Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Afiyet olsun
Sen iyileşmeye bak biz seni bekliyoruz
Sen toparlarsın fesangcım Şimdi dinlen ilaçlarını kullan artı eksi düşünme

Yapma oyle iste bak degerlerin hepsi düşmüş. Çalışıyorsun da hemde kendine boyle yuklenme

Ya bide sen beni sectin ya kaptan olarak
Hastalaninca kizlari gaza getirme mesajlari atmaya utaniyorum. Insallah sagligina kavusursun da burada civildarsin mesajlarin cok tatli cunku
Aaaaa üzülürüm ama öyle kendini çekersen sen lütfen içinden geldiği gibi davran. Ben eminim ki benim değerlerim uzun zamandır düşüktü, dün çok sinirlendim çok yoruldum çarpıntı yaşadım. Bak iyi de oldu böylece tahlil yaptırıp ilaç aldım. Bundan sonra toparlarım. Yarın tekrar civildayacagim

bakalım yarın 60 i görebilecek miyim ege lr bu hafta 60 i görürsen diğer haftada 59 sonra diğer hafta ins 58

Halsizim sara, canım hiçbirşey istemiyor, geçen haftaya kadar moralim de çok bozuktu.
Eskilere çok kafam takılıyor du.
Daha çok psikolojik o zaman canım geçmişe ara sıra hepimizin kafası takılıyor ama geçmişi geçmişte bırakmak lazım neticede geri getirip düzeltemeyiz ama önümüzde güzel bir hayat var geçmişte yaşananlara kafayı takıp bu günümüzü sağlığımızı huzurumuzu bozmaya değmez canım benim

Gelelim benaaaa

20 şubat şekersiz 6. Gün

Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.
10.00
Yarim tabak menemen
1 dilim (buyukce) ekmek
Çay
2 dilim peynir, 1 dilim kaşar
1 dana füme

15.00
3 fit top
Nescafe

Ara
2 3 parça ceviz

18.30
1 tabak fırında tavuk patates
Maalesef patates fazla yedim
1 dilim ekmek
Salata, biber yogurtlusu

Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi

Zipzip- Beth18 DeryaOnDiet Cordelia

Ama önemli olan eskiye göre azaltmak değil mi? Sağlık olsun yarın daha içine sinen bir menü olsun inşallah

İlklerin günahı olmazmış menümü yazıyorum:

11.30 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 2 yk menemen, 1 poğaça, 1 dilim tb ekmeği, 2 dilim peynir

15.00 öğle yemeği:
3 yk yoğurt+2 yk yulaf ezmesi

19.00 akşam yemeği:
3 but mangal, yarım lavaş, salata, 1 sb ayran

20.00: 1 lokum, 2 petibör bisküvi (bitsin diye yedim) yarından itibaren akşam yemekten sonra bir şeyler yemeyeceğim

Su:3 litre Olmuştur.

Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…