Hayirli olsun her iki takımada@sandriyon canimcim sen gel hele mavi takima bebisim
@Kinoalihatun um bebegim seninle cok guzel bir takim arkadasi olmustuk ama kaderimiz boyle yazilmis malesef canisi seni kirmiziya gondermek zorundayimah zalım kader
Zipzip-
Cordelia
fesang
Hoşgeldin hayırlı olsun.Herkese selam,
Ben de araniza katilmak istiyorum. Henuz sistemi tam olarak cozebilmis degilim ama saniri zaten 2 hafta bir deneme suresi var. Ben yinede suraya formu doldurup birakayim. Sanirim paylasimlari gordukce mantigi da cozerim
ADINIZ: Berrin
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 71
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Proje yonetim uzmani
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pkos (polikistik over sendromu) ve masa basi is/hareketsizlik arti yemek yemeui coook sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over, omirilikte disc yirtilmasi, reflu, gastrit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: en temel sebebi saglik, pkos kilo verince yan etkileri epey azalan bir hastalik, artik yavas yavas cocuk da dusunuyoruz o sebeple kilo vermem her seyo kolaylastiracak
Burada yok ama ekstra bilgi, hollanda'da yasiyorum, suan ici evden calisiyorum. Daha once 9. Takimda cuma yaris asinda yarismistim ama sonra dil kursuna baslayinca devam ettiremeyip ara vermistim. O zaman takimla 10 kilo vermistim (sonra geri aldim) simdi 1 subattan beri diyetisyenle devam ediyorum. - subattan beri 1 gu haric her gun spor yaptim, listeme de uyuyorum. Hazir boyle bir duzen oturtmusken, birlikte yaparak olayi daha eglenceli hale getirmek istiyorum. Daha once yarismak bana iyi gelmisti. Umarim beni de araniza alabilirsiniz
Afiyet olsun ablacim❤Zipzip- Cordelia fesang @Elhan
Kahvaltı 08.30
1 wasa 1 h yumurta
4 zeytin 1 d beyaz peynir
Domates biber salatalık
Ara 10.45
1 yeşil elma
1 b yoğurt
Öğle 13.00
1 t b lavaş
Taze soğan
Lahana ve biber turşusu
3 kaşık pirinçli pazı yemeği
Ara 17.15
1 yulaf bar
1 b süt
Üstüne çocuklardan kalan bir kase kadar çıtır tavuk
Akşam yemedim bu yüzden, acıkmadım
Su 2,5 lt
Spor
20 dk tempolu yürüyüş 100 p
Cordelia 500’lük videoyu üstüste iki kere yaptım 1000 p
Adım 12.1671216 p
Afiyet olsun kaptanim21 subat menum
10.00
4 parmak kalinliginda kasarli tost
1 tk bal, peynir
Form cay
Ara
Yarim bardak filtre kahve
16.00
2 şinitzel
4 yk makarna
Ara
Filtre kahve
2 l su
Zipzip- @ugurbocuuu fesang
Uyudum bekleyemedimGece kuşumZipzip- nerdesin?
@Zeynep_Nihal @60kiloyum @Kahve __Kokusu @aypare ackerman @Aomine Daiki @oya17She-Raa başka kim vardı gece kuşu nerdesiniz bı ses verinnn.
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah kahvalti yapamadim. Bu vesileyle 2 ogun yemis oldum.
12:00- 1 kase mercimek corbadi, 1 kase salata, el kadar hindi eti, 1 avuc findik, 1 avuc guveyfeneri meyvesi.
Ara: 1 kase yogurt, 1 tabak yumurtali salati
18:00- 1 kase kiymali sebze yemegi, 1 kase yogurt.
Su:3 lt
Spor: 10 dklik karin videosu
13 dklik eva videosu
8000 adim
Cordelia Zipzip- Beth18 @Busra 17
İyi yaptın canım.Afiyet olsun ablacim❤
Afiyet olsun kaptanim
Uyudum bekleyemedim
Afiyet olsun canim
Günaydın kaptanim ❤Günaydın herkese.
Afiyet olsun canim ❤21 şubat menü
3 kaşık patatesli yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 bardak çay
20:30 1 kase çorba
5 kaşık ıspanak
3 kaşık makarna
1 bardak ayran
1 kornişun tursu
Afiyet olsun canim ❤21 şubat 2022
70 dk kardio 2 videoyu yarım yarım yaptım
25 +25 dk yürüyüş
Kahvaltı 10.30
Tost karışık çeyrek.
Domates
Salatalık nane
Elma
12.30
3 çiğ köfte etsiz kısır niyetine
18.30
Un Çorbası
Kalan 4 parça çiğ köfte
Oğlan yesin ye ısıttığım ananenin peynirli böreği 1 küçük dilim.
19.30 türk kahvesi
Hosgeldin canim aramizaHerkese selam,
Ben de araniza katilmak istiyorum. Henuz sistemi tam olarak cozebilmis degilim ama saniri zaten 2 hafta bir deneme suresi var. Ben yinede suraya formu doldurup birakayim. Sanirim paylasimlari gordukce mantigi da cozerim
ADINIZ: Berrin
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 71
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Proje yonetim uzmani
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pkos (polikistik over sendromu) ve masa basi is/hareketsizlik arti yemek yemeui coook sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over, omirilikte disc yirtilmasi, reflu, gastrit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: en temel sebebi saglik, pkos kilo verince yan etkileri epey azalan bir hastalik, artik yavas yavas cocuk da dusunuyoruz o sebeple kilo vermem her seyo kolaylastiracak
Burada yok ama ekstra bilgi, hollanda'da yasiyorum, suan ici evden calisiyorum. Daha once 9. Takimda cuma yaris asinda yarismistim ama sonra dil kursuna baslayinca devam ettiremeyip ara vermistim. O zaman takimla 10 kilo vermistim (sonra geri aldim) simdi 1 subattan beri diyetisyenle devam ediyorum. - subattan beri 1 gu haric her gun spor yaptim, listeme de uyuyorum. Hazir boyle bir duzen oturtmusken, birlikte yaparak olayi daha eglenceli hale getirmek istiyorum. Daha once yarismak bana iyi gelmisti. Umarim beni de araniza alabilirsiniz
Günaydın canim afiyet olsun❤
Afiyet olsun canım.
Günaydın efendim.Günaydınlar hanımlar
Günaydın canım
Günaydın canımbenim bebem var . Üst dişleri çıkıyor. Bu yüzden zalım geceler şarkısı bana hitap ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?