Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

3 yeterli
Baştan tuzlu su da 1 saat beklettim dibe çöktü kumlar.

Abla sanki yemek yarismasinda süre bitiyormuş gibi yemek yapiyorum minik uyancak diye
E bir de en zor yemeği secmissin tatlım. Ispanağı ben cocukluyken geceden yıkar ayiklar üzerine de ıslak bir bez orterdim. Yarına kolayca doğrar ocağa koyarsın. Çocuğun olunca mecbur zamanla yarışıyorsun hayat hep bir telaş içinde geçiyor. Üç su yetmez ama neyse ki tuzlu suda bekletmişsin tamam geçtin hadi üzülme

Benim esimin ailesinde de eskiden hic kutlamazlarmis ben geldikten sonra basladilar
Valla bende sasiriyom bak bizim ev müstakil bahçeli ve hiç dişarda oturmamış piknik de yapmamış
Ben bi geldim dedim ki bahçemiz var nedenpiknik yapmıyoruz dedim ondan sonra başladık çok güzel oluyo sonra hep yapıyoruz ben yokken bunlar hiç bişi yapmayacak

Yedikleri şey kısıtlı zaten ne alacam ne pisircem derdinden de bıktım. 2 haftada bir ispanak oluyor galiba. Ama bu sefer az aldim çok şükür yeterli oldu. Onceden 2 bağ aliyodum deliriyordum yikarken

Allah Allah siz patlıcanı tuzlayarak mi kurutuyorsunuz?
Migi evdeki malzemene göre veya hafta içi ne pişirmeyi düşünüyorsan sebze alışverişini ona göre yap fazla düşünmezsin. Mesela evde sebze yoksa yarına ya kuru fasulye/ nohut/ yeşil mercimek ya da patates/köfte, tavuk yemeği yaparım.
Hangi sebzen varsa onu pişirirsin sırayla.
Çorba, pilav , salata da yanlarına eklenir bu kadar kolay çıkarsın işin içinden. Bir de evdekilerin tercihleri önemli tabi. Bir gün önceden sorarsan yarına ona göre planını yaparsın. Son dakika ne pişireyim dersen bu iş işkenceye dönüşür.
Abladan inciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…