Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ay sonuna kadar katiliyorum, bende cocuk yok ona ragmen hem evin isi hem isin isi asiri yorucu oluyor. Ofise gidince ev kirlenmiyordu simdi evde surekli kirleniyor, surekli bulasik cikiyor, ama sabah 9 a 5 kala kalkmak da guzel ahaha hibrit en iyisi :)

Geçmiş olsun migi. Zayıfladın diye mi nazar ediyorlar Ayetelkursi oku çık dışarı. Bosbol kıyafetlerle kendini iyi hissetmezsin aksine gururla salın. Çok şişko değildin ki zaten. Dur daha on kilo vereceksin. Seni eve mi kapatacaklar o zaman. Seni anlayamıyorum. Bazen çok duyarlı bazen bir o kadar umursamaz. Şaşırmaya devam. Sabahki neşeli paparazzi migi nere gitti birden.

O da güzel canım. Yoğun bir işmiş ama Allah kolaylık versin
yaa cok sukur, ekibim cok iyi birbirimizi idare ediyoruz hep. Ayrica cok sukur, mudurum falan emegimin kiymetini biliyorlar gercekten ve kendimi gelistirmem icin de cok destek oluyorlar. Ya gercekten Turkiyedeykende ayni isi yapiyordum am ne maddi ne manevi asla karsiligini alamiyordum. Cok sukur suan ikisininde karsiligini alabiliyorum. Insanin mudurunun kendisini kole gibi degilde insan olarak gormesi inanilmaz bir his. Turkiyede enistem vefat ettiginde bana izin vermedikleri icin gidip rapor almistim sinirden cenazeye gidebilmek icin. Burada kedim vefat ettiginde istedigin kadar izin kullan dediler. Kendini kotu hissedersen daha da uzatabilirsin dediler. Yani bunu tabiki tum Turkiye icin yada calistigim eski kurumun tamami icin soylemiyorum ama birebir calistigim ekip icin soyluyorum. Ay ben de ne doluymusum. Kimse sormadi ama bi icimdekileri dokesim gelmis

İyi yapıyorsun. Onlarınki de can

8binmi 10binmi ona gore eksik yapmayalim
Gecen hafta 8bindi fazla yaptiklarim sayilmadi
Ziyan olmasin
Evet 8 000 or 10 000? Hangisi Cordelia

60 olayim o zaman bedenime uygun giyerim ablacim şimid dar şey giysem nazar ediyorlar eeee ben kilo veremiyom
Neden eve kapatayım yürüyorum abla

Tebrikler mavi takım
Elif kaptan ellerine sağlık canım

8binmi 10binmi ona gore eksik yapmayalim
Gecen hafta 8bindi fazla yaptiklarim sayilmadi
Ziyan olmasin

Evet 8 000 or 10 000? Hangisi Cordelia
Şimdi Spor avantajı için 8 bin yeterli. Ama 10 bin ve üzeri yapalım ki hem kilo vermemizi desteklesin hem de daha hızlı şekle girelim

ayy cok gecmis olsun, ben yakin olsaydim sana kursun dokmeye gelirdim. bilen birileri varsa kursun doktur canim benim. Dualari zate nyazmislar onlari da oku bol bol
O da güzel canım. Yoğun bir işmiş ama Allah kolaylık versin
Cok saol, ama sukurler olsun ki isimi seviyorum :)

ayy cok gecmis olsun, ben yakin olsaydim sana kursun dokmeye gelirdim. bilen birileri varsa kursun doktur canim benim. Dualari zate nyazmislar onlari da oku bol bol

Cok saol, ama sukurler olsun ki isimi seviyorum :)
Hayatımda hiç kurşun dökmedim dua okuyayım okumadi mi kötü şeyler geliyor bunu iliklerime kadar hissediyorum

Hayatımda hiç kurşun dökmedim dua okuyayım okumadi mi kötü şeyler geliyor bunu iliklerime kadar hissediyorum
ben uzman tv den bakarak ogrendim ama doktugum herkes cok rahatladikalrini soyluyorlar, boyle inanilmaz bir hafifleme oluyor bir anda

hatta ablama kardesime de ogrettim onlarda bana dokuyorlardi ben Ankaradayken :)

Hepimiz zaman zaman anlatıyor derdini anlatacaksin tabi ki. Evet Türkiye'de genel olarak elemanimla yükseleyim anlayışından ziyade elemanimin posasini çıkarayım sonra atıp daha tecrübesizini alayım daha düşük maaşla daha çok çalıştırayim anlayışı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…