Bizim cocukkende kutlanirdi ailemde. Ama oyle parti havasinda değil. İlla annem borek yapardi, pasta alirdik. Kadehlerde kola icerdik ahahahYaa bizde oyleyiz kutlamayiz dogum gunu de son 2-3 yildir babama pasta aliyoruz bahane oluyor
E bir de en zor yemeği secmissin tatlım. Ispanağı ben cocukluyken geceden yıkar ayiklar üzerine de ıslak bir bez orterdim.3 yeterli
Baştan tuzlu su da 1 saat beklettim dibe çöktü kumlar.
Abla sanki yemek yarismasinda süre bitiyormuş gibi yemek yapiyorum minik uyancak diye
Ya bizim icin zor olan kısmı babam cok yemek seciyorBen simdiden haftasonunu dusunuyorum cunku kiz evdeyken daha da zor oluyor. yarina ispanak kalir muhtemelen ama yine de yarin haftasonu icin kofte yaparim. Adımlarımı rahat atarim haftasonu
Elhanimmm daha yeni pro oldum sırf buraya daha da yazmak içinCiviltini hissettirmeni seviyorum.
Neşe pınarım.Haftaya aktif olmazsan seni
Guzel gunlermisBizim cocukkende kutlanirdi ailemde. Ama oyle parti havasinda değil. İlla annem borek yapardi, pasta alirdik. Kadehlerde kola icerdik ahahah
Patlicanin suçu neBaska ne secenegin var yapacak
Sen yarin arti gelip sucu Patlıcana atacak gibisin
TuzluymusPatlicanin suçu nehafta içi yediklerini biliyoruz az çok zaten..
Evet kaptanım güzel gunlerdi. Bir zaman sonra dogum gününün de Bayramı'nda o eski heyecani kalmiyor. Şimdi kendi cocuklarim o heyecani yaşayınca mutlu oluyorumGuzel gunlermis
Valla bende sasiriyom bak bizim ev müstakil bahçeli ve hiç dişarda oturmamış piknik de yapmamışBenim esimin ailesinde de eskiden hic kutlamazlarmis ben geldikten sonra basladilar
Kuru patlican hiç almadım tuzlu mudur değil midir bilmiyorum yaniTuzluymus
Ilk defa duydum patlicanin tuzlu olduğunu da
Yaa bizde tuketmiyoruz kurusunu o yuzden bilmiyorumKuru patlican hiç almadım tuzlu mudur değil midir bilmiyorum yani
Yedikleri şey kısıtlı zaten ne alacam ne pisircem derdinden de bıktım. 2 haftada bir ispanak oluyor galiba. Ama bu sefer az aldim çok şükür yeterli oldu. Onceden 2 bağ aliyodum deliriyordum yikarkenE bir de en zor yemeği secmissin tatlım. Ispanağı ben cocukluyken geceden yıkar ayiklar üzerine de ıslak bir bez orterdim.Yarına kolayca doğrar ocağa koyarsın. Çocuğun olunca mecbur zamanla yarışıyorsun hayat hep bir telaş içinde geçiyor. Üç su yetmez ama neyse ki tuzlu suda bekletmişsin tamam geçtin hadi üzülme
Ya tuzlanıp bekletiyor yazın asıp kurutıyo foto buTuzluymus
Benimde çocuklarYa bizim icin zor olan kısmı babam cok yemek seciyor
Canim yarin yesen bugun hafif gecirsenYa tuzlanıp bekletiyor yazın asıp kurutıyo foto bu
Allah Allah siz patlıcanı tuzlayarak mi kurutuyorsunuz?Bulgurlu degil sade patlıcan
Kuru patlıcam ama çok tuzlu oluyor ben haşlayip suda bekletiyom onu sonra yemegini yapıyom yoğurtla çok güzel oluyohiç tuz kullanmam
Ama çok tuzlu oluyor evet
Akşama yemek düşünmekten kafayi yicem valla
Annem babam cocuklarının doğum günü kutlamaz pasta almaz öle ailede büyüdüm ama eşimin tarafi doğum günü severler yaparizYaa bizde oyleyiz kutlamayiz dogum gunu de son 2-3 yildir babama pasta aliyoruz bahane oluyor
Ödem olayını Canım çok iyi bilmiyorum ama ilk etapta kuru patlıcanı biraz haşlayıp suyunu dökeceğin için tuzu gidiyor diye biliyorumYa tuzlanıp bekletiyor yazın asıp kurutıyo foto bu
Ben de ilk kez duydum.Tuzluymus
İşte ben sordum ödem yapar diyeCanim yarin yesen bugun hafif gecirsenodem olmasın bile bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?