Yapmayıda yemeyi de çok severim ve sevdiklerimle paylaşmayıOoooo keşke yakın otursak ben yapmayı beceremem ama yemeyi çok beceririm hehehe
Geçmiş olsun canım. Çok yanmadı inşallah.
Canım geçmiş olsun.
Çok teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun
Aman canım dikkat et. Bu ara grupta nazar var herkes yamuluyorSağol canım benim dünden beri tuhaf bir ağrıyla uğraşıyorum kramp tarzında dün nefes alınca mideme yumruk yiyormuş gibi hissediyordum neyseki bugün o geçti karnımda iki taraflı kramp tarzı ağrı var
Ahhhh bayılıyorum sana ve senin gibilereYapmayıda yemeyi de çok severim ve sevdiklerimle paylaşmayı
Canım maşallah çok büyük bi kilo vermişsin zaten herkes zamanla kendi bedenini tanıdığı için düzenini oturtuyor dengeleme işini otomatikman yapıyorPaketli gıda kullanmıyorum?
Şekeri tamamen kestim demiyorum.
Yitik şifa falanda yapmiyorum şimdi neden o göz kirpma işaretini koydun bunu da anlamıyorum.
Elimden geldiğince diyetime sadık kaliyorum. Sen daha iyisini yapiyorsan yapabilirsin
Ben 1.5 yılda 45 kg verdim. Bu kadarda olsun
Ayrica nescafe granul kullaniyorum sekersiz iciyorum.
Fit top dedigimi kendim yaptim. Hindistan cevizi labne ve 1 tk bal ile.
Sadece ekmek patatesin fazla olduğunu bende yazdim. Yoksa patates tamamen yasak degil. 1 haftadir hic yemedim bu akşam yemiş oldum
Afiyet olsun canim ❤
Sende iyi ki varsin canim ❤❤Olurmu kuzum sensiz ve Zipzip- siz burası düşünülebilir mi iyiki varsınız
İyiki herkes var diyim de kimse alınmasın
Kilolarınızı göremedim geçmise yavaş yavaş gidiyorum zayıflamış misin saracigimYapmayıda yemeyi de çok severim ve sevdiklerimle paylaşmayı
Evet göz olabilir.Aman canım dikkat et. Bu ara grupta nazar var herkes yamuluyor
Afiyet olsun kaptanim neden bu kadar az yedin
İnşallah dağılır bu kara bulutlarEvet göz olabilir.
Evet canım gercekten derdim kilo vermek değildi canım hiçbir şey istemedi. Şu an midem tıkalı zaten ne yazık ki evde doğru düzgün bir şey yokAfiyet olsun kaptanim neden bu kadar az yedin
Aksam en azindan yumurta yeseydin
Bence daha erken yiyebilirsin sonra cok acikirsin
Tamam canim sabah guzel bir kahvalti yap ama bu kadar ac birakma kendiniEvet canım gercekten derdim kilo vermek değildi canım hiçbir şey istemedi. Şu an midem tıkalı zaten ne yazık ki evde doğru düzgün bir şey yok
Allah korusun hepimizi canım benimAman canım dikkat et. Bu ara grupta nazar var herkes yamuluyor
İnşallah canım. Sabah yine aynısı olur ama eve dönerken güzel bir alışveriş yapıp sağlıklı yiyeceğimTamam canim sabah guzel bir kahvalti yap ama bu kadar ac birakma kendini
Bugün sabit çıktım canım 98.0 kiloyum yavaş yavaş gidiyor işteKilolarınızı göremedim geçmise yavaş yavaş gidiyorum zayıflamış misin saracigim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Sende iyi ki varsin canim ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?