Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Polonya da mi dogup buyudun canim yoksa is icin mi gittiniz? Yabanci ulkelere zaafim var benim de col merak ederim. Gitmeyi cok isterim. Cogu avrupa sehrine gittim ama polonyaya gitmedim

Ben Belcikadayim
Bizimde 2 saat fark var
Ogrenciyken gelmistim Belcikaya en cok cok dilliligi hosuma gitmisti. Herkes ingilizce konusuyir zaten ustune bir de italyanca ispanyolcayi herkes anlayip konusmustu fransizcaya yakin oldugundan galiba. Sadece 2 gun kalmistik ama aklimda guzel sakin biryer diye kaldi.

Evet ben de üzüldüm kızcağıza hem kotu bisey yazmamis hem de sonrasında uzun uzun kendini anlatan açıklayan msj yazmış ozur dilemiş eğer gelmezse geri çok üzülürüm haketmediğini düşünüyorum fevri olmaya gerek yoktu lütfen geri dön
gezegenfeza inşallah foruma girersin ve buraya gelirsin
Kimse bisey yazmış mi onu da görmedim durdurmak için benim bugün geçmiş coktu epey okudum ama kaçırdığım oldu mu bilemedim

Nereye geldin canim
Halk ingilizce degilde fransizca veya flemenkce konusur
Ben fransizca okudum okulumu bitirdim
Ise girdim 5yil calistikdan sonra 2 yil flemenkce yuksek okul yaptim

Çok tatlı kızların. Allah nazarlardan saklasın.
Sagol canim amjn cumlemizinkini.
Buyuk kizim fena. Bugun videolari yaptim bitti. Anne senin popon cok buyudu kardesi dogurduktan sobra ,bence sen bir kere daha yap bu videolari diyor babasi kilik ikisi de hiic sevmiyorlar kiloyu. Esim de diyor spora mi gitcen masaja mi bereye gidersen git diyetine de uy don eski haline diye. Kizamiyorum da 65lerden 85lere cikinca dogal olarak herkes kizdi.

Allah yardimcin olsun ikiz cok zordur. Benimkilerin yaşları yakın o bile zor geliyor. Benimde eşim çok mesai yapiyor
Sorma acayip zorlaniyorum yakinimda akrabam da yok Allah bizlere yardim etsin amin
Ben de ben de kaptanlik acayip gaza getirdi
Ben Belcikadayim
Bizimde 2 saat fark var
Belcikaya da gittim
Iseyen cocuk vardi orada
Insanlar bir pipi gormek icin taaaaa nerelerden geliyorlar vallahi bun insanlarda akil yok biri de ben
Bildirilerde cok kacirdigim oldu birazdan kontrol edicem
Bdvye konu acmistim yogunluk ordan oldu araya karisti burasi
Derdim buyuk
Noldu canim ya goremedim konunu
Arkadas yazdi canim birbirlerine kirilmis iki tarafta. Insallah diger arkadasta geri gelir dedigin gibk
Şuan bende öyleyim. Kıtlık kafasından çıkmam lazım
Ben suanda acayip acim mesela aklimda he pogacalar kurabiyeler

Şşşş aklındakileri yazma

Polonya da mi dogup buyudun canim yoksa is icin mi gittiniz? Yabanci ulkelere zaafim var benim de col merak ederim. Gitmeyi cok isterim. Cogu avrupa sehrine gittim ama polonyaya gitmedim
Yok canim dogma buyume Turkiyedeydim. Esimle ogrenciyken yurtdisinda tanistik sonra burda is buldum geldim. Sonra esimle anlastik evlendik kaldim. Nasip gercekten. Saka gibi ya yillar ne cabuk geciyor 12 sene oldu geleli. Gerci bir sIkintim yok sukur soguk havasinda. Baska

Bu kadar desteğin varsa başarırsın. Destekler mi kostekler mi orası karışık gerçi.

Aklindakileri sil hemen canim, yerine yazin fit fit giydigin kiyafetleri o guzel vucudu getir

Ahh benim de hayalimdi yurtdisinda yasamak ama esim istemiyor. Halbuki cok mumkun istese gidebiliriz isi ona uygun ama o da ben de vatanimizdan kopamiyoruz

Ben de ben de kaptanlik acayip gaza getirdi
Insallah yapicaz cnm
Belcikaya da gittim
Iseyen cocuk vardi orada
Insanlar bir pipi gormek icin taaaaa nerelerden geliyorlar vallahi bun insanlarda akil yok biri de ben
Hahaha o pipinin hikayesi var ama
Noldu canim ya goremedim konunu
Konu cok derin valla cnm bakma burda delilige vuruyorumda ortalik karisik bizde

Evlendiğimde 72ydim. İki hamileligimde 86 kgda başladı. Rekor olarak 115e kadar tırmandım. Eşim destek değil köstek olsaydı asla başaramazdim. Evet cabalamadigim zamanlarda baska sebeplerden kavga çıkarıyordu evliligimiz kilo sebebiyle her anlamda etkilenmisti.
Ama ben karar verip başlamaya çalışınca destekledi. 2 .el eliptik aldi mesela, kg verdikçe hediyeler aldı. Spor yapabilmem için işten gelince bazen çocuk bakti.
Tabi ara da tatli alip geldigi zamanlar kafasina vurmak istediğimde oldu ramazanda bir kavgamiz vardi cok komiktik

Gerçekten geçmişe gitmiş yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…