Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım iki hafta öyle yüksek kilo vermek sarstı. Sen nasılsın?
bazı işlerim vardı onlarla uğraştım bugün. eve geldim yorgunum. kahve falan içtim. şimdi oturuyorum.
kafamı boşaltmak için dün kitaba başladım. uzun zamandır doğru düzgün okumuyordum. çünkü ilgimi toplayamıyordum. bir kaç kitabı bir arada yürüteceğim ama ilk etapta kafamı pozitife çevirmek için öyle bir romana başladım. iyi geldi ama.

gezocum hiçbir yere gitmiyorsun mesajını okudum ben. normal bir menü yorumu. yanlış anlaşılma var. gitmeni gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum. kimsenin diyetini falan da baltalamadın. niye böyle düşünüyorsun ki. lütfen kaldığın yerden devam et hem bizim için hem kendin için. seni seviyoruz
gelmezsen asıl ben sana kırılırım

Süpersin. Ben de tam tersi kafam doluyken okuyamıyorum. 3-4 gündür bıraktım tekrar başlamalıyım

Kimse gitmesin yaaa

Bugün daha iyi gibiyim ancak tam geçmedi kramp şeklinde ağrı var

Canım benim çok Suriyeli öğrencim var. Bazen bana yemeklerini getiriyorlar ama isimlerini tam bilmiyorum. Falasel kebze tebbure falan.. Instagramda arama yerine Arapça yemek yazıyorum öyle bakıyorum :)

kepse pilavı her an favorim olabilir

Bir de o pilavın is ile yapılan bir versiyonu adını hatırlamıyorum muazzammmmm bir şey

Falafeli kızım lübnana gitmişti iş için orada yemiş çok beğenmiş tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…