Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fırsat buldukça girebiliyorsun biliyorum kaptanım. Sen sağlıklı ol uykunu al gerisi kolay.
Uykumu hiç alamiyorum. Kendime kiziyorum bazen benden daha az uyuyan insanlar var niye hâla uykum var benim diye. Sabahlari erken kalkmak istiyorum yok olmuyor galiba gece uykum bölündüğü için ya da cok gec yattigimiz için

Maşallahin var çok pratiksin.
Afiyetle yiyin inşallah.
Kız yedi, sekiz , dokuz su yaptın di mi Az bi kaynanalik yapıyım
3 yeterli
Baştan tuzlu su da 1 saat beklettim dibe çöktü kumlar.

Abla sanki yemek yarismasinda süre bitiyormuş gibi yemek yapiyorum minik uyancak diye

Bulgurluysa herkeste farklilik gosterir ama bilemedim. Önemli olan porsiyon kontrolu yanina yogurt ve salata ekle mesela
Bulgurlu degil sade patlıcan
Kuru patlıcam ama çok tuzlu oluyor ben haşlayip suda bekletiyom onu sonra yemegini yapıyom yoğurtla çok güzel oluyo hiç tuz kullanmam
Ama çok tuzlu oluyor evet
Akşama yemek düşünmekten kafayi yicem valla

Bilemedim şimdi sen karar ver. Her zaman nasıl bir etki veriyor sen bilirsin. Bende dolma denemek istiyorum hiç yapmadim daha once

Yaa gercekten guzel olurdu
Sabah kahvaltidan sonra basliyoruz annemle ne yapalim diye
Ben simdiden haftasonunu dusunuyorum cunku kiz evdeyken daha da zor oluyor. yarina ispanak kalir muhtemelen ama yine de yarin haftasonu icin kofte yaparim. Adımlarımı rahat atarim haftasonu

Baska ne secenegin var yapacak
Sen yarin arti gelip sucu Patlıcana atacak gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…