Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam canim
Kiiiiizzzz hiç bisi yememissin
Evet canisi yememeye calistim sabah misafirlerle saglam kahvalti yaptim cunku
Kizartma neyse yaptigin aktivitelerle eritmissin en azindan
Ya nasil uzuldum bir bilsen sanki seni cok uzundur taniyorum da hastalandin gibi uzuluyorum
Hastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Yedigin iyi olmus canim yoksa nasil kendine geleceksin
Canim moralini bozma insanlari gormemezlikten gel yoksa hayatina onlar yön veriyor
Saat 289 gösteriyor ama en az 500 harcadım. Kalbim deli gibi attı 40 dk. Sonra tekrar dinlenip yaptım. Kalp atımını düzenleyip.
Dinleme halinde dakika da 2 kalori yakılıyorsa şimdi 3 kalori yakıyorum bence.
Cok iyi
Menü

Saat 11.30

Yarım tabak menemen
Peynir, bir dilim börek
Acuka, birkaç zeytin

Ara

3 serum :))

Akşam 19.00

Bir tabak et yarım tabak pilav
Yoğurt salata
Bir dilim ekmek

Zipzip- Beth18
Uff serum

Afiyet olsun kaptanim ❤
Sagol canim. Kaptanim diyince utaniyorum

Bravo
fesang sen benle birlikte kaptan ol hep sen kırmızı ben mavi kilo alsan bile en azından hasta olmuyorsun. bak bu hafta ben de yokum takımlarda. hepten hasta oldun
Ama benim rakip kaptanim o
Canim benimkini yeniledim birkac gun once. Gecsin bir hafta hatirlat fotograf atayim. Rengi boyle simsiyah durmuyor safece ilk iki hafta yapay duruyor. Sonra inan bilmeyen farketmiyor bile. Kil yontemiyle yaptiriyorum ben hep gercekten dogal duruyor.
Arastirayim ben de canim sagol.

Bakicam videoya canim. Sen yurtdisindasin di mi? Nerede yaptirdin diye soracaktim

Et gramlari normalmi ben bu şekilde bilmiyorum. Ama bende kacamak yapmasamda bugun fazla yedim. Haftasonu illa kaçabiliyor... Afiyet olsun canim kacamak yok sonucta

Bende kaş yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işkem can yakıyormu bilmediğinden korkuyorum birazda

Kaşların çok güzel olmuş güle güle kullan canım

Canımsın ya zaten ben artık burda aile olduk gibi hissediyorum. Pek çok tanıdığımdan daha yakınsınız bana. Sevip bağlanmak için illa yüzyüze görüşmek gerekiyormuş ben burda bunu öğrendim.
fesang çok geçmiş olsun. Diyete ara ver sağlıklı beslenme yapip kendini ac bırakma. Sporu arttir incelme için
Büşracım aslında vücut olarak artık memnunum. Sporla toparlama yapsam yetecek ama o kadar salağım ki rakamları takıntı yapıyorum halbuki ne gereği var

Ya bide sen beni sectin ya kaptan olarak
Hastalaninca kizlari gaza getirme mesajlari atmaya utaniyorum. Insallah sagligina kavusursun da burada civildarsin mesajlarin cok tatli cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…