Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çocuğu yüzme kursuna yazdırdım. Pandemi yüzünden erteleyip duruyorduk ilk defa gidecek cumartesi çok heyecanlı. Bütün malzemeleri aldık ettik şimdi hasta oldu iyi mi
Cok gecmis olsun, bir an once iyilesir insallah
Kızdı bıdık.
Ahahah sorma tablete elimi kaldirirken buldum kendimi, kendi kendime soyleniyorum ekrana karsi ahahah

Ya ama ayip yani senin yemegini begenmiyorum yemem nedir. kibarca dersin ki kizim, sen yorulma, biz yapalim sen de biz yanina gelmisken biraz dinlenmis olursun dersin, yine yemezsin yemeyeceksen. Ayip yani..

İnşallah bıdıkcım teşekkür ederim

Yaa listede cok kalabalik tekrar bakinca gozume birini daha kestirdim ben
Neyse en iyisi yarin soyle kaptanim
Bende sıkıntı var bence hafta ortası sabittim buralarda biraz zorluyor beni eksi olurum ama kaptanlık olmaz
Bendende kaptan falan olmaz valla
Kızımla video seyrediyorduk abur cubur çıktı.hadi yiyelim dedi.olmaz ben yemem dedim kızdı bana seninle ne zaman oturup yiyecez dedi.trip attı odasına geçti.kotu oldum bir anda yaa kızdım da kendime
Ay benim kiz geldi aklima
Su kilolari verimde oturup aburcuburun alasini yicem
Kuru dolma kalp ben
Ay bende kalp
Kiz senin kalp demedigin sey yokki benim gibi
Antebin kurutulmus dolma biberleri müthiş acıdır biliyor musun? Pazardakiler gibi değil. Sadece bizim memlekette yetişiyor o cins dolmaliklar bildiğin zehir
Ben biliyorum
Biz antepe yakin sayiliriz
Sen anteplimisin abla yoksam yok
Benim ilki de sürprizdi hapla korunuyordum sonra bir baktım a aaaa 7 haftalık hamileymisim
A benimkide suprizdi
Ben teste bile inanmadim
Jinekologda kadin bi bak orda biseler varmi diyorum
Hayirli olsun tatlim
Bugün 191 mesaj yazmışsın. Ben 59 Zipzip- 128

A nasil gordun dicektim anlatmisin gordum cnm
Afiyet olsun bıdıkcım roybos çayı da ne ola
Suan demledim ama icemiyorum ya sevmedim ben

03 Mart 2022

öğlen 12.30
biberli omlet
peynir+ 5 zeytin
1 er tk muammara, katı pekmez
domates salatalık
2 dilim karabuğday ekmeği

ara 13.45
1,5 ceviz
1 hurma+ 1 incir

akşam 19.15
et sote
3 yk pilav
yeşil salata ve jalepino biber turşusu

ara 20.30
biraz antep fıstığı

şimdi yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia Amine Busra

yatana kadar 11.000 adım

Afiyet olsun kuzum. Ne güzel çeşitli yemekler yiyosun ya ben hep aynı şeyleri yiyorum dön dolaş menemen, lavaş dürüm, yulaf bar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…