Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ben durumu üzüldüğümü yazdım zipzip-te gitme yazdı ama bundan önceki tecrübelerimden biliyorum.
birisi bir karar alıyor ve gidiyor ne denirse densin. kimin haklı olduğu ya da kimin haksız olduğu önemli değil sonuçta Büşra ile bir konuda yanlış anlaşılma oldu ama bu sayfa zipzipin. hepimiz varız yani giden kişi hepimizi terk ediyor. Ama bu hic düşünülmüyor. Emekler bir anda yok sayılıyor.
Cok duygusal ve ani kararlar alıyoruz.
gezegenfeza etiketliyorum. Çünkü arkandan konuşmak gibi olmasın.

Insallah yapicaz cnm

Hahaha o pipinin hikayesi var ama

Konu cok derin valla cnm bakma burda delilige vuruyorumda ortalik karisik bizde
Dogru evet var ama gorunce biraz garipsemistim baya kucuk gelmisti. Ankara gibi burokratik bir sehir. Cok yer gezmistik belcikada ama isimlerini hep unuttum. Sadece fotolar aklimda. Bide trenle oradan oraya gecmistik baya zevkliydi. Ucuz diye esimle yemek vagonunda gitmistik. Ne anilar beeeeee simdi dolar olmuş 263663i282273734738 tl hayatta bi yere kipirdayamiyoruz

Ahh benim de hayalimdi yurtdisinda yasamak ama esim istemiyor. Halbuki cok mumkun istese gidebiliriz isi ona uygun ama o da ben de vatanimizdan kopamiyoruz
Canim benim esim zaten vataninda burali. Tabiki is calisma kosullari hayat sartlari bence kiyaslanamaz bile cok iyi burda. Ama gercekten ozluyorum. Saka gibi ya turkce tabela okumayi ozluyorum, turkce muzik duymayi veya sokakta yururken turkce konudupanlari duymayi, markete girip turk gidalaribdan almayi, pazari da cok ozluyorum. Yani sizin normal gunluk yasantibizda siradan gelen cogu olay bazen gercekten gozumde tutuyor. Yani ailemi de cok ozluyorum tabiki ama orda yasamayi ozluyorum bazen. Sonra diyorum esime zor olur, isimiz burda evimiz burda. Sartlari cok iyi… ve yine kalmaya devam ediyorum

Tamam sildim ama bu hamilelik gobegi nasil gidecek ya estetikten baska caresi yok. Estetik te olamam cok korkuyorum
Canim inan gidiyor. Sen gunluk sporuna planki ekle. Benimki oyle gitti. Aylarca hergun plank yaptim aklima geldikce 1 dk durup kalkiyordum. Inanilmaz etkili. Gunde 3 kere yapsan 3 dk ne ki.

Gece gece bana inme mi indireceksin sen cuma hupletirsin tabi ödül yaparsın
Saka canim saka yemeyelim yedirmeyelim
Aynı takımda değil misiniz?
Saka yaptim aslinda ama pek yerinde olmadi sanki aklimdan cikmiyolar
Bi sure sonra yasadigin yer vatanin oluyor. Ben de istanbulda dogup buyudum dedigin gibi kaldirim taslari bile burnumda tutuyordu. Ama cocuklar olduktan sonra daha cok sevdim yasadigim sehri

Insallah canim. Off ben Turkiyeye gidhnce cok yiyorum ya. Esim simdiden soyluyor yeme lutfen gidibce su emeklerine yazik diye.
Canım bence buraya gelince belli bir saate kadar ye belli bir saatten sonra hiçbir şey yeme.
En azından kilonu korusun en fazla 1 kilo 2 kilo alırsın. Sonuçta burada birçok lezzeti özlemişsindir sevdiğin şey vardır yemeden olmaz ki. Orada ne kadarda bulsam buradaki tadında olacağını düşünmüyorum yani bizim ülkemizin yemekleri gerçekten çok güzel.

Ne guzel iste canim. Benimki de oyle hergun hic cikmasam 2 kere yuruyuse cikiyorum cocuklara eve o bakiyir tabiki.
Kiloyu kim sever ki zaten. Ki bence kilodan etkileeyecek evlilik zor. Esretik degil bur kere.
Masallah canim ne kilolardan inmistin sende. Azicik kaldi baksana hedef kilona, cok guzel gidiyorsun

Canim inan gidiyor. Sen gunluk sporuna planki ekle. Benimki oyle gitti. Aylarca hergun plank yaptim aklima geldikce 1 dk durup kalkiyordum. Inanilmaz etkili. Gunde 3 kere yapsan 3 dk ne ki.
Spor hocam verdi plank.i onu uapinca her yerim agriyor gercekten. Bakalim uapayim ben de
Insallah canim

Keske uzakdan bakmama izin verseler
Ben karismak istemiyorum hic birseye ama iste ...
Belkide bu olaydanda fazla kilo gitmisdir
2 gunde 1,3kg gitmis
Sinir stres uzuntudendir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…