Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herşeyi gectim ben bebek bezi bulamadim geçen gün. Durum hiç iyi değil.... İnternetten de bir kez aldik cocuk surekli kaşındı guvenip alamiyorumda. Hayirlisiyla ogrenseydi wc işini. 1 aylik bez paramiz gecen ay 300dü. Bu ay 400 olcaktir

Çok duydum küçükken başladığımı ama korkudan bitiremediğimi hatırlıyorum :) tamam listeme aldım teşekkür ederim
Kız ben bile izledim onu bence vaktin olursa izle. Yeni filmler eskileri kadar güzel kurguya ve kaliteli oyunculara sahip değil sanki.. aa şey var bir de, rahmetli Paul Walker abinin hours diye bir filmi var. İzlemediysen tavsiyemdir, bütün duyguları doruklarında yaşarsın, gerilim dahil

Afiyet olsun canim

Aaaa ben eski film eski dizi eski kitap cooook severim. Yenileri doğru dürüst bilmem bile. Vaktim çok var canım, okuldan geldikten sonra çocuk gelene kadar tek başımayım. Bu hafta kendimi filmlere vermek istiyorum. Hours'a da bakayım

Bende dizi furyasından önce her hafta 2-3 film izlerdim. Çocuktan sonra da azaldı doğal olarak ama kaliteli film de bulamıyorum pek.

Bende dizi furyasından önce her hafta 2-3 film izlerdim. Çocuktan sonra da azaldı doğal olarak ama kaliteli film de bulamıyorum pek.
Ben de sana önermek isterdim ama fantastik bilimkurgu pek bilmiyorum. Dizi olarak Dark'a başlamıştım bilimkurgu. 2. Sezonun ortalarında artık beynim durdu

5 Mart 2022 Cumartesi menüm:

10.30 kahvaltı: 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 yk menemen, 2 dilim ekmek, çay

11.30 ara: Sade Türk kahvesi

13.30 öğle: 2 yk menemen, 3 yk bulgur pilavı, 1 sb ayran

20.00 Akşam yemeği: Akşam mangal vardı. 5 köfte kadar tavuk , salata, 1 sb ayran, 1 ekmeğin çeyreği

Normalde akşam ekmek yemiyordum ama öğleden sonra dışardaydım, çok acıktım. Bu yüzden akşamı abarttım. Yarın dengelerim inşallah

_ASTRAL_ Zipzip- Hallederiz
Su: 2 litre

Menümü yazıp kaçıyorum
5 Mart cumartesi

Kahvaltı 11.30
4-5 ince dilim sucukla 1 yumurta
3-4 parça köy peyniri
2 dilim ekmek
2 kupa çay
Salata
Yarım domates+ 1 küçük boy salatalik

Ara öğün: maden suyu

İkinci ana öğün: 2 yk yulaf+3-4 kaşık yoğurt
1 porsiyon meyve+tarçın+pekmez+öğütülmüş ceviz fındık 1 yk

Akşam: 5 yk makarna+ 4-5 yk et sote
1 bardak ayran+ salata

Ara öğün: 5-6 fındık
A4 kağıdı büyüklüğünde tarhana

Bak yine menemen 3 kaşık

Afiyet olsun canim aksam cok gelmedi bana hem emziriyorsun hem yuruyorsun eritirsin
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım da niye kaçıyorsun?? A4 kağıdı tipli tarhanadan bahsetsene biraz

Küçüklükteki travmalar malesef yetişkinliktede kendini gösteriyor sağlık olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…