Sıkı bir diyette değilsen ucundan azıcık al.ama bekle yarın yarısını yersin emeğini düşünAynen bende de var kendimi kısıtlamıyorum ama gözüm gofrette fıstıkta. Sabah kahvaltı yapmadım "yeeeee" hadi diyor iç sesim. Hoşbeş var gözümün önümde...
Ayy ne güzel haber. Ne şanslısın.Selin ciğerci Eskişehir e dükkan aciyormus.hemen gideyim
Nasıl tuzluymus yaa?Tuzluymus
Ilk defa duydum patlicanin tuzlu olduğunu da
Ellerine saglik kaptanim
Kolay gelsin canım
Patlıcanı nasıl kurutuyorsunuz? Annemde kurutuyor tuzlu olmuyor.Canım kuru patlıcan yemegi çekti ödem yapar mı
Yaaa hemide nasıl onun sayesinde güzelleşicemAyy ne güzel haber. Ne şanslısın.
Sabah 6 da gidip sıra bekle kaçırma sakın.Yaaa hemide nasıl onun sayesinde güzelleşicem
Tarihi belli değil galiba.ama iyi fikirSabah 6 da gidip sıra bekle kaçırma sakın.
Bi de kalmıyormus.Tarihi belli değil galiba.ama iyi fikirmazallah giremem içeri izdiham olur falan..
Basit birsey yapmak istiyorsan kiymali yumurta,omlet yapabilirsinEvde sadece çorba var yemek yok akşama yalnızım.yaninaistemiyorum.ben ne yiyeyim şimdi
Çorbanın yanına bunlar olmaz ki yaa.corba yarına kötü olurBasit birsey yapmak istiyorsan kiymali yumurta,omlet yapabilirsin
Nasıl zayifladi bacım yaa.Bi de kalmıyormus.Açılana kadar uyku tutmazdı beni.
Çünkü ben artık zayıf oldumSen niye yoksun tatlım
Afiyet olsun2 mart menüsüLavinia_98 @AhSen_2504
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin
1 dlm tbe
1 muz
öğle peynir zeytin 1 dlm tbe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur piilavı
salata yoğurt
yarım dlm tbe
4 adet gong (bunu da yemeyeceğim daha)
1 muz
Eki Görüntüle 3018275
spor 4468 adım
Kuzum sıkıntın ne bilmiyorum, çoğu sayfaları okuyamıyorum, ne derdin varsa çabucak geçsin gitsin.
Herkesin derdi var, telâşı var, mazur gör
Birde kimsenin kimseye faydası yok, Rabbime sığın, bol dua et, inşallah feraha çıkarsın
Allah şifa versin canım
Canım sen ilk yazdığında buna da uzulemicem yazınca ben sadece geçmiş olsun demek istedim uzatmak istemedim belki haber verdi ama konuşmak istemiyor dedim. Çünkü ben beni derinden üzen bir şeyi konuşamam mesela. Ama çok büyük bir dert değilse 15 sayfa da yazarım.
Çok geçmiş olsun limonlum.
Noldu ki diye mesajlarına baktım bu mesajı kaçırmışım.Fmf hastalığına yabancı değilim eşimin çocuklarının hepsinde var. Hatta torununda da çıktı. Genetikmis Akdeniz ateşi. Çok korkma çocuklar büyüdükçe hastalığın etkisi atak süresi azalıyor. Küçük kızı ağrının sebebi bilinmedigi zamanlarda apandisit ameliyatı bile olmuş. Teşhis konulmuş dikkatli olursun. Allah yardımcın olsun. Üzülme desek de üzülürsün ama Allah beterinden korusun.
Afiyet olsun canim
Erken teşhis olması güzel olmuş. İnşallah sağlıkla yaşayacak. Olumsuz dusunme. Ablam, enistem hepimiz çok yıprattik kendimizi. Hep kötüyü düşündük. O yüzden diyorum kötüyü düşünmek seni de çocuğunu da çok yıpratır. Vücudu bu hastalıkla basedecek insallah. Allah beterinden korusun.
