En güzel zayıflama yöntemi askında, sabahtandır vücut yağ yakıyorSenden kalır yanım yok canım. Şu saat oldu tarçınlı kahvemle duruyorum. Henüz kahvaltı yapmadım
Kaptanım hala transferini yapmamışsınKorktugum basima geldiBoncuk2307 kaptanim.Takimdan bir arkadasimi transfer etmek cok zor.Belki kalp kirarim, belki motivasyonlarini dusururum, keske bana dusmeseydi bu gorev…
Nasil oldun bugun, daha iyi misin?
Tablo icinde ellerine, emeklerine saglik
Ben de senden özendim birazdan bütün şeceremi dökeceğim ortayaKizlar hadi biraz birbirimizi taniyalimDileyen herkes kendinden bahsedebilir,takim farki olmaksizin.Ama kirmizi takim arkadaslarim sizin katiliminizi mutlaka bekliyorum. Yalniz birakmayin beni
O zaman ben baslayayim.
Ismim Ozge, 2gun once 37 yasina girdim.2 tane oglum var biri 8yasinda, digeri 12.Acayip hareketli, hic yerinde durmayan afacanlar.
16yil bitti evleneli, 17.yilimiza girdik 2ay once cok sukur.Evlendigimizden beri Amerika’da yasiyoruz.Once 9sene Texas’ta yasadik, sonra islerden dolayi 6yil California’ya tasindik ve gectigimiz yaz yine evimiz gibi hissettigimiz Texas’a donduk.Ben aslen Erzincan, Kemaliye’liyim ama dogma buyume, evlenene kadar hep Ankara’da yasadim.6 yasimdan -20 yasima kadar yuzucuydum, bir suru madalyalarim ve derecelerim var.Bu yuzdende Gazi Universitesi, beden egitimi ogretmenligini bitirdim.Ama burada meslegimi sadece 1yil yapabildim.Sonra postanede devlet memurlugu ve baska is girisimlerimde oldu.Fakat cogunlukla cocuklari buyutme suresince is hayatindan kendi istegimle uzak kaldim.Ve birgun bir kirilma noktasi oldu, saglik alanindaki islere olan ilgimden.2. Diploma hemsirelik bolumunu okudum.35yastan sonra okumak, okul hayatina donmek cok keyifli geldi.Bolumu bitirip, lisans sinavimi gectim.Sonra bir psikiyatri kliniginde staja basladim.Staj bitincede baska bir psikiyatri kliniginde calismaya basladim.Fakat yillardir okullarda calismak istememden dolayi kliinikte calisirken, bir yandanda basvurabildigim tum okul-hemsirelik pozisyonlarina basvurdum.En az 50tane. Sadece birkaci ile is gorusmesi yapabildim ve bir tanesi bana is teklif etti.Butun yazi okulda ise baslamayi hayal ederek gecirdim.Neden derseniz cocuklarimi okula birakmak, almak, onlarla zaman gecirebilmek klinik ya da hastane ortaminda calisirken inanilmaz zor oluyordu.Cocuklarin okulu tatil oluyor ben calisiyorum, esim calisiyor.Okullarda calisinca cocuklarla senkronize oluyorsunuz, onlar tatilse sizde tatilsiniz.Oglen onlar eve donunce sizde donuyorsunuz.Cok sukur Allah dualarimi kabul etti ve boyle bir kapi acti bize.Beden egitimi ogretmeni arkadaslarim espri yapiyorlar, Ozge sonunda okullarda calismaya baslayabildin, bizlerden yaklasik 10sene sonra diye.Ne diyelim gec olsun, guc olmasin. Yarinda okulumdaki ilk is gunum olacak.Acayip heyecanliyim, bakalim neler bekliyor beni.Umarim is arkadaslarimda beraber calismasi keyifli , iyi insanlar olurlar..Sizlerde yazin, kendinizden bahsedin.Cok merak ediyorum sizleri
Ayy valla bende sormak istiyorum da geçen seferki gibi yarıda bırakırım korkusu varbugün menümde kitap olucak söz veriyorum kendime
Eveett
Çok iyi
Seni görünce aylık hedefimi belirlemek istiyrum hatta belirleyeyim 72 olsun
Saatlerini de yaz canım
Merhaba kızlar canim 2 gün önce binamizda yangin çıktı elektrikler kesik burayada giremedim yoğunluk telaş vs beni mazur görün koptuk herseyden
Kilom 103.0 binamızda yangın çıktı ben buralara giremedim elektriklerimizde kesikSevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
Yawrukush oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir inşallahÖpüyorum sizii
Masterfit 168.Etap
KIRMIZI TAKIM 25.07.2025 28.07.2025 FARK Yawrukush Kırmızı Takım Kaptanı 78.15 77.50 -0.650 ORAN 0.831 tomrs 63.50 63.35 -0.150 @Candysisters 60.50 60.80 +0.300 ummhnisa 83.90 83.60 -0.300 Lotus1234 103.00 Ellssa 74.30 74.80 +0.500 D Deltavealfa 68.65 69.40 +0.750 MAVİ TAKIM armin83 Mavi Takım Kaptanı 56.10 55.70 -0.400 ORAN 0.713 @Jou 70.60 70.30 -0.300 Boncuk2307 78.45 78.95 +0.500 @Dil-i bitab 62.60 63.80 +1.200 @Tutku44 88.40 @bluegreeneyes 63.65 @sibel_84 77.50 77.00 -0.500 HAZIRLIK @Azmet5255 - @bnnu - FitFiliz 79.40 @Lightning 64.70 P Pembepilates - 81.40
Doğum günü kutlu olsun minnoşunDünkü menümü chatgpt yorumuyla yazayım
DÜNKÜ MENÜ ANALİZİ
Saat 13.00 – Bromelainli Su
Ananas enzimi olan bromelain mideyi rahatlattığı, ödem attırdığı ve sindirimi desteklediği için güzel bir tercih.
