Herşeyi gectim ben bebek bezi bulamadim geçen gün. Durum hiç iyi değil.... İnternetten de bir kez aldik cocuk surekli kaşındı guvenip alamiyorumda. Hayirlisiyla ogrenseydi wc işini. 1 aylik bez paramiz gecen ay 300dü. Bu ay 400 olcaktirayıptır söylemesi biz her yıl zeytinyağını toptan alırız üreticilerden direk. bu yıl da fiyatlar artıyor diye fazlasıyla aldık. bir de tabi kek falan ya da zeytinyağ olmayacak bazı şeyler için ayçiçek yağı aldık. ama daha az. dünkü haberlerden sonra bugün gidip yine 2 lt daha aldık. ayçiçeği fazla kullanmıyoruz ama bakarsın abartı artar dedik.
bu anormal artışlar, insanlarda stokçuluğu arttırdı. bir aldığımızı bir sonraki sefere aynı fiyata alamıyoruz
nette daha önce alışveriş yaptığım bir hurmacıdan geçenlerde alışveriş yaptım. çok değişik hurma çeşitleri var ve taze. güvenilir başarılı satıcı. sonra bir daha sipariş verdim nasılsa yiyorum biraz daha alayım dedim. o da geldi. tekrar baktım siteye. ben duble-jumbo olanlardan almıştım. kilo başına 15-20 TL artmış benim aldıklarım. saçmalık resmen. 1 günde ne bu fiyatlar? daha yeni zam almıştı halbuki. gerçekten moralim bozuluyor
Kız ben bile izledim onuÇok duydum küçükken başladığımı ama korkudan bitiremediğimi hatırlıyorum :) tamam listeme aldım teşekkür ederim
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Yine fiyatlarla ilgili konuşmalar var, araya girip akşam akşam hiç keyfimi kaçırmayacağımÇok canım sıkılıyor gerçekten alım gücünün bu kadar düşmesine, zoruma gidiyor. Neyse, gün sonumu vereyim,
Sabah: 30 dk tüm vücut antrenman
Kahvaltı: 12.00
1 yumurta, 1 kapya biberle omlet.
1 yumurta, 2 yk yulaf unuyla krep,
1 kk peynir, bol yeşillik.
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası (benim yaptığım tarhanadan)
1 porsiyon haşlanmış tavuk,
4 yk bulgur pilavı,
Yeşil salata, 2 küçük kornişon turşu (ev yapımı).
Su:2 lt (şimdilik kaptan)
Adımlar
Eki Görüntüle 3019934
Bugünlük benden bu kadar. Temizlik yaptım, çocuğu gezmelere çıkarttım çok yoruldum.
_ASTRAL_ Zipzip- @Cordelia She-Raa
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Aaaa ben eski film eski dizi eski kitap cooook severim. Yenileri doğru dürüst bilmem bile. Vaktim çok var canım, okuldan geldikten sonra çocuk gelene kadar tek başımayım. Bu hafta kendimi filmlere vermek istiyorum. Hours'a da bakayımKız ben bile izledim onubence vaktin olursa izle. Yeni filmler eskileri kadar güzel kurguya ve kaliteli oyunculara sahip değil sanki.. aa şey var bir de, rahmetli Paul Walker abinin hours diye bir filmi var. İzlemesiysen tavsiyemdir, bütün duyguları doruklarında yaşarsın, gerilim dahil
Film isimlerini hic aklimda tutamiyorumBu aradaaaaa bu akşam veledimi erken uyutabilirsem bir dizi veya film izleyeyim diyorum. Öneriniz var mıdır? Gerilim olsun tercihen
Ben günlük işleri çok unutuyorum. Aaaa para çekecektim aaaaa terziye gidecektim aaaa o aaaaa bu.. ama filmleri, kitapları, özel tarihleri falan unutmamFilm isimlerini hic aklimda tutamiyorum
Oyuncularin isminide
Hafizam cok iyi olmasına ragmen bunlari unutuyorum
Bende dizi furyasından önce her hafta 2-3 film izlerdim. Çocuktan sonra da azaldı doğal olarak ama kaliteli film de bulamıyorum pek.Aaaa ben eski film eski dizi eski kitap cooook severim. Yenileri doğru dürüst bilmem bile. Vaktim çok var canım, okuldan geldikten sonra çocuk gelene kadar tek başımayım. Bu hafta kendimi filmlere vermek istiyorum. Hours'a da bakayım
Bir de bunları yazıyorum şu an tabi :) liste oluşturuyorumFilm isimlerini hic aklimda tutamiyorum
Oyuncularin isminide
Hafizam cok iyi olmasına ragmen bunlari unutuyorum
Ben de sana önermek isterdim ama fantastik bilimkurgu pek bilmiyorum. Dizi olarak Dark'a başlamıştım bilimkurgu. 2. Sezonun ortalarında artık beynim durduBende dizi furyasından önce her hafta 2-3 film izlerdim. Çocuktan sonra da azaldı doğal olarak ama kaliteli film de bulamıyorum pek.
