkilereNormalde yapmaya calisacagim. Bugun hem regl oldum hemde haftasonlari ikiside evde olunca isler karisiyor. Benimde biri 4.5 digeri 2 yasinda
Sağol canım benimRica ederim canım geçmiş olsun
Canim benimkini yeniledim birkac gun once. Gecsin bir hafta hatirlat fotograf atayim. Rengi boyle simsiyah durmuyor safece ilk iki hafta yapay duruyor. Sonra inan bilmeyen farketmiyor bile. Kil yontemiyle yaptiriyorum ben hep gercekten dogal duruyor.Thanks canim
Ilginc ama kilo veriyorsan sorun yok
Yok hic oyle dusunme canim zayiflayinca her yer gidecek insallah. Yaaa ben de kas yaptirmak istiyorum ama cok belli oluyor bazilarinda korkuyorum
Kilo verince olculu yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?