Aç karnına içildiğinde etkisi artar ama mideyi fazla oyalamadan 1 saat sonra kahvaltı yapman da mantıklı.
---
14.00 – Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
Glisemik indeksi düşük
Uzun süre tok tutar
Salatalık, domates, biber
Lif + vitamin/mineral desteği
Hacim veriyor, düşük kalorili
1 kk peynir
Biraz az protein. 1 yemek kaşığı dolusu olsaydı daha iyi olurdu.
Not: Kahvaltın çok dengeli ama protein düşük. Yumurta, biraz daha peynir veya yoğurt eklenirse daha iyi olurdu.
---
19.00 – Akşam Yemeği
1 tabak kuru fasulye
Bitkisel protein, lif, demir
Ama karbonhidrat da içeriyor – dikkat
4 yemek kaşığı basmati pilav
Porsiyon iyi ayarlanmış
Glisemik indeksi diğer pirince göre daha düşük
1 kase cacık + 2 salatalık turşusu
Yoğurt iyi, turşu kontrollü miktarda OK
Tuz hassasiyeti varsa dikkat (turşu ve fasulye sodyum açısından yüklü olabilir)
---
20.00–21.00 – Tatlı
3 lokmalık ekler
Porsiyon iyi sınırlandırılmış
Ama tatlı + karbonhidrat birikmiş oldu
➤ Günlük toleransla idare etmişsin ama sık tekrar edilirse kilo verimini baltalar
---
FİZİKSEL AKTİVİTE
5315 adım + 15 dk eliptik
Güzel hareket etmişsin
Özellikle eliptik cihaz hem bacak hem kalp sağlığı için faydalı
7000-8000 adıma ulaşabilirsen yağ yakım eşiğine daha kolay geçersin
SIVI TÜKETİMİ
2+ litre su + 1 litre kiraz saplı dukan
Mükemmel!
➤ Ödem kontrolü açısından destekleyici
---
GENEL DEĞERLENDİRME (10 üzerinden):
Beslenme dengesi: 7/10
Protein oranı: 6/10
Karbonhidrat kontrolü: 7/10
Tatlı tüketimi kontrolü: 8/10
Hareket seviyesi: 7/10
Su ve bitki çayı tüketimi: 10/10
---
GÜNÜN ARTILARI
Dengeli tabaklar
Bitki çayı ve su çok iyi
Tatlı porsiyon kontrolü
Eliptik spor eklenmiş
Lifli ve bağırsak dostu seçimler
---
GELİŞTİRİLEBİLECEK NOKTALAR
Protein düşük kalmış → yumurta, yoğurt, kefir, peynir artırılabilir
Tatlı + pilav + fasulye aynı güne denk gelmiş → karbonhidrat biraz fazla olmuş
Adım sayısı artırılabilir → 7-8 bin hedeflenebilir
Akşam yemeğinde biraz yeşillik (marul, roka, maydanoz vs.) eklenebilirdi
---
DOKTOR TAVSİYESİYLE İPUCU
Ertesi gün karbonhidratı hafiflet (örneğin nohutlu yoğurtlu salata + 1 dilim ekmek gibi), protein odaklı bir gün planla. Böylece dengeyi sağlamış olursun ve vücut yağ yakımına devam eder.
