Hiç tuz kullanmıyom evet biraz gidiyo yinede tuzluÖdem olayını Canım çok iyi bilmiyorum ama ilk etapta kuru patlıcanı biraz haşlayıp suyunu dökeceğin için tuzu gidiyor diye biliyorum
Masterfitte olmayacağım deyince daha az bizimle olursun gibi algıladım bir anElhanimmm daha yeni pro oldum sırf buraya daha da yazmak için
Ellerine saglik kaptanimHu hu hu spor listekerinde kırmızıları bitirdim çıktım. Akşam da mavisleri yaparım.
Kolay gelsin canımHu hu hu spor listekerinde kırmızıları bitirdim çıktım. Akşam da mavisleri yaparım.
NerdeymişSelin ciğerci Eskişehir e dükkan aciyormus.hemen gideyim
Ben dün akşam yemiştim sabah yine şiş kalktım. Annem kısır yapmıştı 2 gündür akşamları onu yedim. Öğlen sadece onu yedim oda 4 yemek kaşığı felan .Maviş Şirinlerim Sevgili Kaptanım @s i d e l y a
Bugün Kutsal Perşembe. Ben detoksumu hazırladım. Yarına Güzel bir eksi için bugünü hafif geçirelim.
Turşu, Baklagil ve ödem yapan yiyeceklerden uzak duralım. Tuzu azaltalım. Bol su içelim.
Her şey Mavi takım için.
Şirinleyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@s i d e l y a Mavi Kaptan Cordelia Mavi fesang Mavi @sara_28 Mavi @pastel34 Mavi @Kinoalihatun Mavi @limonlutarcinlikek transfer Mavi @yildiz4kc Mavi @DeryaOnDiet Mavi Zipzip- Mavi Sarı mavilimYesilim Mavi Sarı
Nasil neredeymis anlamadım Eskişehir e gelmiş aciyormus ekmek dükkanınıNerdeymiş
Azmin sonuBen dün akşam yemiştim sabah yine şiş kalktım. Annem kısır yapmıştı 2 gündür akşamları onu yedim. Öğlen sadece onu yedim oda 4 yemek kaşığı felan .
Karnıbaharlı patatesim vardı az da makarnda oğlan yemedi 3 gündür süründü makarna yoğurt dökmüştüm ekşimiş .yoğurdum yiyemedim tabi makarnayı da. Az fırın karnıbaharı ve kısıt yedim 3 kaşıkda un çorbamı içdim.
Dışarı çıkacaktım . Sabahda kahvaltı yapmadım. Yarın fark ne olacak.
Akşam tavuk yapıcam. Fırımda tavuk.
Sabah 55.6 çıktım inşallah değişir. Mezura ölçülerim çok iyi ama tartıda kas yağ oranı olmayınca değişim göstermiyor.
Evde hiç oturmam oğlum oturmadığı için hep ayaktayız. Yemek ve çay içerken oturuyoruz .
Ayna da sırt bölgemi foto. Çektim üst tarafımı inceltmişim alt karın simit bölgesi kalmış. Sezeryan göbeğim de azalmış ama halen katmer katmer
Daha ince fit olmak istiyorum inşallah olur.Azmin sonu
Kış ayında da hep gaz ve şişlik yapıcı gıdalar var. En güzel tavuk ve haşlama etİnşallah biraz ödem atmışımdır
Ayy kahve içilmez mi
Ah aşkım ah , hem aç hem çaysız
Yaa bugün ben de fikirsizim
Zeytinyağlı kereviz ve kereviz salatası yapıcam da . Ana yemek lazım
Afiyet olsun canimSporlar yapıldı.duslar alındı.yaptim koca bir bardak kahve yaptim
Tlc kanalında programın adını bilmiyorum ama denk gelmişti.kilolu bir aileye misafir olup evin her köşesine kamera koydular 24 saat boyunca ne yediler ne içtiler hepsini kayıt alıp.gun sonun da değerlendirme yaptılar.sofra hazırlarken ve yemeği ocağa koyarken bile ağızlarına o kadar çok yemek attılar ki onlar bile inanamadi.gizli kilo alma sebebiymis.ayakta atıştırmaktan yediklerinin farkında bile değillerBende ona şaşırıyorum ama eşim diyor sen sürekli yiyorsun diyor. Farkında olmadan atıştırmalarımı saymıyorum danırım yiyecekten. Oğlumu mama sandalyesine oturtup öne yiyebileceği şeyler koyuyorum ona yemek hazırlarken. Sanırım bende 3 lokma yiyorum. Dün mesla çubuk kraker verdim 2 de kendim yedim. Fındık fıstık attim ağzıma. Bunları yediğimi unutuyorum. Sonra biley yemedim ki diyorum
İnşallah hepimiz istediğimiz görüntüye sahip oluruz canımDaha ince fit olmak istiyorum inşallah olur.
Spor yapınca daha enerjik geçiyor zaman.daha mutlu oluyorum.
Aynen bende de var kendimi kısıtlamıyorum ama gözüm gofrette fıstıkta. Sabah kahvaltı yapmadım "yeeeee" hadi diyor iç sesim. Hoşbeş var gözümün önümde...Tlc kanalında programın adını bilmiyorum ama denk gelmişti.kilolu bir aileye misafir olup evin her köşesine kamera koydular 24 saat boyunca ne yediler ne içtiler hepsini kayıt alıp.gun sonun da değerlendirme yaptılar.sofra hazırlarken ve yemeği ocağa koyarken bile ağızlarına o kadar çok yemek attılar ki onlar bile inanamadi.gizli kilo alma sebebiymis.ayakta atıştırmaktan yediklerinin farkında bile değiller
Sarı takimdayim biriciğim bir hafta yiyeyim dedim :)Masterfitte olmayacağım deyince daha az bizimle olursun gibi algıladım bir anohh rahatladım doğru ya sen prosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?