Benim tek filmlere karsi boyle sanirimBen günlük işleri çok unutuyorum. Aaaa para çekecektim aaaaa terziye gidecektim aaaa o aaaaa bu.. ama filmleri, kitapları, özel tarihleri falan unutmam
Nazar boncuğun olsun o daBenim tek filmlere karsi boyle sanirim
Bak yine menemen 3 kaşık5 Mart 2022 Cumartesi menüm:
10.30 kahvaltı: 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 yk menemen, 2 dilim ekmek, çay
11.30 ara: Sade Türk kahvesi
13.30 öğle: 2 yk menemen, 3 yk bulgur pilavı, 1 sb ayran
20.00 Akşam yemeği: Akşam mangal vardı. 5 köfte kadar tavuk , salata, 1 sb ayran, 1 ekmeğin çeyreği
Normalde akşam ekmek yemiyordum ama öğleden sonra dışardaydım, çok acıktım. Bu yüzden akşamı abarttım. Yarın dengelerim inşallah
_ASTRAL_ Zipzip- Hallederiz
Su: 2 litre
Afiyet olsun canim aksam cok gelmedi bana hem emziriyorsun hem yuruyorsun eritirsin5 Mart 2022 Cumartesi menüm:
10.30 kahvaltı: 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 yk menemen, 2 dilim ekmek, çay
11.30 ara: Sade Türk kahvesi
13.30 öğle: 2 yk menemen, 3 yk bulgur pilavı, 1 sb ayran
20.00 Akşam yemeği: Akşam mangal vardı. 5 köfte kadar tavuk , salata, 1 sb ayran, 1 ekmeğin çeyreği
Normalde akşam ekmek yemiyordum ama öğleden sonra dışardaydım, çok acıktım. Bu yüzden akşamı abarttım. Yarın dengelerim inşallah
_ASTRAL_ Zipzip- Hallederiz
Su: 2 litre
Afiyet olsun canimMenümü yazıp kaçıyorum
5 Mart cumartesi
Kahvaltı 11.30
4-5 ince dilim sucukla 1 yumurta
3-4 parça köy peyniri
2 dilim ekmek
2 kupa çay
Salata
Yarım domates+ 1 küçük boy salatalik
Ara öğün: maden suyu
İkinci ana öğün: 2 yk yulaf+3-4 kaşık yoğurt
1 porsiyon meyve+tarçın+pekmez+öğütülmüş ceviz fındık 1 yk
Akşam: 5 yk makarna+ 4-5 yk et sote
1 bardak ayran+ salata
Ara öğün: 5-6 fındık
A4 kağıdı büyüklüğünde tarhana
Afiyet olsun canım da niye kaçıyorsun?? A4 kağıdı tipli tarhanadan bahsetsene birazMenümü yazıp kaçıyorum
5 Mart cumartesi
Kahvaltı 11.30
4-5 ince dilim sucukla 1 yumurta
3-4 parça köy peyniri
2 dilim ekmek
2 kupa çay
Salata
Yarım domates+ 1 küçük boy salatalik
Ara öğün: maden suyu
İkinci ana öğün: 2 yk yulaf+3-4 kaşık yoğurt
1 porsiyon meyve+tarçın+pekmez+öğütülmüş ceviz fındık 1 yk
Akşam: 5 yk makarna+ 4-5 yk et sote
1 bardak ayran+ salata
Ara öğün: 5-6 fındık
A4 kağıdı büyüklüğünde tarhana
Küçüklükteki travmalar malesef yetişkinliktede kendini gösteriyor sağlık olsun canımCanım bende küçüklükten gelen korku var, maddi olarak çok zor geçen bir dönem yaşamıştık 7-10 yaş arası. Haciz dahi gördüm küçücükken, o yüzden kötü oluyorum. Allah'a şükür şimdi durumumuz iyi sayılır ama travmam geçmiyor
Öyle canımın içi. Çok şükür geçti gitti o günlerKüçüklükteki travmalar malesef yetişkinliktede kendini gösteriyor sağlık olsun canım
Kız ne yapayım, dibini mi sıyırayımBak yine menemen 3 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?