Ellssa Yawrukush armin83
Dün oğlumun doğum günüydü de tatlı o yüzden yendi kaptanlarımMisafirliğe gitmiştik doğum günü diye sevdiği tatlıdan almışlar
aaaa çok geçmiş olsunCanım yukarda yazdığım gibi binamızda yangın cıktı malesef giremedim buralara o sebeple
Umarım ilk günün keyifli geçiyordur kaptanımKizlar selamlar, herkesler iyidir umarim..Saat sabah 5bucuk burada, uyandim.Ise gitmeye hazirlaniyorum.Umarim guzel bir baslangic yaparim,Gun icinde bakmaya firsatim olamayabilir,Egitimler olacak bu bir hafta hep.Aksam yazarim.Kirmizi takim diyeti bozmak yok, tartiya ne kaldi sunun surasinda..Gorusmek dilegiyle..Bana yeni isimde sans dileyin.
Geçmiş olsun canım çok hasar var mıMerhaba kızlar canim 2 gün önce binamizda yangin çıktı elektrikler kesik burayada giremedim yoğunluk telaş vs beni mazur görün koptuk herseyden
Yaa ne güzel resmen kan çekmiş haklısın. Ben belki geliboluluyum demiş de olabilirim. Orda doğdum diye. Benim de baba tarafim Bulgar göçmeni birazı İzmir'e birazı da Tekirdağ'a yerleşmiş. Bu yaz gidicem inş. Foto atarım sana burdan canimHerkesle dost olunmuyor zaten.Ama insanin birkac tane guvenebilecegi, kotu gunde yaninda olacak arkadaslarinin olmasi cok buyuk nimet.Masallah canim 3 cocuk ne guzel.Bende 3 cocuk annesi olabilseydim keske..
Harika birgun olmus,daim olsun..
Umarim guzel gecer ilk is gunum Filizcim.Kac yasindayim ama covuk gibi heyecanliyim bakalim.Guzel dileklerin icin tesekkurler.
Yok be Filizim, basari ornegi olmaya cok uzagim, krndi capimda debeleniyorum diyelim.Ben senin Tekirdag’li oldugunu unutmusum canim, biliyor musun benim baba tarafim gocmen, onlar Turkiye’ye gelince bir kismi Tekirdag’a yerlesmis.Hala baba tarafindan akrabalarimizin bir kismi Tekirdag’da..Belkide kan cekti bizi.
Is bulma surecin zor mu oldu canim? Neden bunaldin, yeni ise basladin sende degil mi? Cok tebrik ediyorum zeki, mucadeleci arkadasim.
Klavye nin düzeltmesi olacak farklı anlamalar çıkarmış,Farlılaşma ne demek
Çok teşekkür ederizDoğum günü kutlu olsun minnoşun
aaaa çok geçmiş olsun
MaşallahKizlar hadi biraz birbirimizi taniyalimDileyen herkes kendinden bahsedebilir,takim farki olmaksizin.Ama kirmizi takim arkadaslarim sizin katiliminizi mutlaka bekliyorum. Yalniz birakmayin beni
O zaman ben baslayayim.
Ismim Ozge, 2gun once 37 yasina girdim.2 tane oglum var biri 8yasinda, digeri 12.Acayip hareketli, hic yerinde durmayan afacanlar.
16yil bitti evleneli, 17.yilimiza girdik 2ay once cok sukur.Evlendigimizden beri Amerika’da yasiyoruz.Once 9sene Texas’ta yasadik, sonra islerden dolayi 6yil California’ya tasindik ve gectigimiz yaz yine evimiz gibi hissettigimiz Texas’a donduk.Ben aslen Erzincan, Kemaliye’liyim ama dogma buyume, evlenene kadar hep Ankara’da yasadim.6 yasimdan -20 yasima kadar yuzucuydum, bir suru madalyalarim ve derecelerim var.Bu yuzdende Gazi Universitesi, beden egitimi ogretmenligini bitirdim.Ama burada meslegimi sadece 1yil yapabildim.Sonra postanede devlet memurlugu ve baska is girisimlerimde oldu.Fakat cogunlukla cocuklari buyutme suresince is hayatindan kendi istegimle uzak kaldim.Ve birgun bir kirilma noktasi oldu, saglik alanindaki islere olan ilgimden.2. Diploma hemsirelik bolumunu okudum.35yastan sonra okumak, okul hayatina donmek cok keyifli geldi.Bolumu bitirip, lisans sinavimi gectim.Sonra bir psikiyatri kliniginde staja basladim.Staj bitincede baska bir psikiyatri kliniginde calismaya basladim.Fakat yillardir okullarda calismak istememden dolayi kliinikte calisirken, bir yandanda basvurabildigim tum okul-hemsirelik pozisyonlarina basvurdum.En az 50tane. Sadece birkaci ile