Afiyet olsunHastaneden çıktık eltime gittik orda bir güzel yedim zaten yemesem benim başımın etini yiyeceklerdi adımı da tam atamadım tabi
Sen iyileşmeye bak biz seni bekliyoruzTakımı da bosladim.Cordelia @pastel34 L u c i a sandriyon @s i d e l y a sara_28 @mavilimYesilim @DombiliKus kızlar sizi takip edemedim hafta sonu. Kaptanınız her kaptanlığında olduğu gibi yine yamuldu umarım iyisinizdir ve yarın hepiniz eksi ile gelirsiniz
Sen toparlarsın fesangcımCanimmmm sen de aç kalma sonra bak böyle yamulursun. Sevgili takımım ben muaf olmak istemiyorum yarın artı gelsem de sağlıklı ve dengeli beslenip cumaya toparlamaya çalışacağım. Biraz yatayım adımları da tamamlarım inşallah şu an 6bindeyim
Yapma oyle iste bak degerlerin hepsi düşmüş. Çalışıyorsun da hemde kendine boyle yuklenmeCanımsınya zaten ben artık burda aile olduk gibi hissediyorum. Pek çok tanıdığımdan daha yakınsınız bana. Sevip bağlanmak için illa yüzyüze görüşmek gerekiyormuş ben burda bunu öğrendim.
Büşracım aslında vücut olarak artık memnunum. Sporla toparlama yapsam yetecek ama o kadar salağım ki rakamları takıntı yapıyorum halbuki ne gereği var
Aaaaa üzülürüm ama öyle kendini çekersenYa bide sen beni sectin ya kaptan olarak
Hastalaninca kizlari gaza getirme mesajlari atmaya utaniyorum. Insallah sagligina kavusursun da burada civildarsin mesajlarin cok tatli cunku
Senin yolundan geliyor galibaCanım sen ne ettin??
Hepiniz beni çok duygulandırdınız. Çok teşekkür ederim Luciacigim, daha yeni tanıştık ama pek sevdim seniAfiyet olsun
Sen iyileşmeye bak biz seni bekliyoruz
Sen toparlarsın fesangcımŞimdi dinlen ilaçlarını kullan artı eksi düşünme
Yok yahu ben bile bu kadar az yemedim hiç heheheeSenin yolundan geliyor galiba
Insallah eksi ile gelirim canim yaTakımı da bosladim.Cordelia @pastel34 L u c i a sandriyon @s i d e l y a sara_28 @mavilimYesilim @DombiliKus kızlar sizi takip edemedim hafta sonu. Kaptanınız her kaptanlığında olduğu gibi yine yamuldu umarım iyisinizdir ve yarın hepiniz eksi ile gelirsiniz
Ben boyle birsey yapsam aksamina bayilirimYok yahu ben bile bu kadar az yemedim hiç hehehee
İnşallah canım sen kendini kurtar bariInsallah eksi ile gelirim canim ya
Karşılıklı enerjiHepiniz beni çok duygulandırdınız. Çok teşekkür ederim Luciacigim, daha yeni tanıştık ama pek sevdim seni
Ben de bayılırım sonra ayılıp sofra kurarım :)))Ben boyle birsey yapsam aksamina bayilirim
@KinoalihatunAmine Busra DeryaOnDiet @Aomine Daiki @ugurbocuuu @mavilimYesilim Zipzip- Lavinia_98 @dolunaydagel guzel hatunlar yarin icin hepimizden guzel eksiler bekliyorum. Onemli olan kazanmak degil onemli olan kilo vermek. Yarin arti gelseniz bile bu sizi yildirmamali cuma icin kamcilamali
Hepinize kocaman bir kalp benden
Daha çok psikolojik o zaman canım geçmişe ara sıra hepimizin kafası takılıyor ama geçmişi geçmişte bırakmak lazım neticede geri getirip düzeltemeyiz ama önümüzde güzel bir hayat var geçmişte yaşananlara kafayı takıp bu günümüzü sağlığımızı huzurumuzu bozmaya değmez canım benimHalsizim sara, canım hiçbirşey istemiyor, geçen haftaya kadar moralim de çok bozuktu.
Eskilere çok kafam takılıyor du.
Ama önemli olan eskiye göre azaltmak değil mi? Sağlık olsun yarın daha içine sinen bir menü olsun inşallahGelelim benaaaa
20 şubat şekersiz 6. Gün
Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.
10.00
Yarim tabak menemen
1 dilim (buyukce) ekmek
Çay
2 dilim peynir, 1 dilim kaşar
1 dana füme
15.00
3 fit top
Nescafe
Ara
2 3 parça ceviz
18.30
1 tabak fırında tavuk patates
Maalesef patates fazla yedim
1 dilim ekmek
Salata, biber yogurtlusu
Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi
Zipzip- Beth18 DeryaOnDiet Cordelia
Annemlere gidince psikolojik olarak çok fazla yiyorum...Ama önemli olan eskiye göre azaltmak değil mi? Sağlık olsun yarın daha içine sinen bir menü olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?