- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hadi bakalim haftasonlarimiz nasil gecmisfesang ve Beth18 kaptanlarim bildirimlerinizi ozelden fotografli,nik ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
Beth18
@sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
@ada81
Tamam canimfesang ve Beth18 kaptanlarim bildirimlerinizi ozelden fotografli,nik ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
Beth18
@sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
@ada81
Evet canisi yememeye calistim sabah misafirlerle saglam kahvalti yaptim cunkuKiiiiizzzz hiç bisi yememissin
KizartmaBu günkü aktivitem
50 dk kardio. Kalp atım hızım yavaşladığında kapattım saati.
30 dk yürüyüş.
Sabah
Çeyrek karışık tost
Öğlen
3 çiğ köfte etsiz
Ödem çayı
Ara elma
Akşam
Köfte 1 dilim avuç içi kadar
patates kızarma 100 gr. Çok fena ama az önce erittim yediklerimi.
Akşam depoşadığım yağlar için aktivite yapıcam. Dans oğlanla koşturmaca.
Ya nasil uzuldum bir bilsen sanki seni cok uzundur taniyorum da hastalandin gibi uzuluyorumEve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Yedigin iyi olmus canim yoksa nasil kendine geleceksinHastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Canim moralini bozma insanlari gormemezlikten gel yoksa hayatina onlar yön veriyorCanımı sıkacak şeyler oldu şükür sağlık hastalık durumu değil maddi ufak tefek şeyler moralim bozulunca iştah felan kalmıyor
Haftaiçi de bana stres oluşturacak plânlar varfesang in durumlar gibi zaruri görüşmeler buluşmalar hepsi beni strese sokuyor ve lokma yiyesim yok bi atlatsaydım gerçekten çok geriyor beni böyle angarya işler
Cok iyiSaat 289 gösteriyor ama en az 500 harcadım. Kalbim deli gibi attı 40 dk. Sonra tekrar dinlenip yaptım. Kalp atımını düzenleyip.
Dinleme halinde dakika da 2 kalori yakılıyorsa şimdi 3 kalori yakıyorum bence.
Uff serum
Sagol canim. Kaptanim diyince utaniyorumAfiyet olsun kaptanim ❤
az önce yine carpintim tuttu bu sefer 7 dk ama yine de yoruyor çok çok hızlı çarpıyor kalbim kollarım boşalıyor sanki ne kadar enteresan. @Elhan okul durumunu sormuştun dimi canım? Sabah kendimi kötü hissedersem gitmicem rapor alicam iyi olursam giderim çocuklara film izletme sözüm vardı. Bir de önceki hafta raporlu olduğum için idareye iyice gıcık gitmek istemiyorum.
Bravo
Ama benim rakip kaptanim ofesang sen benle birlikte kaptan ol hep sen kırmızı ben mavi kilo alsan bile en azından hasta olmuyorsun. bak bu hafta ben de yokum takımlarda. hepten hasta oldun
Arastirayim ben de canim sagol.Canim benimkini yeniledim birkac gun once. Gecsin bir hafta hatirlat fotograf atayim. Rengi boyle simsiyah durmuyor safece ilk iki hafta yapay duruyor. Sonra inan bilmeyen farketmiyor bile. Kil yontemiyle yaptiriyorum ben hep gercekten dogal duruyor.
Bakicam videoya canim. Sen yurtdisindasin di mi? Nerede yaptirdin diye soracaktimBeth18 canim bak bu benim kaslar: ben de cok tereddiutle gitmistim yillar once, ama gayet memnun kaldim. Ki zaten bir bucuk iki yilda bir yaptiriyorsun. Benim cildim kuru ondan 2 yilda bir godiyorum. Yagli ciltler genelde 1,5 yilda bir yaptiriyormus.
Et gramlari normalmi ben bu şekilde bilmiyorum. Ama bende kacamak yapmasamda bugun fazla yedim. Haftasonu illa kaçabiliyor... Afiyet olsun canim kacamak yok sonucta20 Şubat
Bir pazar menüsü
Güne güzel başladım.
