Geçmiş olsun kozalak pekmez çok iyi geliyor bende kullandım onu.Onu nereden bulacağım bilemedim. Ortalık üç kağıtçı kaynıyor. Bulsam da hakikisşni bulamam herhalde.
Sağolasın canım benim
Gider gider 3 ye.
Kirmizi sarisin sadece adim atman yeterli canim
Iki tane mi
Merhaba canim haftaya eksi ile baslamissin tebrik ederim
Misafirlerle biraz yenmis galiba cumaya eksilerle gelirsin canim
Evet 3 tane yedimGider gider 3 ye.
Şarjımı bittim acabaAdım sayarım kendi kendine kapanmış
Şarjımı bittim acaba
İlginç yani bende dedim şarjı bitti:))Yok ablacım kendi kendine uygulaması kapanmış açtım şimdi tekrardan :)
Arada yapıyor öyle sürekli kontrol etmem lazım. Kaç adımım sahipsiz kaldı kimbilirİlginç yani bende dedim şarjı bitti:))
Biraz da benim için at10.000 adımı tamamladim
Olur atarim aksam biraz daha atmayi düşünüyorumBiraz da benim için at
Boşa gidiyor o zamanda adımlar yok oluyor ,Arada yapıyor öyle sürekli kontrol etmem lazım. Kaç adımım sahipsiz kaldı kimbilir
Bende yemedim daha elma büskivi ve poşet çay sadece .Ay ben ne yicem yaaa.. çocuğa lahmacun söyledim benim canım istemedi. Yulaf bar yedim oturuyorum öyle
10.000 adımı tamamladim
Maviş kaptan eğer isterse kendi takimindan birini bu takıma gönderip burdan bir kişiyi takımına alabilir. Çünkü pazartesi tartisinda ben kaybettim canım
AbooooMaviş kaptan eğer isterse kendi takimindan birini bu takıma gönderip burdan bir kişiyi takımına alabilir. Çünkü pazartesi tartisinda ben kaybettim canım
Yaparsın canım hedefini kısa tut ki kafan rahat olsun.yoksa hemen depresyona giriyoruz.daha çok yol var diyip vazgeçiyoruz.yanlisimiz bu aslındaBenimde dolapta beni bekleyen çok kıyafet varyaza fit girmemiz lazım
Eliptik bisikleti mi geçen sene sattım.ben normal de spor yaparken terlemiyorum ama o makina adamı öldürüyorBen sabah 1 saat eliptik yaptım evin içinde teli taşımadımakşamda yağış var adım az olacak gibi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?