Seni mi kiricam yahu olsun hadi bakalımOlur kız çevir çevir pişer.
Yağlı kağıt arasına koysam üstüne bastırsam bencede olurtesekkurler baby
Cok gecmis olsun, bir an once iyilesir insallahÇocuğu yüzme kursuna yazdırdım. Pandemi yüzünden erteleyip duruyorduk ilk defa gidecek cumartesi çok heyecanlı. Bütün malzemeleri aldık ettik şimdi hasta oldu iyi mi
Ahahah sorma tablete elimi kaldirirken buldum kendimi, kendi kendime soyleniyorum ekrana karsi ahahahKızdı bıdık.
İnşallah bıdıkcım teşekkür ederimCok gecmis olsun, bir an once iyilesir insallah
Ahahah sorma tablete elimi kaldirirken buldum kendimi, kendi kendime soyleniyorum ekrana karsi ahahah
Ya ama ayip yani senin yemegini begenmiyorum yemem nedir. kibarca dersin ki kizim, sen yorulma, biz yapalim sen de biz yanina gelmisken biraz dinlenmis olursun dersin, yine yemezsin yemeyeceksen. Ayip yani..
Sağol canımcım
Cumali cebe0lOlur kız çevir çevir pişer.
Neyse en iyisi yarin soyle kaptanimYaa listede cok kalabalik tekrar bakinca gozume birini daha kestirdim ben
Bendende kaptan falan olmaz vallaBende sıkıntı var bence hafta ortası sabittim buralarda biraz zorluyor benieksi olurum ama kaptanlık olmaz
Ay benim kiz geldi aklimaKızımla video seyrediyorduk abur cubur çıktı.hadi yiyelim dedi.olmaz ben yemem dedim kızdı bana seninle ne zaman oturup yiyecez dedi.trip attı odasına geçti.kotu oldum bir anda yaa kızdım da kendime
Ay bende kalpKuru dolma kalp ben
Ben biliyorumAntebin kurutulmus dolma biberleri müthiş acıdır biliyor musun? Pazardakiler gibi değil. Sadece bizim memlekette yetişiyor o cins dolmaliklar bildiğin zehir
A benimkide suprizdiBenim ilki de sürprizdi hapla korunuyordum sonra bir baktım a aaaa 7 haftalık hamileymisim
Hayirli olsun tatlimHayırlı akşamlar bugün hiç gelemedim. Dün akşam ablamın hamile olduğunu ve düşük tehlikesi olduğunu öğrendim. Evde iki çocuğu var. Aldım benimkileri de gittim.Evi topladım temizledim yemek yaptım. Eve geldim evde yemek yaptım. Çocukları uyuttum. Şimdi gelebildim. Herkes iyidir İnşaAllah.
A nasil gordun dicektim anlatmisin gordum cnm
Suan demledim ama icemiyorum ya sevmedim benAfiyet olsun bıdıkcım roybos çayı da ne ola
Çiğ köfteNe var aklında??
Ayy benim de canım istediÇiğ köfte
2.5 haftadir kaçamak yokAyy benim de canım istedi
Ne oldu nefese?Nefesimmmsin Allah büyük canım üzülme.
Aha seni de kaybettik.Benim de canım tantuni istedi
Afiyet olsun kuzum. Ne güzel çeşitli yemekler yiyosun ya ben hep aynı şeyleri yiyorum dön dolaş menemen, lavaş dürüm, yulaf bar...03 Mart 2022
öğlen 12.30
biberli omlet
peynir+ 5 zeytin
1 er tk muammara, katı pekmez
domates salatalık
2 dilim karabuğday ekmeği
ara 13.45
1,5 ceviz
1 hurma+ 1 incir
akşam 19.15
et sote
3 yk pilav
yeşil salata ve jalepino biber turşusu
ara 20.30
biraz antep fıstığı
şimdi yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia Amine Busra
yatana kadar 11.000 adım
GüzeeeellllBenim de canım tantuni istedi
Lavaşta güzel olurduAha seni de kaybettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?