Bulgurluysa herkeste farklilik gosterir ama bilemedim. Önemli olan porsiyon kontrolu yanina yogurt ve salata ekle meselaCanım kuru patlıcan yemegi çekti ödem yapar mı
Aaa tuzluysa yapabilirÇok tuzlu oluyor tuz ödem yapar onun için dedim
Maşallahin var çok pratiksin.Mesaji geç göndermişim abla yikadim ocaga koydum bile
Uykumu hiç alamiyorum. Kendime kiziyorum bazen benden daha az uyuyan insanlar var niye hâla uykum var benim diye. Sabahlari erken kalkmak istiyorum yok olmuyorFırsat buldukça girebiliyorsun biliyorum kaptanım.Sen sağlıklı ol uykunu al gerisi kolay.
Akşama yemek düşünüyom hergün ama hergüüünnnAaa tuzluysa yapabilir
3 yeterliMaşallahin var çok pratiksin.
Afiyetle yiyin inşallah.
Kız yedi, sekiz , dokuz su yaptın di miAz bi kaynanalik yapıyım
Çalıştığın icin daha zordur ama kuru patlicani yarina sakla ödem olmasin bence sabaha seninde moralin bozulur bizimdeAkşama yemek düşünüyom hergün ama hergüüünnn
Onu hergun bizde dusunuyoruzAkşama yemek düşünüyom hergün ama hergüüünnn
Aaaa hediyesiz doğum günüGitme tabi ki canim
Kolay gelsin kaptanim
ozel bir kutlama yapmiyoruz abla ya sadece pasta aldik hediyede almadik
Teşekkür ederim canım
Ne yapayim abla onlar bana pasta da almiyorAaaa hediyesiz doğum günü
Mirastan men ederim ben olsam
Mesela yani
Düşünce gücüyle karnımız doysa, yediklerimizden o hazzi alsak ne guzel olurdu. Ya da şu hapları bulsalarda kurtulsakOnu hergun bizde dusunuyoruz
Bulgurlu degil sade patlıcanBulgurluysa herkeste farklilik gosterir ama bilemedim. Önemli olan porsiyon kontrolu yanina yogurt ve salata ekle mesela
Benim esimin ailesinde de eskiden hic kutlamazlarmis ben geldikten sonra basladilarNe yapayim abla onlar bana pasta da almiyor
Yaa gercekten guzel olurduDüşünce gücüyle karnımız doysa, yediklerimizden o hazzi alsak ne guzel olurdu. Ya da şu hapları bulsalarda kurtulsak
Bilemedim şimdi sen karar ver. Her zaman nasıl bir etki veriyor sen bilirsin. Bende dolma denemek istiyorum hiç yapmadim daha onceBulgurlu degil sade patlıcan
Kuru patlıcam ama çok tuzlu oluyor ben haşlayip suda bekletiyom onu sonra yemegini yapıyom yoğurtla çok güzel oluyohiç tuz kullanmam
Ama çok tuzlu oluyor evet
Akşama yemek düşünmekten kafayi yicem valla
Yaa bizde oyleyiz kutlamayiz dogum gunu de son 2-3 yildir babama pasta aliyoruz bahane oluyorBenim esimin ailesinde de eskiden hic kutlamazlarmis ben geldikten sonra basladilar
Marketten haşlanmış bezelye aldım kıymalı yemegi mi yapsamOnu hergun bizde dusunuyoruz
Ben simdiden haftasonunu dusunuyorum cunku kiz evdeyken daha da zor oluyor. yarina ispanak kalir muhtemelen ama yine de yarin haftasonu icin kofte yaparim. Adımlarımı rahat atarim haftasonuYaa gercekten guzel olurdu
Sabah kahvaltidan sonra basliyoruz annemle ne yapalim diye
Çok güzel oluyo ya kaynanam yapmıştıBilemedim şimdi sen karar ver. Her zaman nasıl bir etki veriyor sen bilirsin. Bende dolma denemek istiyorum hiç yapmadim daha once
Baska ne secenegin var yapacakBulgurlu degil sade patlıcan
Kuru patlıcam ama çok tuzlu oluyor ben haşlayip suda bekletiyom onu sonra yemegini yapıyom yoğurtla çok güzel oluyohiç tuz kullanmam
Ama çok tuzlu oluyor evet
Akşama yemek düşünmekten kafayi yicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?