- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yok canim artiyim. Ama azicik 300gr kadar. Insallah eksiyle gelcem cumayaCoook tesekkurler canim
Cok sevindim iyi olmana canim
O aksam kacamaklari bizi bitiren
Olsun canim insallah cumaya eksi gelirsin
Bravoooosupersin gercekten. Wc isi hallolunca daha cok verirsin
Vermis misin canim?
No no no yasssaaaaahhhh
Üzdü
Tebrik ederim nasil yaptin ya bu kadar kilo verilor mi arkadas nasil yapiyosunuz ben niye veremiyorum ya
Ahh canim gel kahve icelim beraber
Supersin ortiiim biz kazanicaz her alanda
Canim kusura bakma cok gec oldu
- misin canim?
Yaaa nasil sevindim anlatamam
Tesekkurler kordişim
Tesekkurler canim sizin desteginizle
Aynen devam
Aşkim bu aksam ne boyle?
bravo
Baya iyi bir menu afiyet olsun
Hehehe girdim bile
Yetttiim
Ancak gelebildim
Her isi beceririm evvel Allah ama yanlis yaparak
Ben de seni tebrik ediuorum gercekten col iyi vermissin canim ayni performansi cumaya da gostermi bekliuoruz tum mavişler olarak
Benim yolum 65e kadar sürecekCok iyi bir eksi
Tebrik ederim cumaya kadar canla basla kilo verelim hebirlikte
Sabah çok komiktim.biir elimde telefon, masada bilgisayar bı telefondan yazıyorum bı bilgisayardan.Asil sizin emeklerinize saglik nasil yapiyorsunuz ya supersiniz gercekten
Bitter dedin canimi cektirdinMesajini okumuş gözden kaçırmış olabilirim. Diyet şekillerini herkes bilmeyebilir ama sorma şeklini de gözden geçirmek gerekir. Bu konu da artik konuşmak istemiyorum. Ben soylediklerimin arkasındayım
Cordelia da sorduğunda detayli anlattim. Diyetisyenin örnek menülerini bile attim buraya.
Hatta normalde bitter çikolata olmadığını ama kendim yapamayacagim için esnetip bitter kullandigimida yazdim. Artik menulerde şekersiz bilmem kaçıncı gün diye de yazmıcam. Normal diyet yaptığımı düşünüp öyle yorumlansin
Merakla ozlemle heyecanla bekliyorumYok canim artiyim. Ama azicik 300gr kadar. Insallah eksiyle gelcem cumaya
Bu kadar vermissin eminim bu hedefine ulasacaksinBenim yolum 65e kadar sürecek
Wuuwuu cumaya eksileer gelsin. Afiyet olsun ortim.21 Mart menüsü
11.00
Tavada peynirli 2 yumurta
Nescafe
Yarim dilim ekmek
13.00
Kakaolu yulaf lapasi
Çay
3 dilim mandalina
Nescafe
17.30
Turk kahvesi+ 2 kare bitter
19.30
1 tabak kereviz yemeği
Yoğurt
Marul salatasi
1 dilim ekmek
Kiraz sapı çayı
Sabah çok komiktim.biir elimde telefon, masada bilgisayar bı telefondan yazıyorum bı bilgisayardan.
Sagol canim. Ah bi gorsem artik su 69u ucundan azicikBitter dedin canimi cektirdin
Merakla ozlemle heyecanla bekliyorum
Bu kadar vermissin eminim bu hedefine ulasacaksin
İnşallah canım. 69 görmeyeyim diye dua edeceksin.Sagol canim. Ah bi gorsem artik su 69u ucundan azicik
Ulaşacagimdan eminim cok şükür de koruyabilecek miyim orasi şüpheli azcikBitter dedin canimi cektirdin
Merakla ozlemle heyecanla bekliyorum
Bu kadar vermissin eminim bu hedefine ulasacaksin
Allah yardimcin olsun ikiz cok zordur. Benimkilerin yaşları yakın o bile zor geliyor. Benimde eşim çok mesai yapiyorEsim yine goreve gitti
Cocuklari ben birak ben al besle sula yatir kaldir...
Anam ikiz bakmak cok zor
Kalksalar kalkiyorlarda sabah
Onlarda hakli tam uykunun tatli uerinde bi kalkiyorlar hoooppp okulaama napiim bakacak kimsem yok...
Insallah yarin kendi okuluma gec kalmam...
Canim ben gecen hafta 66,5 kg gelmistim ama 5gun hastane falan dikkat edemedimTebrik ederim nasil yaptin ya bu kadar kilo verilor mi arkadas nasil yapiyosunuz ben niye veremiyorum ya
Tesekkur ederim cnm insallah bu hafta cok hevesliyim guzel bi kilo vermeyeBen de seni tebrik ediuorum gercekten col iyi vermissin canim ayni performansi cumaya da gostermi bekliuoruz tum mavişler olarak
Ben BelcikadayimPolonya. Sen? Normalde dikkat ediyordum aslinda da bu sabah biraz fazla yogundu isim.
Şuan biraz acıkmış olabilirimWuuwuu cumaya eksileer gelsin. Afiyet olsun ortim.
Insallah canim ya az kaldi hamilelik oncesi kiloma bi dinsem soyle 65-66lara rahatliycam. Inan aynalara bakasim gelmiyor.İnşallah canım. 69 görmeyeyim diye dua edeceksin.
Korumak cok sıkinti ben koruyamayanlardanimUlaşacagimdan eminim cok şükür de koruyabilecek miyim orasi şüpheli azcik
Çok tatlı kızların. Allah nazarlardan saklasın.Insallah canim ya az kaldi hamilelik oncesi kiloma bi dinsem soyle 65-66lara rahatliycam. Inan aynalara bakasim gelmiyor.
Veee bugun senin Eva videonu kizlarimla yaptim. Kucuk yerde kendi kendibe zipladi muzigi cok enerjik ya dayanamadi. Buyuk kizim da hepsini benle beraber yapti , iki videoyu birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?