İnşallah zeynepcim. Ben 57lere inmek istiyordum bu hafta ama... Haftasonu aldığımı vereyim diye dua ediyorum şimdi
çok şükürEn onemlisi orasi
Yaaa burda firtina kopuyor
3 gundur agaclar falan devrildi ruzgardan
60kilo asagisina uyari var
Cok sukur Elhamdullillah 60 alti degilim
bundan sonra haftada 800-1000 gram arası versen çok iyi gelir sana. hem vücut bocalamaz.İnşallah zeynepcim. Ben 57lere inmek istiyordum bu hafta ama... Haftasonu aldığımı vereyim diye dua ediyorum şimdi
Evet canım iki hafta öyle yüksek kilo vermek sarstı. Sen nasılsın?bundan sonra haftada 800-1000 gram arası versen çok iyi gelir sana. hem vücut bocalamaz.
bazı işlerim vardı onlarla uğraştım bugün. eve geldim yorgunum. kahve falan içtim. şimdi oturuyorum.Evet canım iki hafta öyle yüksek kilo vermek sarstı. Sen nasılsın?
Suriye yemekleri nerede var ki? ne mesela?Geldim lusyam açım ve Suriye yemeklerini düşünüyorum yine
Kırmak deyildi niyetim, kusura bakma canım, şekeri kestim deyince bende genel bir bilgiyi hatırlatmak istedim. 45 kilo, maşallahin var, tebrik ederim, nasıl rahat ediyorsan öyle yap.
Banada herkes az diyor, hasta olursun diyor, ben böyle rahatım ve böyle devam edeceğim, kimseye niye böyle diyorsunuz demiyorum, göz kırpma işaretini de şirinlik olsun diye koymuştum.
Buraya fazla gelemiyorum, kendi işimi anca yetistiriyorum, sara ve fulya hariç kimseyi tanımıyorum.
Emzirdigini de bilmiyordum, tekrar yazayım, niyetim kimseyi üzmek, diyetini baltalamak deyil.
Benim yüzümden keyfin kaçmasın.
Zaten az geliyordum, hiç gelmesemde olur.
Kendine iyi bak, herşey gönlünce olsun
gezocum hiçbir yere gitmiyorsunKızlar gerçekten kimseyi üzmek istemem ve bu konuda çok hassas davranırım.
Yanlış anlaşıldığıma çok üzüldüm.
Burda bulunmam kısa sürdü, hepinize başarılar dilerim. Inşallah hedefinize çabuk ulaşırsınız.
Varsa hakkım helal olsun, sizlerde helal edin, hoşçakalın.
Süpersin. Ben de tam tersi kafam doluyken okuyamıyorum. 3-4 gündür bıraktım tekrar başlamalıyımbazı işlerim vardı onlarla uğraştım bugün. eve geldim yorgunum. kahve falan içtim. şimdi oturuyorum.
kafamı boşaltmak için dün kitaba başladım. uzun zamandır doğru düzgün okumuyordum. çünkü ilgimi toplayamıyordum. bir kaç kitabı bir arada yürüteceğim ama ilk etapta kafamı pozitife çevirmek için öyle bir romana başladım. iyi geldi ama.
Canım valla moral olarak iyiyim vücut olarak biraz halsizim. Bugünden sonra iyice toparlarım diye düşünüyorumfesang canım sormayı unuttum. sen nasılsın bugün? hala çarpıntı var mı?
Canım benim çok Suriyeli öğrencim var. Bazen bana yemeklerini getiriyorlar ama isimlerini tam bilmiyorum. Falasel kebze tebbure falan.. Instagramda arama yerine Arapça yemek yazıyorum öyle bakıyorum :)Suriye yemekleri nerede var ki? ne mesela?
Kimse gitmesin yaaagezocum hiçbir yere gitmiyorsunmesajını okudum ben. normal bir menü yorumu. yanlış anlaşılma var. gitmeni gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum. kimsenin diyetini falan da baltalamadın. niye böyle düşünüyorsun ki. lütfen kaldığın yerden devam et hem bizim için hem kendin için. seni seviyoruz
gelmezsen asıl ben sana kırılırım
Bugün daha iyi gibiyim ancak tam geçmedi kramp şeklinde ağrı varNasıl oldun canım? Geçmiş olsun.
Eksin harika. Geçmiş olsun canım.
Başlangıcın hayırlı olsun.
Kolay gelsin canım.
Kolay gelsin canım.Çay demledim mola verince afiyetle iç.
Hayırlı olsun.
Geçmiş olsun. Mide üstünde nasıl görüntülendi? Tam anlamadım nedir?
Eksi için tebrikler.
Canım benim çok Suriyeli öğrencim var. Bazen bana yemeklerini getiriyorlar ama isimlerini tam bilmiyorum. Falasel kebze tebbure falan.. Instagramda arama yerine Arapça yemek yazıyorum öyle bakıyorum :)
bence deKimse gitmesin yaaa
Bir de o pilavın is ile yapılan bir versiyonu adını hatırlamıyorum muazzammmmm bir şeyHatay'a Gidelim: Kepse Pilavı - Yemek.com
İran, Lübnan dolaylarında sıkça yapılıp, Hatay'ın da en sevilen lezzetlerinden birine dönüşen kepse pilavı tarifiyle karşınızdayız.yemek.com Lübnan Güzeli: Tabbule Salatası Tarifi - Yemek.com
Maydanoz ve nanenin bolca doğrandığı, ince bulgurun tokluk hissi yarattığı, limon sulu sosuyla tamamlanan tabbule salatası tarifi Lübnan mutfağının gözdesi.yemek.com Bir Nev-i Nohut Mücveri: Falafel Tarifi - Yemek.com
Bakliyat tariflerinden hafifliği ve nefis lezzetiyle çıtır çıtır falafel (nohut köftesi) tarifi karşınızda! Etsiz, nefis bir alternatif.yemek.com
kepse pilavı her an favorim olabilir
Falafeli kızım lübnana gitmişti iş için orada yemiş çok beğenmiş tadınıHatay'a Gidelim: Kepse Pilavı - Yemek.com
İran, Lübnan dolaylarında sıkça yapılıp, Hatay'ın da en sevilen lezzetlerinden birine dönüşen kepse pilavı tarifiyle karşınızdayız.yemek.com Lübnan Güzeli: Tabbule Salatası Tarifi - Yemek.com
Maydanoz ve nanenin bolca doğrandığı, ince bulgurun tokluk hissi yarattığı, limon sulu sosuyla tamamlanan tabbule salatası tarifi Lübnan mutfağının gözdesi.yemek.com Bir Nev-i Nohut Mücveri: Falafel Tarifi - Yemek.com
Bakliyat tariflerinden hafifliği ve nefis lezzetiyle çıtır çıtır falafel (nohut köftesi) tarifi karşınızda! Etsiz, nefis bir alternatif.yemek.com
kepse pilavı her an favorim olabilir
Ay minnoş kalbim bu kadar rakibe dayanamayabilir ne etsem ki...regl dolunay retro metro yok mu yakınlarda şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?