is gorusmesi yapabildim ve bir tanesi bana is teklif etti.Butun yazi okulda ise baslamayi hayal ederek gecirdim.Neden derseniz cocuklarimi okula birakmak, almak, onlarla zaman gecirebilmek klinik ya da hastane ortaminda calisirken inanilmaz zor oluyordu.Cocuklarin okulu tatil oluyor ben calisiyorum, esim calisiyor.Okullarda calisinca cocuklarla senkronize oluyorsunuz, onlar tatilse sizde tatilsiniz.Oglen onlar eve donunce sizde donuyorsunuz.Cok sukur Allah dualarimi kabul etti ve boyle bir kapi acti bize.Beden egitimi ogretmeni arkadaslarim espri yapiyorlar, Ozge sonunda okullarda calismaya baslayabildin, bizlerden yaklasik 10sene sonra diye. Ne diyelim gec olsun, guc olmasin. Yarinda okulumdaki ilk is gunum olacak.Acayip heyecanliyim, bakalim neler bekliyor beni.Umarim is arkadaslarimda beraber calismasi keyifli , iyi insanlar olurlar..Sizlerde yazin, kendinizden bahsedin.Cok merak ediyorum sizleri
Yaşlarımiz aynı sayılır canım, 36 yaşındayım. Ben de Ankara'da büyüdüm. Güneydoğu'ya atandım, döndüm dolaştım tekrardan Ankara'ya geldim. Gelmek zorunda kaldım. Bunda da vardır bir hayırKizlar hadi biraz birbirimizi taniyalimDileyen herkes kendinden bahsedebilir,takim farki olmaksizin.Ama kirmizi takim arkadaslarim sizin katiliminizi mutlaka bekliyorum. Yalniz birakmayin beni
O zaman ben baslayayim.
16yil bitti evleneli, 17.yilimiza girdik 2ay once cok sukur.Evlendigimizden beri Amerika’da yasiyoruz.Once 9sene Texas’ta yasadik, sonra islerden dolayi 6yil California’ya tasindik ve gectigimiz yaz yine evimiz gibi hissettigimiz Texas’a donduk.Ben aslen Erzincan, Kemaliye’liyim ama dogma buyume, evlenene kadar hep Ankara’da yasadim.6 yasimdan -20 yasima kadar yuzucuydum, bir suru madalyalarim ve derecelerim var.Bu yuzdende Gazi Universitesi, beden egitimi ogretmenligini bitirdim.Ama burada meslegimi sadece 1yil yapabildim.Sonra postanede devlet memurlugu ve baska is girisimlerimde oldu.Fakat cogunlukla cocuklari buyutme suresince is hayatindan kendi istegimle uzak kaldim.Ve birgun bir kirilma noktasi oldu, saglik alanindaki islere olan ilgimden.2. Diploma hemsirelik bolumunu okudum.35yastan sonra okumak, okul hayatina donmek cok keyifli geldi.Bolumu bitirip, lisans sinavimi gectim.Sonra bir psikiyatri kliniginde staja basladim.Staj bitincede baska bir psikiyatri kliniginde calismaya basladim.Fakat yillardir okullarda calismak istememden dolayi kliinikte calisirken, bir yandanda basvurabildigim tum okul-hemsirelik pozisyonlarina basvurdum.En az 50tane. Sadece birkaci ile is gorusmesi yapabildim ve bir tanesi bana is teklif etti.Butun yazi okulda ise baslamayi hayal ederek gecirdim.Neden derseniz cocuklarimi okula birakmak, almak, onlarla zaman gecirebilmek klinik ya da hastane ortaminda calisirken inanilmaz zor oluyordu.Cocuklarin okulu tatil oluyor ben calisiyorum, esim calisiyor.Okullarda calisinca cocuklarla senkronize oluyorsunuz, onlar tatilse sizde tatilsiniz.Oglen onlar eve donunce sizde donuyorsunuz.Cok sukur Allah dualarimi kabul etti ve boyle bir kapi acti bize.Beden egitimi ogretmeni arkadaslarim espri yapiyorlar, Ozge sonunda okullarda calismaya baslayabildin, bizlerden yaklasik 10sene sonra diye. Ne diyelim gec olsun, guc olmasin. Yarinda okulumdaki ilk is gunum olacak.Acayip heyecanliyim, bakalim neler bekliyor beni.Umarim is arkadaslarimda beraber calismasi keyifli , iyi insanlar olurlar..Sizlerde yazin, kendinizden bahsedin.Cok merak ediyorum sizleri
Maddi hasar var binada evetUmarım ilk günün keyifli geçiyordur kaptanım
Geçmiş olsun canım çok hasar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?