HelaaaaalllÇünkü ben artık zayıf oldum
Şaka bi yana artık yürüyüş ve sporda varım daha zayıflamak iyi görünmeyecek
Amin canım inşallah ağrıları biter kuzucuğunun benim için öp.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Doktorun soyledikleriyle şok oldum gerceklerle yuzlestim. Hepinizden ayri ayri Allah razi olsun. Bugun cok sukir daha iyiyim. Yavrumun djn gece yine agrisi oldu. Insallah gecer derdi veren Allahim insallah devasini da verir ve gecirir bu ataklari.
CanimAllah tez zamanda sifa versin senin bebene deÖyle şey olur mu canım yazdığından beri araştırıyorum neymiş bu akdeniz ateşi hastalığı ilacı neymiş tetikleyen şeyler neymiş atak dönemlerinde ne yapılır okuyup durdum hep aklımdasın sadece yazamadım çünkü acilden geldik. Covid virüsü 16 aylık bebegimin ciğerlerine inmiş epey hava verdiler serum yaptılar ilaçlar antibiyotik vs eve de alın dediler o makineden aldık yeni geldik hastanede bile dolanırken aklımda sen vardın dua ettim
Erkeklere bakma onlar bizim gibi değiller onların üzülme şekli farklı
Canim dualarimdasiniz, Allah tez zamanda butun agrilarini gecirsin, ilaclar etkisini gostersin sapasaglam, hic bir hastaligi yok gibi yasasin evladinAllah razi olsun. Ellerine kollarina saglik. Asagida detayli yazdim canim. Sagol
Yok kizmadim. Hatta izin aldi benden git dedim kafasi dagilsin diye. Haklisin sende
Evet canim basladik
Allah razi olsun hepsini okumustum bir kere daha okudum. Sagok
Allah yavruna guc kuvvet şifa versin. Ah yavrum cok kucuk insallah atlatir guzel yavrum biran once. Nasil guzel bi insansin kendi yavrunu derdindeyken beni dusunuyorsun. Allah senden razi olsun. O makineyle insallah sagligina kavusuryavrun canim benim
Allah senden razi olsun canim. Haklisin cok var Allah hasta annelere guc kuvvet yavrulara da sifa versin. Cok sukur tedavisi var ya olmasaydi... o
Allah sizlerden razi olsun. Ellerinizden gozlerinizden operim. Ne kadar iyi yurekli insanlarsiniz. Sabah ezani okunuyor... Allah size evlatlariniza elem keder vermesin insallah. Bi kere cocugum olmadiginda boyle uzulmustum... bayramdi...hatta foruma da yazmistim. Herkes bayrami kutluyor benim neyime diye... cok sukur Rabbim bana 2 tane evlat nasip etti. Bi de simdi uzuluyorum. Bogazimda bir yumru... Ama derdi veren Allah dermanini da veriyor, verecek inaniyorum. Allahimugurbocuuu senin yavruna ardindan tum yavrulara arkasindan da benim yavruma sifa versin yuce Rabbim. Yuregim sizliyor, gozlerimdeki yas durmuyor... insallah kolşisin fayda eder yavruma. Allah kimseye hastalik vermesin. Cok sukur yavrumun tedavisi var ama ya olmayan anneler ne yapsin. Allah onlara yaedim etsin, sabir guc kuvvet versin. Gercekten zor.
Cok sukur benim en son bakildiginda endokrinolojik tedavi gerektirecek durumda degildim. Simdi de sukurler olsunki reglim kendi icerisinde duzenli gidiyor. Her ay nasil sukrediyorum regl olabildigime. Ne guzel sen bebene kavusmussun Allah insallah bana da nasip eder :)Bende de pco var. Hamile kalamayinca doktor doktor gezerken ogrenmistim. Acildeki doktor şak diye soyleyiverdi şok olmuştum.
Emzirmeyi sonlandirinca endokrinoloji de tedavime başlamak istiyorum. Ciddi saç dökülmesi ve killanma var. Birde gobegimde yağ asla gitmiyor göbek hep var..
