Güle güle sağlıkla iyi günlerde kullan canım benimYağsız fritoz aldım. Bir kaşık yağla bazen de sıfır yağla yemek işi tamam. Airfryer adı da pek havalı
Allah beterinden korusun canımAnnemde bana dedi bugün de yok be soylentidir demiştiminanmak istememiştim ama gerçekmiş
Amin inşallah canımAllah beterinden korusun canım
Güle güle sağlıklı yemekler pişir canımYağsız fritoz aldım. Bir kaşık yağla bazen de sıfır yağla yemek işi tamam. Airfryer adı da pek havalı
philips de mi? bende de tefal actifry var. çok memnunumYağsız fritoz aldım. Bir kaşık yağla bazen de sıfır yağla yemek işi tamam. Airfryer adı da pek havalı
Teşekkür ederim bitanemGüle güle sağlıklı yemekler pişir canım
Evet yaa ne olmuş yağ fiyatları 120 lik yağlar 180 e cikmis olan yine garibana oluyor Allah yardımcımız olsunKızlar ne olmuş ya ortalık karışmış yineinsanlar yağ kuyruğuna girmiş marketlerde yağ tükenmiş
Airfry kekte güzel oluyor canım bir ara deneyebilirsinTeşekkür ederim bitanem
Bende tavuk döner yedim diye kendimi suçlu hissediyordum hazir olunca yağlı soslu oluyor malumAfiyet olsun canım ama bana az geldi. Gözüm doymuyor
Eeee sivi yağların fiyati buysa zeytin yağına hiç yaklasamayizHerkes yağ alıyor. 250 TL olacakmış 5 litre
Canım bende küçüklükten gelen korku var, maddi olarak çok zor geçen bir dönem yaşamıştık 7-10 yaş arası. Haciz dahi gördüm küçücükken, o yüzden kötü oluyorum. Allah'a şükür şimdi durumumuz iyi sayılır ama travmam geçmiyorTeşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim canım
Yok be kuzum insanlar herşeyi abartmayı seviyor kıtlık falan olmaz ama her habere koşup kıtlık varmış gibi alışveriş yapılırsa fiyatlar alır başını gider
Teşekkür ederim canım
Taotronics diye bir ürün tatlım. Müthiş bir şey. Dışı çıtır içi yumuşak pişiyor her şey. Diyet yapan veya çalışan her kadının tercihi olmalı. Sen de güle güle kullan canımayıptır söylemesi
philips de mi? bende de tefal actifry var. çok memnunum
Yağdan bir şey olmaz diyor Canan Karatay teyzemBende tavuk döner yedim diye kendimi suçlu hissediyordum hazir olunca yağlı soslu oluyor malum
Afiyet olsun yaksın yağları inşallah biricikim5 Şubat Menü Bildirimi
11.00 Üç yumurta ile peynirli, maydanozlu omlet ( iki kişilik eş kişisiyle ) , zeytin, salatalık, domates , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir kase kabak çorbası, yoğurtlu pazı kavurması
19.50 An itibariyle bir kupa sütlü kahve
İki litre su, detoks suyu iki büyük bardak
Zipzip- L u c i a Cordelia
Eki Görüntüle 3019928
Eşim tarım kooperatife gitmişti alışveriş için yağ kalmamış millet talan etmişBir markanin 5lt si 116 ya dusmustu 140 olmus dahada artacak diyorlar
Biz de en son tarım kooperatiften almıştık. Türk kahvesi de 10 liraydı. Keske stok yapsaydımEşim tarım kooperatife gitmişti alışveriş için yağ kalmamış millet talan etmiş
Bu arada tavsiye ederim ürünleri.diger marketlere göre uygun ve kaliteside güzel
Öyleymiş canım aklımdaAirfry kekte güzel oluyor canım bir ara deneyebilirsin
Philips n reklamını çok görüyorum instgramda patates kızartması çıtır oluyormu acaba almaya değer mi bu ürünüphilips de mi? bende de tefal actifry var. çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?