- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
Hocam ne ayak bu retro metro filan çok gündemde öyle.Ay minnoş kalbim bu kadar rakibe dayanamayabilir ne etsem ki...regl dolunay retro metro yok mu yakınlarda şekerim
is ne?Bir de o pilavın is ile yapılan bir versiyonu adını hatırlamıyorum muazzammmmm bir şey
Damlaya damlaya yagdanlik dolarHayatım az veren candan çok veren maldanayyy bu buraya olmadı
Sen de hızlı veremiyosun demek, bünye işte bize de bu düşmüş
Yaaa ağzından bal damlıyor
Evet hele de eli lezzetli birinden yenince offffff offffFalafeli kızım lübnana gitmişti iş için orada yemiş çok beğenmiş tadını
Kaldıkları otelde yemişler ne lezzetler vardı diyordu.Evet hele de eli lezzetli birinden yenince offffff offff
Tamam yarın sınıfta sorayım. Hatta diyim ki evde yapıp getirinis ne?
hemen öğrenip bana söylüyorsun
Astroloji gündemi hiç bitmiyor ki tatlım...kordişi pastelfiti teğet geçiyor da hep yıldızlar.Hocam ne ayak bu retro metro filan çok gündemde öyle.
ben evde yaptım. ama son aylarda superfresh in falafelini aldık. fena değildi. yanına bol yeşil salatayla süper oluyor. gerçi bu sefer kimyonu biraz fazla geldi ama olsun güzel bence.Falafeli kızım lübnana gitmişti iş için orada yemiş çok beğenmiş tadını
Yumurtlama günü varAy minnoş kalbim bu kadar rakibe dayanamayabilir ne etsem ki...regl dolunay retro metro yok mu yakınlarda şekerim
Ben garantiledim. Artı geldim.Cordelia @pastel34 @L u c i a @sara_28 @sandriyon @s i d e l y a nabersiniz? Beraber son anlarımız belki de
Yapımı kolay oluyor mu gceden sabah bekleyen nohut diyor tarifte haşlama olmayacakmış .ben evde yaptım. ama son aylarda superfresh in falafelini aldık. fena değildi. yanına bol yeşil salatayla süper oluyor. gerçi bu sefer kimyonu biraz fazla geldi ama olsun güzel bence.
Miginin yumurtaları cılk çıkmasin.
Canımız sağolsun ortimBen garantiledim. Artı geldim.
Hadi ya zillerimi takmam an meselesiBen garantiledim. Artı geldim.
Iyi aksamlar ablacim❤Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize görüşürüz sabah belki sağlık ocağına gidebilirim tahliler var baştan yapılacak raporlu illaç vardıya en başa döneüyorım gene.
Kolay gelsin ablacım çok geçmiş olsunBen kaçtım iyi akşamlar hepinize görüşürüz sabah belki sağlık ocağına gidebilirim tahliler var baştan yapılacak raporlu illaç vardıya en başa döneüyorım gene.
Zorlama kendini canimAdım tamamlamaya uğraşıyorum coook eksik
Dün de eksik kaldı ya. Elimden geleni yapayım dedim zıpzıpımZorlama kendini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?