Eşimle çarşıda işlerimiz vardı ordan pazara gittik. Çocuk gelmek istemediği için ona benim telefonu bıraktık. 5 kmlik adımlarım öksüz kaldıOk canım
Saol canım10000 oldum da birazdan yürüyüşe çıkacağım boşuna gitmesin adımlarım saat 10 gibi sonucu atarım
Benimde tatlı sorunum var mesela çözümü tatlı yiyeceğim zaman erken saatte yemekte buldumCanım hepimizin bir hikayesi var. Mesela ben kebap ve türevlerini çok severimkebap ben fesang gibi. dürüm arası hele varya ooohhh mis gibi Ama artık şunu yapmayı öğrendim. Eskiden yediğimin yarısını ya da 1/3 ini yemeye çalışıyorum. Mideyi çöp haline getirmeye gerek yok canım birlikte sağlıklı beslenelim, destek olalım . Devamı geliyor zaten
Hee anladım. Durmadan yuruduysen evet fazla olmalıydı. Az olmuş.Evet canım üç dört saatlik yürümeye adım sayısı fazla olmalıydı diye düşündüm
Evet yaa artık yaz gelsin ama çok da bunaltıcı olmasınEvet İstanbul. Neyse az kaldi martta bitince çiçekler açsın artık güneşte açsın
En güzeli ılık havaEvet yaa artık yaz gelsin ama çok da bunaltıcı olmasın
Telefon yanında olsaymış efsane olurmuş canım neyse sağlık olsun sonuçta yürüdün bedenin kazandıEşimle çarşıda işlerimiz vardı ordan pazara gittik. Çocuk gelmek istemediği için ona benim telefonu bıraktık. 5 kmlik adımlarım öksüz kaldı
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı ve ceviz
Domates ve salatalık
Marul dereotu ve maydanoz
Bir tane kepekli galeta
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Et köfte
Bolca yeşil salata
Su 2 litre spor 15 dakika leslie ve 11892 adım
Zipzip- Cordelia @L u c i a
Eki Görüntüle 3019893
Benim saatim hızlı yürüyünce adımları daha iyi sayıyor yavaş yavaş geze geze yürüyünce adımdan saymıyor onu anladımHee anladım. Durmadan yuruduysen evet fazla olmalıydı. Az olmuş.
Olduğu kadar artık canımın içiTelefon yanında olsaymış efsane olurmuş canım neyse sağlık olsun sonuçta yürüdün bedenin kazandı
Bir markanin 5lt si 116 ya dusmustu 140 olmus dahada artacak diyorlarAaaa haberim yok
Afiyet olsun canım inşallah çabucak düzelirsinMenüm
Sabah
Soğanlı yumurta
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı çikolata
1 dilim peynir
Öğlen
Yok
Akşam
4 kaşık pilav
5 köfte
5 patates kızartması
1 biber kızartması
Salata
2 dilim ekmek
Yalniz bu covid çok kötü mide bulantısı yaptı ben de ağzımın tadı da yok
Zipzip-
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
Soğanlı yumurta
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı çikolata
1 dilim peynir
Öğlen
Yok
Akşam
4 kaşık pilav
5 köfte
5 patates kızartması
1 biber kızartması
Salata
2 dilim ekmek
Yalniz bu covid çok kötü mide bulantısı yaptı ben de ağzımın tadı da yok
Zipzip-
Annemde bana dedi bugün de yok be soylentidir demiştimBir markanin 5lt si 116 ya dusmustu 140 olmus dahada artacak diyorlar
Seviyorum bu sarkiyihadi azcık da duygusal takılın bakalım...
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun tatlı Saracım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun saracım
Evet bende yeni öğrendim baya karışık ortalık
Yok be kuzum insanlar herşeyi abartmayı seviyor kıtlık falan olmaz ama her habere koşup kıtlık varmış gibi alışveriş yapılırsa fiyatlar alır başını giderBen çok etkileniyorum böyle olaylardan kıtlık gelecek aç kalıcaz korkusu yaşıyorum hemen
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Keske soylenti olsaydiAnnemde bana dedi bugün de yok be soylentidir demiştiminanmak istememiştim ama gerçekmiş
Yağsız fritoz aldım. Bir kaşık yağla bazen de sıfır yağla yemek işi tamam. Airfryer adı da pek havalıBizi düşünüyorlar kızartma börek yapmayalım diye.
Masallah sana10.000 adimi tamamladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?