Canim sabah eski sisteminden git nolur ben saka yapmistimCuma yaparim fit pizza yeriz hep beraber
Duzeltme: sabah yapabilirim cok aciktim coookkkkkk
Keşke hiç cikmasaydim. Malesef vücudum cok deforme oldu. Sarkmalar, deri kirişmasi vs cok fazla. Yine de bunada sukrediyoruz ne yapalimNe guzel iste canim. Benimki de oyle hergun hic cikmasam 2 kere yuruyuse cikiyorum cocuklara eve o bakiyir tabiki.
Kiloyu kim sever ki zaten. Ki bence kilodan etkileeyecek evlilik zor. Esretik degil bur kere.
Masallah canim ne kilolardan inmistin sende. Azicik kaldi baksana hedef kilona, cok guzel gidiyorsun
Korkma korkma diyetisyenin ekmek pizza tarifini yaparımCanim sabah eski sisteminden git nolur ben saka yapmistim
Inan kirkuyorum yemeye. Hele ki bu sene Mardin, Urfa, Antep gezdircem esimi. Ben de en son yillaar once gitmistim guneydoguya. Korkuyorum inan. Bur yandan kutluyum ama su kilo konusu gozumu korkutuyor. Diyorum ekmeksiz yemeye calisayim simdi yaptigim gibi. Salata et. Insallah tutabilirim kendimiCanım bence buraya gelince belli bir saate kadar ye belli bir saatten sonra hiçbir şey yeme.
En azından kilonu korusun en fazla 1 kilo 2 kilo alırsın. Sonuçta burada birçok lezzeti özlemişsindir sevdiğin şey vardır yemeden olmaz ki. Orada ne kadarda bulsam buradaki tadında olacağını düşünmüyorum yani bizim ülkemizin yemekleri gerçekten çok güzel.
Tabiki sukur canim. Masallah cok buyuk bir gayret gosterip basarmissin. Hem belki kilon biraz oturubca vucudun da kendine gelir. Sporunu da gunluk duzenli yaparsan eminim ki o sarkmalar gidecektir.Keşke hiç cikmasaydim. Malesef vücudum cok deforme oldu. Sarkmalar, deri kirişmasi vs cok fazla. Yine de bunada sukrediyoruz ne yapalim
Oyle tabi. Alusiyor heryere herseye insan zamanla. Hele bur de huzur varsa zaten ondan birakilmiyor ya. Ne diyelim tek hizurlu saglikli olalim da artik vatanimuza da tatile gideriz buna da binler e kez sukur.Saka canim saka yemeyelim yedirmeyelim
Saka yaptim aslinda ama pek yerinde olmadi sankiaklimdan cikmiyolar
Bi sure sonra yasadigin yer vatanin oluyor. Ben de istanbulda dogup buyudum dedigin gibi kaldirim taslari bile burnumda tutuyordu. Ama cocuklar olduktan sonra daha cok sevdim yasadigim sehri
Canim agriyinca ara verme sakin. Birkac gun devam edibce agri filan kalmiyor inan bana. Bu hamilelik gobegi gitmiyor baska turlu. Kiloliyum tmm ama inan gobegim yoksa bunu sadece planla borcluyum.Spor hocam verdi plank.i onu uapinca her yerim agriyor gercekten. Bakalim uapayim ben de
Iyi geceler canim. Ben de cikiyorum birazdan.Kizlar deidgim isleri uapmam lazim
Iyi geceler hepinize
İnşallah 65ten sonra bir muddet vermeyi dusunmem. Kendimi hep 65te tutmaya caliscamTabiki sukur canim. Masallah cok buyuk bir gayret gosterip basarmissin. Hem belki kilon biraz oturubca vucudun da kendine gelir. Sporunu da gunluk duzenli yaparsan eminim ki o sarkmalar gidecektir.
İnşallah banlanmazsin canımKizlar banlanirsam nasil haberlrsicez ya
Her an ban yiyebilirim dengesizin birine acayip daldim
Banlanirsam nerden yazabilirim sizeİnşallah banlanmazsin canım
Olsun canım sen dinlen sonrası gelir inşallahYatmaktansa her türlü hareket az çok işe yarar bence canım. Bunu yazarken yatıyorum ama olsun
Geldim gidiyorum canımGece kuşumZipzip- nerdesin?
Zeynep_Nihal @60kiloyum @Kahve __Kokusu @aypare ackerman @Aomine Daiki @oya17 @She-Raa başka kim vardı gece kuşu nerdesiniz bı ses verinnn.
Korkma korkma diyetisyenin ekmek pizza tarifini yaparım
Aynen canim dolar 826473828283 tl olunca tatilin alasinj yaparsiniz buradaOyle tabi. Alusiyor heryere herseye insan zamanla. Hele bur de huzur varsa zaten ondan birakilmiyor ya. Ne diyelim tek hizurlu saglikli olalim da artik vatanimuza da tatile gideriz buna da binler e kez sukur.
Mesaj attim cannim sana ozelden bi bakarsinKizlar banlanirsam nasil haberlrsicez ya
Her an ban yiyebilirim dengesizin birine acayip daldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?