Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben dün akşam yemiştim sabah yine şiş kalktım. Annem kısır yapmıştı 2 gündür akşamları onu yedim. Öğlen sadece onu yedim oda 4 yemek kaşığı felan .

Karnıbaharlı patatesim vardı az da makarnda oğlan yemedi 3 gündür süründü makarna yoğurt dökmüştüm ekşimiş .yoğurdum yiyemedim tabi makarnayı da. Az fırın karnıbaharı ve kısıt yedim 3 kaşıkda un çorbamı içdim.

Dışarı çıkacaktım . Sabahda kahvaltı yapmadım. Yarın fark ne olacak.

Akşam tavuk yapıcam. Fırımda tavuk.

Sabah 55.6 çıktım inşallah değişir. Mezura ölçülerim çok iyi ama tartıda kas yağ oranı olmayınca değişim göstermiyor.
Evde hiç oturmam oğlum oturmadığı için hep ayaktayız. Yemek ve çay içerken oturuyoruz .

Ayna da sırt bölgemi foto. Çektim üst tarafımı inceltmişim alt karın simit bölgesi kalmış. Sezeryan göbeğim de azalmış ama halen katmer katmer

Azmin sonu

Bende ona şaşırıyorum ama eşim diyor sen sürekli yiyorsun diyor. Farkında olmadan atıştırmalarımı saymıyorum danırım yiyecekten. Oğlumu mama sandalyesine oturtup öne yiyebileceği şeyler koyuyorum ona yemek hazırlarken. Sanırım bende 3 lokma yiyorum. Dün mesla çubuk kraker verdim 2 de kendim yedim. Fındık fıstık attim ağzıma. Bunları yediğimi unutuyorum. Sonra biley yemedim ki diyorum

İnşallah biraz ödem atmışımdır

Ayy kahve içilmez mi

Ah aşkım ah , hem aç hem çaysız

Yaa bugün ben de fikirsizim
Zeytinyağlı kereviz ve kereviz salatası yapıcam da . Ana yemek lazım
Kış ayında da hep gaz ve şişlik yapıcı gıdalar var. En güzel tavuk ve haşlama et

Tlc kanalında programın adını bilmiyorum ama denk gelmişti.kilolu bir aileye misafir olup evin her köşesine kamera koydular 24 saat boyunca ne yediler ne içtiler hepsini kayıt alıp.gun sonun da değerlendirme yaptılar.sofra hazırlarken ve yemeği ocağa koyarken bile ağızlarına o kadar çok yemek attılar ki onlar bile inanamadi.gizli kilo alma sebebiymis.ayakta atıştırmaktan yediklerinin farkında bile değiller

Aynen bende de var kendimi kısıtlamıyorum ama gözüm gofrette fıstıkta. Sabah kahvaltı yapmadım "yeeeee" hadi diyor iç sesim. Hoşbeş var gözümün önümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…