Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen bende de var kendimi kısıtlamıyorum ama gözüm gofrette fıstıkta. Sabah kahvaltı yapmadım "yeeeee" hadi diyor iç sesim. Hoşbeş var gözümün önümde...
Sıkı bir diyette değilsen ucundan azıcık al.ama bekle yarın yarısını yersin emeğini düşün

Beth18 ugurbocuuu Allah acil şifalar versin inşaallah

Allah şifa versin canım

Afiyet olsun canim

Yaa ben boyle konularda ne yazacagimi bilemiyorum o yuzden sadece gecmis olsun diyebildim
Allah sifa versin

Allah sifa versin canim

Allah sifa versin sanada canim

Yine de kendi adıma ilgilenmemiş gibi gözüktüysem özür dilerim. Çocuk çok hassas bir mevzu burunlari aksa üzülüyoruz. Allah'a şükür ilacı var rabbim korusun beterinden saklasın inşallah canım

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Doktorun soyledikleriyle şok oldum gerceklerle yuzlestim. Hepinizden ayri ayri Allah razi olsun. Bugun cok sukir daha iyiyim. Yavrumun djn gece yine agrisi oldu. Insallah gecer derdi veren Allahim insallah devasini da verir ve gecirir bu ataklari.

Çünkü ben artık zayıf oldum
Şaka bi yana artık yürüyüş ve sporda varım daha zayıflamak iyi görünmeyecek
Bende kilomdan memnunum yaa yarın ki tartıyida pek umursamıyor um korumaya gecicem artık Zipzip- Cordelia fesang ne diyonuz kizlar birde gitmiyor lar artık bıktım vallhi en iyisi korumak

Allah şifa versin inşallah safi ismiyle

Ben yine takıntılı manyak gibi menemen yedim ıspanağı evdekilere yapacağım
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim
Cordelia bugun adim yok mu ya da bu haftanin adim avantajini kazanan takimi? Carsamba belli olmuyor muydu ben mi yanlis biliyorum canim?
Daha açıklanmadı canim aksam belli olur hesaplaması uzun sürüyor

Persembe adim yok

Bende kilomdan memnunum yaa yarın ki tartıyida pek umursamıyor um korumaya gecicem artık Zipzip- Cordelia fesang ne diyonuz kizlar birde gitmiyor lar artık bıktım vallhi en iyisi korumak
Bence kilonu koru canim boyuna gore kilon iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…