1 minik elma yedim.8 de.
Sabah 09.00
4 kaşık menemen
6 zeytin
20 gram peynir
Öğle 12.30
1 gün kurusu
1 hurma
1 sütlü kahve
Ara 15.00
1 elma
Akşam 17.30
70 gram kuzu ciğer
105 gram köfte
Mevsim salata
1 ayran
Etler çiğden tartildi.
Ara : 19.00
2 ceviz 10 badem
Zipzip- fesang Amine Busra
Menume ciddi yorum istiyorum. Afiyet olsun deyip geçmeyin. Eşimle disardaydik ve çok.ac hissediyordum. Etler mangalda pisti. Kasaptan alıyorsun pişiriliyorlar gramı ordan biliyorum.
Bende kaş yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işkem can yakıyormu bilmediğinden korkuyorum birazdaBeth18 canim bak bu benim kaslar: ben de cok tereddiutle gitmistim yillar once, ama gayet memnun kaldim. Ki zaten bir bucuk iki yilda bir yaptiriyorsun. Benim cildim kuru ondan 2 yilda bir godiyorum. Yagli ciltler genelde 1,5 yilda bir yaptiriyormus.
Kaşların çok güzel olmuş güle güle kullan canımBeth18 canim bak bu benim kaslar: ben de cok tereddiutle gitmistim yillar once, ama gayet memnun kaldim. Ki zaten bir bucuk iki yilda bir yaptiriyorsun. Benim cildim kuru ondan 2 yilda bir godiyorum. Yagli ciltler genelde 1,5 yilda bir yaptiriyormus.
Halim olsada doktora gitsem kan değerlerine baktırmak lazımistersen genel bir tahlil yaptır canım.
Hastamısın canım geçmiş olsunHalim olsada doktora gitsem kan değerlerine baktırmak lazım
Halsizim sara, canım hiçbirşey istemiyor, geçen haftaya kadar moralim de çok bozuktu.Hastamısın canım geçmiş olsun
Iyi akşamlar kızlar
Bugün kermesimiz vardı, ben pert
Menüm
Zengin salata
Marul, salatalık, kapya, zeytin, peynir, ceviz, çörekotu
Su
1 lt anca
3 kupa kahve
CanımsınTamam canim
Evet canisi yememeye calistim sabah misafirlerle saglam kahvalti yaptim cunku
Kizartmaneyse yaptigin aktivitelerle eritmissin en azindan
Ya nasil uzuldum bir bilsen sanki seni cok uzundur taniyorum da hastalandin gibi uzuluyorum
Yedigin iyi olmus canim yoksa nasil kendine geleceksin
Canim moralini bozma insanlari gormemezlikten gel yoksa hayatina onlar yön veriyor
Cok iyi
Uff serum
Sagol canim. Kaptanim diyince utaniyorum
Bravo
Ama benim rakip kaptanim o
Arastirayim ben de canim sagol.
Büşracım aslında vücut olarak artık memnunum. Sporla toparlama yapsam yetecek ama o kadar salağım ki rakamları takıntı yapıyorum halbuki ne gereği varfesang çok geçmiş olsun. Diyete ara ver sağlıklı beslenme yapip kendini ac bırakma. Sporu arttir incelme için
Canım sen ne ettin??Iyi akşamlar kızlar
Bugün kermesimiz vardı, ben pert
Menüm
Zengin salata
Marul, salatalık, kapya, zeytin, peynir, ceviz, çörekotu
Su
1 lt anca
3 kupa kahve
Ya bide sen beni sectin ya kaptan olarakCanımsınya zaten ben artık burda aile olduk gibi hissediyorum. Pek çok tanıdığımdan daha yakınsınız bana. Sevip bağlanmak için illa yüzyüze görüşmek gerekiyormuş ben burda bunu öğrendim.
Büşracım aslında vücut olarak artık memnunum. Sporla toparlama yapsam yetecek ama o kadar salağım ki rakamları takıntı yapıyorum halbuki ne gereği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?