Yumurtali ispanak, yumurtali pirasa, yumurtali kabak, yogurtlu kabak. Sec begen yap :)Evde sadece çorba var yemek yok akşama yalnızım.yaninaistemiyorum.ben ne yiyeyim şimdi
Hep aynı şeyleri yiyorum yaa :))
Çorbanın yanına elma,havu,ve roka doğradım bol limonCanimAllah tez zamanda sifa versin senin bebene de
Canim dualarimdasiniz, Allah tez zamanda butun agrilarini gecirsin, ilaclar etkisini gostersin sapasaglam, hic bir hastaligi yok gibi yasasin evladin
Cok sukur benim en son bakildiginda endokrinolojik tedavi gerektirecek durumda degildim. Simdi de sukurler olsunki reglim kendi icerisinde duzenli gidiyor. Her ay nasil sukrediyorum regl olabildigime. Ne guzel sen bebene kavusmussun Allah insallah bana da nasip eder :)
Yumurtali ispanak, yumurtali pirasa, yumurtali kabak, yogurtlu kabak. Sec begen yap :)
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Yemek??Çorbanın yanına elma,havu,ve roka doğradım bol limonsıktım
Allah şifa versin inşallah safi ismiyle
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim
Daha açıklanmadı canim aksam belli olur hesaplaması uzun sürüyor
Persembe adim yok
Bence kilonu koru canim boyuna gore kilon iyi
Amin canım inşallah ağrıları biter kuzucuğunun benim için öp.
CanimAllah tez zamanda sifa versin senin bebene de
Canim dualarimdasiniz, Allah tez zamanda butun agrilarini gecirsin, ilaclar etkisini gostersin sapasaglam, hic bir hastaligi yok gibi yasasin evladin
Cok sukur benim en son bakildiginda endokrinolojik tedavi gerektirecek durumda degildim. Simdi de sukurler olsunki reglim kendi icerisinde duzenli gidiyor. Her ay nasil sukrediyorum regl olabildigime. Ne guzel sen bebene kavusmussun Allah insallah bana da nasip eder :)
Yumurtali ispanak, yumurtali pirasa, yumurtali kabak, yogurtlu kabak. Sec begen yap :)
Kizlar hepiniz sagolun. Ellerinizden gozlerinizden operim
Ben de bir yemeğe takıldım mi bir hafta devam ederimHep aynı şeyleri yiyorum yaa :))
MasterFit Yarışması 24. Hafta | 25.02.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | ||
Kırmızı Takım | ||||||||||
@Busra 17 | Kırmızı Kaptan | 70,30 | ||||||||
| Kırmızı | 64,70 | ||||||||
| Kırmızı | 84,8 | ||||||||
| Kırmızı | 84,10 | ||||||||
| Kırmızı | 91,20 | ||||||||
| Kırmızı | 66.90 | ||||||||
| Kırmızı | 85,10 | ||||||||
| Kırmızı | 57,50 | ||||||||
@Migim | Kırmızı | 70,90 | ||||||||
| Kırmızı | 64,20 | ||||||||
| Kırmızı Sarı | 60,60 | ||||||||
Kırmızı Takım ortalama | ||||||||||
Kırmızı Takım ortalama Sonuç | ||||||||||
Mavi Takım | ||||||||||
| Mavi Kaptan | 71,2 | ||||||||
| Mavi | 65,60 | ||||||||
| Mavi | 57,90 | ||||||||
| Mavi | 96,90 | ||||||||
@pastel34 | Mavi | 63,90 | ||||||||
| Mavi | 75,15 | ||||||||
| Mavi | 59,80 | ||||||||
@yildiz4kc | Mavi | 77,90 | ||||||||
| Mavi | 73,25 | ||||||||
| Mavi Sarı | |||||||||
| Mavi Sarı | 55,40 | ||||||||
Mavi Takım Ortalama | ||||||||||
Mavi Takım Ortalama Sonuç | ||||||||||
Yeşil Takım | ||||||||||
| Yeşil | 74,70 | ||||||||
| Yeşil | 60,90 | ||||||||
| Yeşil | 80,95 | ||||||||
| Yeşil | 69,95 | ||||||||
| Yeşil | |||||||||
| Yeşil | 59,2 | ||||||||
| Yeşil | 67,10 | ||||||||
| Yeşil | 86,20 | ||||||||
| Yeşil | 83,90 | ||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@Tesnim1989 | ||||||||||
| ||||||||||
@Meyaski |
Afiyet olsun canimSulu yemek yok sadece çorba ve
Eline sağlık canım benimSulu yemek yok sadece çorba ve
Eline sağlık canım benim
Afiyet olsun canim
ya 16:30 dan sonra acikmiyor musun? ben 19:00 da once kapatirsam gece gozum donuyor ahahah afiyet olsun
afiyet olsun :)Çorbanın yanına elma,havu,ve roka doğradım bol limonsıktım
Sağol canımya 16:30 dan sonra acikmiyor musun? ben 19:00 da once kapatirsam gece gozum donuyor ahahah afiyet olsun
afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?