Benim yeğenimin hastalığının tedavisi yok.ilac verip yükseltiyorlar. Ama ilaçlar kortizonlu ve çok zararlı. Vücut bu durumla bahsederse çocuk yaşıyor. Çok şükür başedebildi. Azda olsa vücut trombosit üretiyor.
Yaa ben boyle konularda ne yazacagimi bilemiyorum o yuzden sadece gecmis olsun diyebildim
Allah sifa versin
Allah sifa versin canim
Allah sifa versin sanada canim
Yine de kendi adıma ilgilenmemiş gibi gözüktüysem özür dilerim. Çocuk çok hassas bir mevzu burunlari aksa üzülüyoruz. Allah'a şükür ilacı var rabbim korusun beterinden saklasın inşallah canım
Buyuk kizim hep hastalanir. Bebekken tabi daha agir gecirirdi. Pek cok tesr yapildi her seferinde yuregim ağzımda beklerdim. İki kez ter testi yapildi, değer arada bir yerde çıktı. Kistik fibrozis şuphesi agirliktaydi. Daha sonra 2yasinda havale gecirdi. Ardindan ust uste 5 kez ateslenme, bu seferde pfapa dendi. Sonra değil dendi. Az cok yasadigin şeyi tahmin edebiliyorum. Anne yüreği işte. Otizmin kiyisindan dondugumuzde de ben kabullenmemiştim. Her şeyde oldugu gibi yine kendimi suclayip kendimi yemeye vermistim. Ama sonra yasayarak anladimki anneler ne kadar gucluyse sakinse cocukta o kadar ayakta kaliyor. Sen uzulsende sakinligini koruyup hayatiniza devam edeceksin. Cok şükür ki tanı alip ilacına geç olmadan başlamışsınız
İnan ki ben yazdım sanıyordum.cok özür dilerim.art niyetle yazmamazlik yapmadım tekrardan özür dilerimböbrek kanallarına ve mesaneye hiç bakıldı mi mesaneden böbreklere kadar kaçak var mı diye? Yada mesanenin büyüklüğünde bir sıkıntı var mı? Kanda da herhangi bir eksiklik veya fazlalik çıkarsa doktorlar oradan da anlar
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Doktorun soyledikleriyle şok oldum gerceklerle yuzlestim. Hepinizden ayri ayri Allah razi olsun. Bugun cok sukir daha iyiyim. Yavrumun djn gece yine agrisi oldu. Insallah gecer derdi veren Allahim insallah devasini da verir ve gecirir bu ataklari.Hiç görmedim bile mesajını canım benim geçmiş yapmadan ilerliyor um geçmiş olsun ne olduburdaki arkada slar çok güzel dert dinler yardımcı olur her konuda ben ne zman bir sıkıntı m olsa buraya yazdım bin tane geçmiş olsun mesajı dualar ayrı bence yalnıs düşünüyorsun burası bir aile grubu
Allah şifa versin inşallah safi ismiyleHepinize ayri ayri tesekkur ederim. Doktorun soyledikleriyle şok oldum gerceklerle yuzlestim. Hepinizden ayri ayri Allah razi olsun. Bugun cok sukir daha iyiyim. Yavrumun djn gece yine agrisi oldu. Insallah gecer derdi veren Allahim insallah devasini da verir ve gecirir bu ataklari.
Afiyet olsun canimBen yine takıntılı manyak gibi menemen yedim ıspanağı evdekilere yapacağım
Cok gecmis olsun canimHepinize ayri ayri tesekkur ederim. Doktorun soyledikleriyle şok oldum gerceklerle yuzlestim. Hepinizden ayri ayri Allah razi olsun. Bugun cok sukir daha iyiyim. Yavrumun djn gece yine agrisi oldu. Insallah gecer derdi veren Allahim insallah devasini da verir ve gecirir bu ataklari.
Daha açıklanmadı canim aksam belli olur hesaplaması uzun sürüyorCordelia bugun adim yok mu ya da bu haftanin adim avantajini kazanan takimi? Carsamba belli olmuyor muydu ben mi yanlis biliyorum canim?
Bence kilonu koru canim boyuna gore kilon iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?