Mastefitte menu yazmak zorunluAyrıntılı bir açıklama alıyım iyi birşeyse katıliyimunuttum ben
Evet canım doğru. 4 Kasimda misafir olarak gelmişsin. 2 Araliktan sonra düzenli yazmissin.Sağol kuzum teşekküğrler
Cordelia ilk 4 kasımda gelip filizle yazıştık sonra2aralıkta gelmişim buraya
Paçanga böreği yiyeceğimNe mamalar yiyeceksin bugun
Simdiden afiyet olsun canimPaçanga böreği yiyeceğimbulabilirsem kuru dolma, bir de magnolia istiyorum. Okuldan dönerken ne bulursam alacağım canım artık
Teşekkür ederim canımSimdiden afiyet olsun canim
Kız anam niye aç duruyon. Bak bana tosun gibi yiyiyorumAcımdan öldüm amaa
Allahtan komşu falan değiliz, bu kız obez eder insanıSimdiden afiyet olsun canim
Zaten yanlış yaptım. Şimdi normal yesem artı olacak biliyorum ama sporla desteklemeye çalışacağım. Sen en doğrusunu yapıyosun minnoşumKız anam niye aç duruyon. Bak bana tosun gibi yiyiyorumAma aç durursam biliyorum ki kriz gelicek
Günaydın biriciğimGünaydın mutlu sabahlar
Günaydın ElhanımGünaydın mutlu sabahlar
Çok da uzak sayılmayız hayatımAllahtan komşu falan değiliz, bu kız obez eder insanı
TebriklerGeçen cuma 80.95
Bu cuma 80.70
Fark -250gr
Az da olsa fark olması iyi oldu reglin 3. Günü olması da sevindirdi beni
Zipzip- Lavinia_98
Yeşil takıma devam kaptanım
Senin memleket benim memleketSasirdimmi hayirturkiyede eskilerde herkes 01 ocakda dogmus zaten
Ben gavurdagliyim
Aslen Osmaniyeliyim
Ama babamin koyu antepe yakin ben cok severim antepi hemen hemen her yaz gelir gezerim kalirim
Esim hayran kaldi
Su kabagi ne canim
Yesil kabak benimkisi
Sogan, kapya biber, kabak, dereotu, zeytinyagi, 3 yk mercimek (ama ben koymadim mercimegi) su kat, haslaninca bizzzzzttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?