Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar selamlar, herkesler iyidir umarim..Saat sabah 5bucuk burada, uyandim.Ise gitmeye hazirlaniyorum.Umarim guzel bir baslangic yaparim,Gun icinde bakmaya firsatim olamayabilir,Egitimler olacak bu bir hafta hep.Aksam yazarim.Kirmizi takim diyeti bozmak yok, tartiya ne kaldi sunun surasinda..Gorusmek dilegiyle..Bana yeni isimde sans dileyin.

Kaptanım hala transferini yapmamışsın
Ben de senden özendim birazdan bütün şeceremi dökeceğim ortaya

Dünkü menümü chatgpt yorumuyla yazayım

DÜNKÜ MENÜ ANALİZİ
Saat 13.00 – Bromelainli Su
Ananas enzimi olan bromelain mideyi rahatlattığı, ödem attırdığı ve sindirimi desteklediği için güzel bir tercih.
Aç karnına içildiğinde etkisi artar ama mideyi fazla oyalamadan 1 saat sonra kahvaltı yapman da mantıklı.
---
14.00 – Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
Glisemik indeksi düşük
Uzun süre tok tutar
Salatalık, domates, biber
Lif + vitamin/mineral desteği
Hacim veriyor, düşük kalorili
1 kk peynir
Biraz az protein. 1 yemek kaşığı dolusu olsaydı daha iyi olurdu.
Not: Kahvaltın çok dengeli ama protein düşük. Yumurta, biraz daha peynir veya yoğurt eklenirse daha iyi olurdu.
---
19.00 – Akşam Yemeği
1 tabak kuru fasulye
Bitkisel protein, lif, demir
Ama karbonhidrat da içeriyor – dikkat
4 yemek kaşığı basmati pilav
Porsiyon iyi ayarlanmış
Glisemik indeksi diğer pirince göre daha düşük
1 kase cacık + 2 salatalık turşusu
Yoğurt iyi, turşu kontrollü miktarda OK
Tuz hassasiyeti varsa dikkat (turşu ve fasulye sodyum açısından yüklü olabilir)
---
20.00–21.00 – Tatlı
3 lokmalık ekler
Porsiyon iyi sınırlandırılmış
Ama tatlı + karbonhidrat birikmiş oldu
➤ Günlük toleransla idare etmişsin ama sık tekrar edilirse kilo verimini baltalar
---
FİZİKSEL AKTİVİTE

5315 adım + 15 dk eliptik
Güzel hareket etmişsin
Özellikle eliptik cihaz hem bacak hem kalp sağlığı için faydalı
7000-8000 adıma ulaşabilirsen yağ yakım eşiğine daha kolay geçersin

SIVI TÜKETİMİ

2+ litre su + 1 litre kiraz saplı dukan
Mükemmel!
➤ Ödem kontrolü açısından destekleyici
---
GENEL DEĞERLENDİRME (10 üzerinden):
Beslenme dengesi: 7/10
Protein oranı: 6/10
Karbonhidrat kontrolü: 7/10
Tatlı tüketimi kontrolü: 8/10
Hareket seviyesi: 7/10
Su ve bitki çayı tüketimi: 10/10
---
GÜNÜN ARTILARI
Dengeli tabaklar
Bitki çayı ve su çok iyi
Tatlı porsiyon kontrolü
Eliptik spor eklenmiş
Lifli ve bağırsak dostu seçimler
---
GELİŞTİRİLEBİLECEK NOKTALAR
Protein düşük kalmış → yumurta, yoğurt, kefir, peynir artırılabilir
Tatlı + pilav + fasulye aynı güne denk gelmiş → karbonhidrat biraz fazla olmuş
Adım sayısı artırılabilir → 7-8 bin hedeflenebilir
Akşam yemeğinde biraz yeşillik (marul, roka, maydanoz vs.) eklenebilirdi
---

DOKTOR TAVSİYESİYLE İPUCU
Ertesi gün karbonhidratı hafiflet (örneğin nohutlu yoğurtlu salata + 1 dilim ekmek gibi), protein odaklı bir gün planla. Böylece dengeyi sağlamış olursun ve vücut yağ yakımına devam eder.

Ellssa Yawrukush armin83

Dün oğlumun doğum günüydü de tatlı o yüzden yendi kaptanlarım Misafirliğe gitmiştik doğum günü diye sevdiği tatlıdan almışlar

bugün menümde kitap olucak söz veriyorum kendime

Eveett

Çok iyi
Seni görünce aylık hedefimi belirlemek istiyrum hatta belirleyeyim 72 olsun

Saatlerini de yaz canım
Ayy valla bende sormak istiyorum da geçen seferki gibi yarıda bırakırım korkusu var

Kilom 103.0 binamızda yangın çıktı ben buralara giremedim elektriklerimizde kesik

Eklentiler

• IMG_20250731_101639.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 5
Doğum günü kutlu olsun minnoşun
Canım yukarda yazdığım gibi binamızda yangın cıktı malesef giremedim buralara o sebeple
aaaa çok geçmiş olsun

