Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi misin şimdi canım çok geçmiş olsun

Gastrite maydanoz dokunur canım benimde gastritim var ... benim ailede adım lokman hekim ilaç en son seçeneğimdir alternatif tıp önceliğim aktarcı gibiyim

Aaaaa iştah artmasa iyiydi ya. Tabi önce sağlık ama..
Bünyede bünyeye değişiyor .. Bende ferritin demir ilacı kilo yapmadı hatta daha iyi bağırsak çalıştırmıştı ama b12 ve d vitamini kilo yapıyor yani iştah artırmıştı...

Tamam canım ben arada içiyosun sandım. Hadi gel gayretlenelim ramazan geliyo, bayram, bahar, yaz hepsi geliyo
valla hiç sorma belimde şu an bir simit oluştu cumaya kadar çok kontrollü gitmem lazım. yarın tartı daha artı gelecek sanki

Bünyede bünyeye değişiyor .. Bende ferritin demir ilacı kilo yapmadı hatta daha iyi bağırsak çalıştırmıştı ama b12 ve d vitamini kilo yapıyor yani iştah artırmıştı...
ben B12 olarak new life ı kullanıyorum. doğal içerikliymiş. iştah açmıyor bilgin olsun.

Gastrit çok fena bişey geçmiş olsun canım
valla hiç sorma belimde şu an bir simit oluştu cumaya kadar çok kontrollü gitmem lazım. yarın tartı daha artı gelecek sanki
Bu sefer diyet-spor birlikte yapınca simitim baya küçüldü benim de. Sinir oluyorum belime

Normalde yapmaya calisacagim. Bugun hem regl oldum hemde haftasonlari ikiside evde olunca isler karisiyor. Benimde biri 4.5 digeri 2 yasinda
Anladim canim. Mecbur yapacagiz diyeti de sporu da yoksa su kilolar zorlu ya. Cok fena. Allah bagislasin. Yaslari baya yakinmis benimkilere

Thanks canim

Ilginc ama kilo veriyorsan sorun yok

Yok hic oyle dusunme canim zayiflayinca her yer gidecek insallah. Yaaa ben de kas yaptirmak istiyorum ama cok belli oluyor bazilarinda korkuyorum

Kilo verince olculu yiyebilirsin
Canim benimkini yeniledim birkac gun once. Gecsin bir hafta hatirlat fotograf atayim. Rengi boyle simsiyah durmuyor safece ilk iki hafta yapay duruyor. Sonra inan bilmeyen farketmiyor bile. Kil yontemiyle yaptiriyorum ben hep gercekten dogal duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…