Nazara git git git dedim uçtu gitti bu konuyu çok fazla uzatmayalımMuhteşem.
Ben de.
Bu video açılmadi.
Ben de sana teşekkür ederim.
Her şeyi nazara bağlamamak gerek.
Bunu unuttum güzel baloncukum.
Bahar nasıl cokmselsm soyle.
Maalesef yok canim. Benimle konuşabilirsin. Başlıyorum.
Biraz kendini anlatır mısın?
Neden bana gelme ihtiyacı duyuyorsun?
Neden böyle hissediyorsun hayatında sence neler yanlış?
Günaydın.
Benim beslenme tipim bu aslında izinli olan besinler de bile ölçü var Mısır, yulaf, pirinç de gluten taklicileri varmış haa zor mu evet besin bulmak bir de alisaligelmis yemek pişirme olayları var tabi pilav da tereyağı gibi yasak bunlar sımdi evdekilere ayrı kendime ayrı zeytinyağlı bol baharatlı yapıyorum, badem sütü, glutensiz un fln bu şekilde aldım bazı şeyler eskiden Pahali derdim de suanki zamlar ekonomide arada büyük farklar yok ucuz birşey de yok artık öyle işteValla acayip kötü oldum özellikle diyet yaptığım zaman bazı gıdaları ödül olarak kullanınca daha fazla dokunuyormide alışıyor sanırım
Gluten nelerin içinde var tam hakim değilim normalde reflüm var aslında salçalı şeyler dokunuyor. Şişkinlik ama abartarak yediğim zamanlar çok oluyor. Diyet ne zaman yapsam midem daha rahatlıyor çünkü ölçülü daha sağlıklı yiyoruz tabi
Bende takımımı çok seviyorum şahsen bende vermek istemembunu pazartesi kazanırsan yine söylersin insallah
Ben peynir süt yoğurt vs cok tüketıyorum aslında araştırmalarıma göre sadece keçi peyniri ölçülü olarak tavsiye ediliyormuş. Benim peynirden vazgecmem mümkün değilyoğurt ıcınde geçerli onu da kendım yapıyorum çok sevıyorum ama dediğin gibi belki gluten de şişkinlik yapıyor olabilir.
Artık çoğu psikolog bu hizmeti veriyor, yani bunun şehir de farketmiyor online olunca internette araştırin çıkar bence bulundugunuz şehirde ilçe sağlık da bile oluyor biliyorum araştırmada fayda var. Umarım dermansız dert değildir Allah yardımcınız olsun, ferahlık versinKızlar merhaba nasıl gidiyorSize birşey danışacaktım. Bildiğiniz online hizmet veren iyi bir psikolog var mı ? Bana biraz lazım galiba
Bir amaç uğruna kalkmissin, çocuklar evde yok tatil iş yok ben niye uyandiysamGünaydın. Veledimin burnu aktığı için kalkmak zorunda kaldımhalbuki bir saat daha uyuyacaktim
İyi değil bence çünkü uykum varBir amaç uğruna kalkmissin, çocuklar evde yok tatil iş yok ben niye uyandiysamhaftaici mesai saatleri yüzünden bünye alıştı erken kalkmaya iyi mi bilmiyorum artık
Benim çok var ama artık uyuyamamBeb 5:30 tan beri ayaktayimuykum yok
Günaydin
Günaydın. Veledimin burnu aktığı için kalkmak zorunda kaldımhalbuki bir saat daha uyuyacaktim
HERKESE GÜNAYDINNNNN
Günaydın mutlu hafta sonları
5:30 ta kalkınca verimli bir gün geçirdimBenim çok var ama artık uyuyamam
Günaydın canımGünaydın mutlu hafta sonları
Günaydın canımGünaydınnnn kızlar
Sabah sabah bu ne neşe5:30 ta kalkınca verimli bir gün geçirdim
Perşembe, cuma adım ve spor bildirimi yapmıyoruz kaptanım. E biraz dinlenelim diye düşünülmüş herhaldeNiye ki mübarek gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?