Umarım ilk günün keyifli geçiyordur kaptanım

Merhaba kızlar canim 2 gün önce binamizda yangin çıktı elektrikler kesik burayada giremedim yoğunluk telaş vs beni mazur görün koptuk herseyden
Geçmiş olsun canım çok hasar var mı

Yaa ne güzel resmen kan çekmiş haklısın. Ben belki geliboluluyum demiş de olabilirim. Orda doğdum diye. Benim de baba tarafim Bulgar göçmeni birazı İzmir'e birazı da Tekirdağ'a yerleşmiş. Bu yaz gidicem inş. Foto atarım sana burdan canim . Gitmemdeki esas amaç Özcanlar Köftecisi
Sağolasın çok bu arada güzel sözlerin için. Burda çok uğraştım gerçekten önce asistan olarak okula kapak attım. Geçen sene başka şehirde bir okulda ing. ögretmenligi pozisyonu buldum (ki aynen senin gibi 70 okula filan basvurmustum red yemekten başım dönmüştü onlar olur diyene kadar. ) bu sene de biraz daha yakın bir okulda yer bulabildim kendime canım. İns. bu senem daha iyi geçer. Ben de heyecanlıyım sorma.

Anlat hemen Özgecim ilk fırsat bulduğunda, Nasıl geçiyor okulda ilk günün? Umarım çok çok seversin, mutlu mutlu mesaiyi bitirirsin sosyalleşmek çok önemli bence okulda, İnşallah çok güzel colleaugelerle.

Selam kızlar karb yemeden duramıyorum bu hafta neden böyle oldu güügügügügügü (

11:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalık
2 minik armut

14:00
3 ince galeta
1 porsiyon tavuk sote

17:00
2 dilim kek
1/2 simit
2 tatlı kaşığı Çikolata

Kapanış

Spor yapacağım inşallah bugün sporsuz olunca kendimi yemeğe verdim:/
Ama kalori saydım 1200 filan

Ellssa Yawrukush Boncuk2307

Maşallah güçlü kadınlara hayran kalıyorum okul hemşireliği çok güzel, çocuklarla iç içe olmak mutlu ediyor insani. Mesleğinden çok keyif alacaksin inaniyorum başarılar diliyorum

Merhaba kizlar , 1 haftadan uzun süredir siteye giremedim. Evimde degildim, aslında kendimde değildim desem daha doğru olur . 2 düğün atlattık çok şükür, hısım akraba ağırladık. Fazlasıyla yorucuydu benim için .
Cuma günü tekrar takımlara girmek istiyorum kaptanlarim izniniz olursa Ellssa Boncuk2307

Şimdi tanıtayım kendimi boşluğum varken.
Adım Aleyna. 26 yaşındayım, 4 yaşında bir oğluşum var. İzmirde yaşıyorum, aslen Balıkesirliyim, eşim de Sivaslı. Şu an annemdeyim eşim şehir dışında çalıştığı için, kendisi iş makinesi operatörü. Bizimde 5 yıl oldu evleneli ama 10 yıldır birlikteyiz. Liseden grafik tasarım mezunuyum, üni de lab vet. İl halk sağlığı laboratuvarında, belediyede tasarım bölümünde, reklamcıda çalışma fırsatım oldu. Tekrar dönmek istiyorum grafikerliğe, ustalık belgesi alıp evden çalışmayı düşünüyorum ya da iş yeri açmayı. Kararsızım onun dışında özge abla gibi hayatım sporla iç içe geçti. Kaz dağlarının eteklerinde Edremitte büyüdüğüm için çocukluğum sokaklarda geçti, pislik içinde yara bere içinde bisiklet üzerinden inmezdim ve babamın bisikletini gasp etmiştim. Kocaman bisiklete biniyordum ayaklarım yere ermiyordu da kaldırımlarda binip orda iniyordum, çok düşsem de seviyordum 10 yaşında okulda voleybol kurslarında başladım voleybol oynamaya da 18 yaşına kadar her gün oynadım, lisansım ve bir sürü madalyalarım vardı. Üni de Trabzona gidince kaldı. Hala Ara sıra eşimle oynuyoruz parkta piknikte. Şu an evdeyim dediğim gibi belge almaya çalışacağım yakın zamanda inşallah. Rabbim herkesin istediği hayal ettiği şeyi hakkında hayırlı ve kolayca yapmayı nasip etsin Bu arada burada aranızda olmaktan çok mutluyum, tabloları yapmaktan, bana mesleğimi hatırlatıyor

Yaşlarımiz aynı sayılır canım, 36 yaşındayım. Ben de Ankara'da büyüdüm. Güneydoğu'ya atandım, döndüm dolaştım tekrardan Ankara'ya geldim. Gelmek zorunda kaldım. Bunda da vardır bir hayır
Herkesin hayat hikayesi farklı , herkes farklı bir dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…