İnşallah feraha erersinInsallah yapicaz cnm
Hahaha o pipinin hikayesi var ama
Konu cok derin valla cnm bakma burda delilige vuruyorumda ortalik karisik bizde
Insallah canim. Off ben Turkiyeye gidhnce cok yiyorum ya. Esim simdiden soyluyor yeme lutfen gidibce su emeklerine yazik diye.Bu kadar desteğin varsa başarırsın. Destekler mi kostekler mi orası karışık gerçi.
Canım ben durumu üzüldüğümü yazdım zipzip-te gitme yazdı ama bundan önceki tecrübelerimden biliyorum.Evet ben de üzüldüm kızcağıza hem kotu bisey yazmamis hem de sonrasında uzun uzun kendini anlatan açıklayan msj yazmış ozur dilemiş eğer gelmezse geri çok üzülürüm haketmediğini düşünüyorum fevri olmaya gerek yoktu lütfen geri dön
gezegenfeza inşallah foruma girersin ve buraya gelirsin
Kimse bisey yazmış mi onu da görmedim durdurmak için benim bugün geçmiş coktu epey okudum ama kaçırdığım oldu mu bilemedim
Dogru evet var ama gorunce biraz garipsemistim baya kucuk gelmisti. Ankara gibi burokratik bir sehir. Cok yer gezmistik belcikada ama isimlerini hep unuttum. Sadece fotolar aklimda. Bide trenle oradan oraya gecmistik baya zevkliydi. Ucuz diye esimle yemek vagonunda gitmistik. Ne anilar beeeeeeInsallah yapicaz cnm
Gece gece bana inme mi indireceksinCigkofte, kokorec, burger king
Aynı takımda değil misiniz?Cigkofte, kokorec, burger king
Yesende hareketini cok arttirmalisin ben yaz boyu kg almadim, köyden dönmeme 1 hafta kala 3 4 kg birden aldim şok oldumInsallah canim. Off ben Turkiyeye gidhnce cok yiyorum ya. Esim simdiden soyluyor yeme lutfen gidibce su emeklerine yazik diye.
Canim benim esim zaten vataninda burali. Tabiki is calisma kosullari hayat sartlari bence kiyaslanamaz bile cok iyi burda. Ama gercekten ozluyorum. Saka gibi ya turkce tabela okumayi ozluyorum, turkce muzik duymayi veya sokakta yururken turkce konudupanlari duymayi, markete girip turk gidalaribdan almayi, pazari da cok ozluyorum. Yani sizin normal gunluk yasantibizda siradan gelen cogu olay bazen gercekten gozumde tutuyor. Yani ailemi de cok ozluyorum tabiki ama orda yasamayi ozluyorum bazen. Sonra diyorum esime zor olur, isimiz burda evimiz burda. Sartlari cok iyi… ve yine kalmaya devam ediyorumAhh benim de hayalimdi yurtdisinda yasamak ama esim istemiyor. Halbuki cok mumkun istese gidebiliriz isi ona uygun ama o da ben de vatanimizdan kopamiyoruz
Canim ya bazen oyle delilige vurmak lazim ve eminim uzaktan baksan olaylara belki daha az uzulursunInsallah yapicaz cnm
Yes ama hepsi bitmediGerçekten geçmişe gitmiş yine
Kaptan açlıktan şaşırdıAynı takımda değil misiniz?
Kıyamam. Bı pizza söylesin beraber yiyin.Kaptan açlıktan şaşırdı
iyi geceler fit hatun.Hanımlar iyi geceler
Canim inan gidiyor. Sen gunluk sporuna planki ekle. Benimki oyle gitti. Aylarca hergun plank yaptim aklima geldikce 1 dk durup kalkiyordum. Inanilmaz etkili. Gunde 3 kere yapsan 3 dk ne ki.Tamam sildim ama bu hamilelik gobegi nasil gidecek ya estetikten baska caresi yok. Estetik te olamam cok korkuyorum
Insallah canimİnşallah feraha erersin
Keske uzakdan bakmama izin verselerCanim ya bazen oyle delilige vurmak lazim ve eminim uzaktan baksan olaylara belki daha az uzulursun
Saka canim saka yemeyelim yedirmeyelimGece gece bana inme mi indireceksinsen cuma hupletirsin tabi ödül yaparsın
Saka yaptim aslinda ama pek yerinde olmadi sankiAynı takımda değil misiniz?
Bi sure sonra yasadigin yer vatanin oluyor. Ben de istanbulda dogup buyudum dedigin gibi kaldirim taslari bile burnumda tutuyordu. Ama cocuklar olduktan sonra daha cok sevdim yasadigim sehriCanim benim esim zaten vataninda burali. Tabiki is calisma kosullari hayat sartlari bence kiyaslanamaz bile cok iyi burda. Ama gercekten ozluyorum. Saka gibi ya turkce tabela okumayi ozluyorum, turkce muzik duymayi veya sokakta yururken turkce konudupanlari duymayi, markete girip turk gidalaribdan almayi, pazari da cok ozluyorum. Yani sizin normal gunluk yasantibizda siradan gelen cogu olay bazen gercekten gozumde tutuyor. Yani ailemi de cok ozluyorum tabiki ama orda yasamayi ozluyorum bazen. Sonra diyorum esime zor olur, isimiz burda evimiz burda. Sartlari cok iyi… ve yine kalmaya devam ediyorum
Canım bence buraya gelince belli bir saate kadar ye belli bir saatten sonra hiçbir şey yeme.Insallah canim. Off ben Turkiyeye gidhnce cok yiyorum ya. Esim simdiden soyluyor yeme lutfen gidibce su emeklerine yazik diye.
Cuma yaparim fit pizza yeriz hep beraberKıyamam. Bı pizza söylesin beraber yiyin.
Ne guzel iste canim. Benimki de oyle hergun hic cikmasam 2 kere yuruyuse cikiyorum cocuklara eve o bakiyir tabiki.Evlendiğimde 72ydim. İki hamileligimde 86 kgda başladı. Rekor olarak 115e kadar tırmandım. Eşim destek değil köstek olsaydı asla başaramazdim. Evet cabalamadigim zamanlarda baska sebeplerden kavga çıkarıyordu evliligimiz kilo sebebiyle her anlamda etkilenmisti.
Ama ben karar verip başlamaya çalışınca destekledi. 2 .el eliptik aldi mesela, kg verdikçe hediyeler aldı. Spor yapabilmem için işten gelince bazen çocuk bakti.
Tabi ara da tatli alip geldigi zamanlar kafasina vurmak istediğimde olduramazanda bir kavgamiz vardi cok komiktik
Spor hocam verdi plank.i onu uapinca her yerim agriyor gercekten. Bakalim uapayim ben deCanim inan gidiyor. Sen gunluk sporuna planki ekle. Benimki oyle gitti. Aylarca hergun plank yaptim aklima geldikce 1 dk durup kalkiyordum. Inanilmaz etkili. Gunde 3 kere yapsan 3 dk ne ki.
Insallah canim
Keske uzakdan bakmama izin verseler
Ben karismak istemiyorum hic birseye ama iste ...
Belkide bu olaydanda fazla kilo gitmisdir
2 gunde 1,3kg gitmis
Sinir stres uzuntudendir belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?